Şimdi Ara

Bedelli askerlik celp tarihi değiştirme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
3
Favori
9.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Nökerist

ben şubat ayını seçmiştim ilk olarak fakat benimde 2025’in son aylarında gitmem gerekiyor şuan, 23 ocakta açıklanacak fakat şubat sevk tarihi 2 şubat arada tam 10 gün var nasıl değişiklik yapabilirim acaba bir bilginiz var mı

aynı sorun ben de de var nasıl yapılacak 10 gün den az kalınca yapamayacak mıyız acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nökerist kullanıcısına yanıt

Bana da şubat çıktı ama dediğin gibi on gün var dokuz günü düşerse değişim yapamayacak mıyız acaba

• n201 kullanıcısına yanıt
    Ben eylülü istiyorum hocam bakalım eylülü secicem sistem açılınca

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • n201 kullanıcısına yanıt

reyis, benim mayıs çıktı ama ben ing öğretemeniyim bir kolejle anlaşıcam onlar eğer hazirana sevk ettirirsem okay olacaklarını söylediler. en geç bu salıya okula evrakları vermem lazım giriş için ne yapmam gerek. ben hemen hallolur hallederiz diye rahattım ama sabahtan beri sevk ve celp tarihi değiştirme çıkmıyor. yarın şubeye gitsem sonuç alır mıyım ya

• meljoseph M kullanıcısına yanıt
    Bugun yarin degistirirsin e devletten sknti yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bana haziran çıktı ama ben bunu erkene almak istiyorum, şimdi bu durumda tekrardan tercih yaparsam tekrar sınıflandırmaya tabi tutup hazirandan daha ileri bir tarihe atma ihtimali var mı?

• A.demir1 A kullanıcısına yanıt
    E devletten degistir direkt olursa olur 3 hakkin var.

• Beyler s.a hayırlı akşamlar sabahtan beri forumu okuyorum ve e devlette dönemi değiştirmeye çalışıyorum düğünüm var temmuzda ve askerlikte temmuzda çok büyük bir çıkmaza girdim e devletten hala değiştirme yapamıyorum ne zaman yapabilirim bilenler varsa cevaplayabilir mi

• Acele etme yarin vs denersin ,

• Pjcjcovu P kullanıcısına yanıt

yapabiliyorsun işte şuan sistem kitli ya askeriyeye gidip söyle yada sistemi bekle ama en iyisi git,bende mayısa çıkmış şubat 2 celbine aldırmaya çalışıcam eminim şubatta gitmek istemeyn bir sürü olucaktır

• Arkadaslar, güncelleme geçmek istiyorum. Bugün askerlik şubesine gidecektim, ancak gitmeden önce arayayım dedim ve telefondaki yetkili, e devletteki sistemin pazartesi günü açılacağını söyledi. cuma cumartesi pazar günü e devlet üzerinden işlem yapamayacağız. İyi forumlar.

• ARKADAŞLAR ŞÖYLE BİR DURUM TAKILDI KAFAMIZA 2 ARKADAŞIZ BEDELLİ GİDECEK OLAN, GEÇEN YIL ASKERLİĞE ELVERİŞLİ OLAN KİLOM ŞUANDA DEĞİL GİBİ DURUYOR MAYISTA GİDECEĞİM 183 BOY 114 KİLOYUM. BİRİNİN SÖYLEMİ ÜZERİNE NEDEN GİDİYORSUN KİLODAN TAKILIYORSUN DEDİ TEKRAR MUAYENE OLUP GİTMEME GİBİ BİR DURUM SÖZ KONUSU OLUR MU?

• brsoykan B kullanıcısına yanıt

BUGÜN 8 MAYISA ÇIKAN ASKERLİĞİMİ ŞUBAT AYINA ALMAK İÇİN DİLEKÇE VERDİM ASKERLİK ŞUBESİNDEN YAPILIYOR,10 ŞUBATTAN SONRA 3 HAK VERİCEKLERMİŞ TERCİH YAPABİLİYORSUNIZ

• gsoyslan G kullanıcısına yanıt

Bana da Mayıs çıktı marta almak istiyorum. Ben de askerlik şubesine gittim bugün daha erken şuan sadece Şubat ayı çıkanların işlemlerini yapıyoruz dilekçe veremezsin dediler

• Mvltozcelk M kullanıcısına yanıt
    Yav ne alaka öyle Bişey yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mvltozcelk M kullanıcısına yanıt

normalde hayatım boyunca dava şikayet falan kimse ile uğraşmamışımdır., ancak senin mesajını aldım dezenformasyondan (yalan bilgi yaymak) cimere şikayet ettim. Umarım seninle uğraşırlar kardeşim. Neden biliyor musun, çünkü bu bazılarımız için o kadar önemli bir şey ki, bizzat ev geçindiriyorum tek başıma ve pzt yeni bir kurumda işe başlayacağım ve mecburen 1-2 ay ertelemem gerekiyor, yoksa işten çıkarılıyor. patronum araştırsa ve şans eseri mesajını görse ne olacak kardeşim? biraz önce diyorsun 1 saat önce paylaşmışsın 17:35'te, 17:00'da şubeler kapatılıyor. İnsallah yakın bir zamanda şikayetimi incelerler.

• Merhabalar herkese. Ben de Ocak - Şubat diye sıraladım ayları. Maalesef Haziran'a attı. Benim bunu kesinlikle erkene çekmem gerekiyor. E-Devletten deniyorum ama aynı sayfaya yönlendiriyor. İşten izin alıp şubeye gideceğim ama düzelir mi acaba sistem daha önce yapan tanıdığı olan var mı? Genelde 1 yada 2. tercihin gelir diyorlardı 6. tercihim geldi...

• koskomako K kullanıcısına yanıt
    Ocak basa yazilinca rastgele atiyor , haftasonu veya pzt den itibaren deneyin e devlette subat olmasa bile mart-mayis arasi tarih secersiniz.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.