Şimdi Ara

OKB VE SINAV YARDIM LÜTFEN ÖNEMLİ !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hocam ciddi bir sıkıntım olduğunu bugün farkettim.Soru çözerken özellikle matematikte şıkları kontrol ediyorum işaretlidimmi işaretlemedim mi acaba diye ? Ayrıca yanlız bu değil işlemleri kontrol ediyorum bir iki kere felan.Aslında işaretlediğimi biliyorum ama içimdeki bir ses bana yok işaretlemedim bir daha bak diye dürtüyor.Matematik ve geometrim gayet iyidir hedefimde yüksek ama bu psiklojik sorunun hedefimin önüne geçmesinden çok korkuyorum.Sadece dersle alakalı değil tabi ki bilgisayarda yeni bir web sayfasına felan girerken mutlaka geçmişi siliyorum,insanların saçlarına dokunamıyorum,hiç bir şekilde karşı cins ile arkadaşlık kuramıyorum,elimi yıkamadan duramıyorum.

Hocam gerçekten çok saçma bir şey haline geldi en büyük korkum bu şeyin sınavımla önüme geçmesi o yüzden zaten bu konuyu açtım yoksa pek bir sıkıntısı yok.Seneye sınava hazırlanıyorum lütfen yardım edin ne yapmalıyım sorun olur mu bu şey ?

Hani sınavı yapar çıkarım ama o sonuçlar açıklanana kadar çok sıkıntı yaşarım.Acaba optiği doğru kodladım mı işlem hatası yaptım mı vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf2156 -- 22 Haziran 2017; 23:44:28 >

• Bir psikoloğa görünmem gerekli bu birinin yardım edebileceği veya kendinin halledebileceği bir konu değil.Tedavisi önemli ölçüde mevcut.Ne kadar erken başlarsan o kadar kolay atlatırsın merak etme ne okbliler gördüm şimdi benden iyiler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ++++1 kardeşim kesinlikle takma en ufak bir cevap bile varma. Bunu beynin yarattığı hayali ve saçma bir şey olarak düşün. En kaygılı anlarında çıkıyor bu durum bende de oluyor. Biliyorum zor ama bir kasacağız kendimizi. Psikoloğa felan ben de gitmedim, düşünmüyorum çünkü antideprasan yazıyorlar ve uyku felan yapıyormuş. Bilmiyorum asla cevap vermemeyi denemelisin.

Psikolog yerine psikiyatriste gitmeni tavsiye ediyorum ben eğer gideceksen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Commuovere -- 22 Haziran 2017; 23:46:32 >
  • Dr.Lokman D kullanıcısına yanıt
    Hocam ben o psikolojik ilaçlardan korkuyorum açıkçası sınav döneminde beyni tam verimli kullanmaya ihtiyacım var.O yüzden şuanlık kenidimi zorlamaya çalışacağım üniversiteyi kazandıktan sonra bir görünmem lazım ama önemli bir durum sosyal açıdan.
  • Bende de okb var beni çok etkiledi geçen yış kaygıdan lys ye giremedim bu yıl sınav iyi geçmese de wn azından girdim artık diyorum ki ben bi üniversite okusam yeter o kadarkötü oldy doktora gittim sonra 60mg kullanıyorum çok faydasını gördüm ama beyni biraz kapatıyo cidden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yusuf2156 kullanıcısına yanıt
    Dostum internette biraz araştır b12 tarzı vitaminler iyi geliyor sanırım bende bir ara kullanmıştım. Saraçoğlunun sarı kantaron felan önerisi var bunu bilmiyorum kullanmadım, düşünüyorum ben ama bir araştır sen tavsiye vermiş olmayayım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.