Şimdi Ara

Yoklama kaçağı ve muayene işlemleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba, 2021 yılının başından bu yana 2 senedir yoklama kaçağı durumundayım.

bu sene 6 ay uzun dönem olarak askere gitmeyi planlıyorum. 1-2 mayıs tarihlerinde muayene işlemlerimi tamamlatacağım. eğer bu tarihlerde muayene işlemlerini tamamlarsam beni hemen mayıs ayı içerisinde alırlar mı? yoksa ağustosa uzar mı? şahsen ben mayıs ayında gitmek istiyorum ama zannedersem seçim şansım yok. durum ne olur bilgisi olan var mı?

• Yoklama kaçağı olanları başvurduğu dönem hangi celbin alımı varsa onunla alıyorlar. 28 şubata kadar yoklama işlemlerini hallederseniz mayıs celbiyle alırlar. Ama hangi gruba alırlar bilemem.
    https://www.msb.gov.tr/Askeralma/Duyuru/mayis-2023-siniflandirma-donemi-duyurusu-3012023

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevap için teşekkürler. Şu an yoklama kaçağı olduğum için, şubat ayı içerisinde muayene olursam beni hemen alırlar mı bununla ilgili çekincem var. Kesin mayısta alacaklarına emin olsam bu ay içerisinde muayene işlemlerini tamamlarım aslında

yoklama kaçakları hizmet tercihinde bulunamıyormuş. yani gitmek istediğim celbi ben seçemiyorum. O an ki ihtiyaç durumuna göre herhangi bir tarihte alma durumları var zannedersem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boylang78 -- 4 Şubat 2023; 0:22:56 >
  • 4 mayıs öncesine kadar gidecek gruplar 25 ocakta açıklandı. İçiniz rahat olsun 4 mayıstan önce sizi alamazlar. Sıradaki sınıflandırma tarihi 25 Nisan.

28 şubata kadar yoklama işlemlerini hallederseniz,
    4 mayıs
    1 haziran
    6 temmuz
    Bu 3 tarihten biriyle askere gidersiniz ama hangisi olur 25 nisanda belli olacak.

• Teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.