Şimdi Ara

Bedelli Askerlik 2025 Celp Dönemi Erkene Çekme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aralık ayının sonunda tüm işlerimi tamamlayıp bedelli askerlik hizmet tercihlerini yaptım. Celp dönemi sıralamasını 1.Kasım 2.Ekim 3.Eylül 4.Ağustos 5.Temmuz... şeklinde sıraladım.

Fakat farklı bir durum sebebiyle olursa Şubat, olmazsa Mart Nisan aylarında gitmek istiyorum. Yani erkene çekmek istiyorum. Sistemde hizmet tercihlerini güncelleme kısmından denediğimde 1.adımdan başlatıp bedelli tercihinden sonra yeni güncellenen ücret (243bin) üzerinden devam ettiriyor. Ben eski ücret (217bin) üzerinden başvurmuştum.

Sorum şu, Şubat celbine yetişme şansım var mı? Bunun için ya da farklı bir aya almak için ne yapmam gerek?

Şimdiden saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HK1996** -- 14 Ocak 2025; 2:5:41 >

• 23 unde yerler aciklanacak bedelli icin,o zaman degistirirsin ,sevk tarihinden 10 gun oncesine kadar 3 kere degistirme hakkin var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • n201 kullanıcısına yanıt

Çok tşk ederim hocam.

Peki yerler açıklandıktan sonra Şubat'a güncelleyip Şubat'a gidenler için ne zaman açıklanacak. Sürekli sistemden bakarak mı kontrol edeceğiz? Kontenjana bağlı ama Şubat için bir ihtimal olur mu sizce?

• HK1996** H kullanıcısına yanıt
    Oyle bisey yok tarihi degistirirsin direkt o ay oluyor.Subat zor da ihtimal var gene

• n201 kullanıcısına yanıt

Şubat-Mart-Kasım şeklinde sıralayabiliyor muyum peki? Şubat gelmezse diğer aylar öncelikli olsun gibi.

Ücrette farklılık gözüküyor şu an güncelleme oldugunda, yerler açıklandıktan sonra ücret güncellemesi olmadan yapılır değil mi?

• HK1996** H kullanıcısına yanıt
    Gitmek istedigin aylari sirala hangisi gelirse iste,ucretle isin yok

• quote:

Orijinalden alıntı: n201

Gitmek istedigin aylari sirala hangisi gelirse iste,ucretle isin yok

anladım cok teşekkür ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bedelli askerlik süreci
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • peki tarih değişikliği yapsak yer de tekrar mı belirleniyor, yoksa ilk tarih olarak neresi çıktıysa tarih değiştiğinde de yer de mi değişiyor ?

• Lucky Luciano kullanıcısına yanıt
    Sadece tarih degisir gidecegin yer ayni.

• Merhaba, Hizmet tercihlerinizi görüntülemek veya güncellemek istiyorsanız tıklayınız.'dan sonra tekrar bedelli askerlik yapmak istiyorum evet hayır seçtirdi mi size de? Bu ekranı gördükten sonra mevcutta olan başvurum etkilenmiş oldu mu? İptal vs durumu söz konusu olmuş mudur? Bedelli yapmak istiyorum evet hayır ekranından sonra kapatmıştım çünkü ekranı biraz çekinip. Mevcut başvurum etkilenmiş midir sizce?

• şu an açıldı, yoğunluktan dolayı işleme devam edilemiyor gibi bir uyarı veriyor. Sormak istediğim şey tarihi değiştirdikten sonra düştüğümüz yer(şehir) değişiyor mu yoksa aynı yerde sadece tarihleri mi değiştirebiliyoruz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haskan01 H kullanıcısına yanıt
    Tarih degisir yer ayni kalir.

• haziran ayı çıktı. ocak şubat mart diye sıralamıştım. şimdi başvuru yapsam şubat gelir mi ya da mart

• test1212 T kullanıcısına yanıt
    Basa ocak yazdiniz diye oyle olmus,gelir mi degil deneyin gorun.

• e devletten sistem açılmıyor. açılacak mı yoksa askerlik şubesine mi gitmemiz gerkeiyor

• test1212 T kullanıcısına yanıt
    Aksam vs deneyin

• hocam merhaba bir işlem yapabildiniz mi ben hala sisteme erişemiyorum

• VitoScalettaXx V kullanıcısına yanıt

Tarih değiştirmek için tıklayın yazısına çıktığımda yine aynı sayfa çıkıyor karşıma işlem yaptırmıyor. bugün askerlik şubesine gittim, mayıs ayına çekmek istediğimi söyledim. mayıs ayı için nisanda dilekçe vermen lazım, ara ara e devleti kontrol et oradan tarih değişikliği yapabilirsin açıldığında dedi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.