Şimdi Ara

Sınav dönemi öncesi ilaç kullanımı YARDIM,ÖNERİ,Bilgi Paylaşım Konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar benimde sizlere bir katkım olsun istiyorum KPSS-EKPSS hazırlanıyorum almak isteyen olursa yardımcı olurum.  

Amaç TİCARİ amaç gütmek değildir fikrimi ve 17 Yıllık Eczacı Teknikerlik Mesleki Tecrübem+ (2)YILLIK Ecz.Tek. Üniversite mektep  

Sizlere yardımcı olmak isterim keza kuzenim Dr mesleki avantaj çoğu yakın arkadaşım Dr onlar ile fikir alışverişimiz oluyor bir çok konuda.

Öncelikle bir çok ürün var bilgi kirliliği açısından Antidepresan,Kırmızı Reçete Ürünler,Concerta,Vitamin,Mineral,Sulbitamine vs vs...

Ticari amaç gibi aşırı yönelim için açmadım konuyu keza burda tv satan telefon satan internet uydu yayın vs satan çok ben hem bilgi

Paylaşım hemde yardım isteyen olursa yardımcı olmak fikir sunmak maddi imkanı gerçekten olmayana elimden geldiğin ürün vermek.

Almak isteyene ise ürünlerde yardımcı olmak PSF değil elimden geldiğince indirimli yardımcı olmak isterim.

Sorusu olan olursa burdan sorsun müsait olunca döner yardımcı olurum ki herkes bilgi sahibi olur. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altinbas07 -- 4 Ocak 2022; 14:20:40 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.