Şimdi Ara

Hastalığım ve askerlik lütfen yardımcı olun.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, ne yapacağımı, nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorum. İki bacağımda da derin ven trombozu denilen durum mevcut, iki yıl önce akciğerime pıhtı attı masif emboli geçirdim, emboli durumunun en üst noktasıymış sanırım, birkaç gün yoğun bakımda ve toplamda 10 günün üzerinde hastanede kaldım. En son çekilen tomografi sonucunda akciğer damarlarımda hâlâ pıhtıların olduğu söylendi, ana kanalda pıhtı yokmuş sanırım. Sanırım ana kanal olarak adlandırılmıştı. Askerliğe teslim olduktan sonra bacaklarım şişmeye ve morarmalarda da artışlar olmaya başladı, hastaneye sevk edildiğimde, ultrason istendi ve bu süreç uzadı. Ultrason sonucunda doktor, sağ bacakta oluşan varis için ameliyat, sol bacak için ise bir cerrahi girişim gerekmediğini söyledi. Fakat pıhtıların iki bacakta da mevcut olduğunu söyledi. Acemiliğimi bitirdim, üç gün sonra usta birliğime teslim olacağım fakat çok zorlanıyorum, herhangi bir muayeneden geçmedim askere giderken. Akciğerim ve bacaklarım beni zorluyor. Usta birliğine gitmeden önce heyete girmek istesem günüm kısıtlı, usta birliğinde de sürecin uzayacağından korkuyorum. Bu durumu nasıl atlatabilirim, bunun yanında bir de şöyle bir sorum var; çürük raporu alma durumum nedir sizce?

İlave olarak; ömür boyu coumadin kullanmama karar verildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askerer3434 -- 26 Şubat 2019; 1:20:39 >

• Yok mu hiç birileri?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.