Şimdi Ara

Bedelli Askerlik 2025 Celp Dönemi Erkene Çekme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

• Selamlar,

Bedelli askerlik sevk dönem değişikliği sekmesi açıldı şuan değişiklik yapılabiliyor.

Fakat,

Şuan sadece haziran ayı ve sonrasındaki aylara değişiklik yapılmasına izin veriliyor sistemde. İlk 5 ay için sistem de aylar görünmüyor.

Neden olabilir bilen biri var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bedeliniodedik B kullanıcısına yanıt

bende aynı durumdayım daha erkene çekmek istiyorum ama en erken haziran gösteriyor acaba ilerleyen zamanda kontenjan açılır mı?

• Merhaba arkadaşlar Şubat, Mart ve Nisan aylarında daha erkene gidebilmek için verdiğiniz dilekçe örneğinde bir gelişme yaşandı mı?

• senolyldz20 kullanıcısına yanıt

Pazartesi dilekce vermistim bir gelisme yok

• Umutckz55 U kullanıcısına yanıt

Bende gecen cuma günü dilekçe vermiştim bir gelişme yaşanmadı

Kabul edilmedi bizimkiler sanirim geçen cuma verip onaylanan 4-5 kişi ile konuştum

Merhabalar konuştuğunuz kişilerde erkene çekme için mi dilekçe verilmişti hocam. Birde sanırım kışlanın kontenjanına göre farklılık gösterebiliyormuş.

Evet onlarda subata cekmek icin subat mart nisan siralamasi yapmisti. Askerlik subesinde sevk belgesini almaya gelmis arkadas kutahyaya cikmisti cuma verip onaylaninca sevk almaya gelmis. Bana amasya cikmisti agustos ayinda, subata almak istemistim. Size neresi cikti?

Her şey yolunda giderse askerliğimi mayıs ayında Bilecik şehrinde yapıyor olacağım. Şimdi E-Devletten baktım Haziran ayıda dolmuş sistemden seçeneği kaldırılmış.

• aralık ayına çıkmıştı benim ilk. mayıs istiyordum ama seçeneklerde çıkmadı ağustos olarak değiştirdim bende

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.