Şimdi Ara

Bedelli askerlik celp tarihi değiştirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
3
Favori
8.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mayıs Nisan ayları için tercih yapmıştım ama ev aldığım için Aralık kasım aylarına ertelemek istiyorum şu an e devletten izin vermiyor celp tarihleri açıklandıktan sonra mı gidip şubeden değişim talep etmem gerekiyor acaba bilen biri varsa yardımcı olabilir mi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• E devletten degistirirsin (3kere hakkin var) , 23 ocakta aciklanacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • n201 kullanıcısına yanıt
    Şu an izin vermiyor açıklandıktan sonra galiba değiştirebilecegiz

• doken kullanıcısına yanıt
    İzin vermiyosa oyledir.

ben şubat ayını seçmiştim ilk olarak fakat benimde 2025’in son aylarında gitmem gerekiyor şuan, 23 ocakta açıklanacak fakat şubat sevk tarihi 2 şubat arada tam 10 gün var nasıl değişiklik yapabilirim acaba bir bilginiz var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nökerist kullanıcısına yanıt
    Aciklansin degistirirsiniz e devletten

• Nökerist kullanıcısına yanıt

Şuanda hizmet tercih kapalı yeniden başvuru yapıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar merhaba, celp dönemimi değiştirmek için "Hizmet tercihlerinizi görüntülemek veya güncellemek istiyorsanız tıklayınız." a tıkladım, okudum onayladım ve tekrar "bedelli askerlik yapmak istiyorum, "evet" "hayır" seçtiriyor bana. Bu nedir? Başvurum iptal mi oldu şimdi. Ana sayfada hala bedelli başvurusunda bulundunuz ve ödemeyi yaptınız yazıyor. Durum nedir arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz?

Merhaba, "izin vermiyor" kastın nedir? Benzer bir problem yaşıyorum da, hatta yorum da eklemiştim, tekrar mı "bedelli başvurusunda bulunmak istiyorum" evet,hayır gibi seçenekler geliyor?

• raumdeuter10 R kullanıcısına yanıt
    23 ocakta degistirirsiniz yerler aciklaninca.

evet evet öyle yapacağım, peki şu anda bi problem olur mu? sanki en baştan başvuru yapıyormuşum gibi bir ekranla karşılaştım çünkü biraz korkuttu. başvuru güncellemek için girdim ve yarım kaldı yani. "bedelli askerlik yapmak istiyorum evet hayır" ekranı gördüm ve çıktım. bu sefer de "başvurunu tamamlamamışsın ama" denebilir mi? yani "parayı yatırdım ve işlemimi tamamlamadım" gibi bi durum olur mu? daha önceden başvurumu tamamlamama ve şu anda " bedelli başvurusu yaptınız ve ücreti ödediniz" ekranı görmeme rağmen?

• raumdeuter10 R kullanıcısına yanıt
    Kurcalama ayin 23unu bekle

• BEDELLİ ASKERLİK BAŞVURUSU YAPTIM 2024 te OCAK VE ŞUBAT AYLARINI TERCİH ETTİM MAYISA ATTIM İŞİMİ GÜCÜMÜ ONA GÖRE AYARLAMIŞTIM ÖNE ALMA ŞANSIM OLUYORMU E DEVLETTEN BÖYLE Bİ SAÇMALIK GÖRMEDİM ADAM HAZİRANA YAZMIŞ ADAMA MART GELİYOR BEN OCAK YAZIYORUM MAYIS GELİYOR GARİP

• gsoyslan G kullanıcısına yanıt
    Basa ocak yazarsaniz sistem rastgele aya atiyor, 3 kere degistirme hakkiniz var

• merhaba bana şubat çıktı

erteleme yapmak ıstıyorum

Sınıflandırma sonucunuzda yer alan celp ve sevk döneminizi değiştirmek için talepte bulunmak istiyorsanız yazan yere basıyorum ama gerı atıyor sayfadan benı ılerıye alma hakkımız yokmu

• erjandarma1 E kullanıcısına yanıt

Benim de aynı. Ben erkene almak istiyorum. 2025 Aralık gösteriyor

• erjandarma1 E kullanıcısına yanıt

var evet bugün yoğunluktan dolayı böyleymiş aradım ben erkene alıcam siz geçe

• quote:

Orijinalden alıntı: n201

Basa ocak yazarsaniz sistem rastgele aya atiyor, 3 kere degistirme hakkiniz var

Kontenjana göre alınıyormuş senin istediğin tarihte biri gelmezse sen gidebiliyorsun sanırım öyle anlattılar

• gsoyslan G kullanıcısına yanıt
    Ben aradım bana da ne zaman gideceksin dedi mayıs dedim o zaman şubat 13ten sonra talep verebilirsin dedi çok bişey bilmiyor gibi

Subat ayi cikmadiysa acele etme bugun yarin basa mayisi koyar degistirirsin.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.