< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
100 Lira Artık 10 Lira Olmuş
-
-
evde yata yata 100 liranın borusunun artık 10 lira gibi çaldığınını daha yeni farketmen hiç de şaşırtmadı...Yeni bir şok yaşamaman adına şimdiden 200 liranın hükmünün, 20 lira kıymetinden olduğunu önceden belirteyim de onun için de ayrı bir konu açma...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 22 Eylül 2024; 18:40:14 > -
Aynen
Allahtan iyi kötü bi puan aldim kpssden devlete girdim girdim yoksa calismak iskence
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
günaydın hocam 1000 lirada 100 lira oldu
Paranın değeri yok ki?
Bugün hatunla gideceğimiz tiyatro için önceden bilet aldım 1300 TL olan iki kişilik bileti 700 TL'ye düşürdüm.
Askeri ekipman dükkanına girdim babama hediye amaçlı bir şeyler baktım 12 Gauge fişeklik bakıyorum bele takılan 1500 TL falan. Adama soruyorum 30 kovanlık var mı adam bana çıkarıp 8-10 kovanlık fişekliği gösteriyor 130 TL diyor. Askeri ekipman dükkanından 2 tane çantaya Türk bayrağı patchi aldım 80 TL ödedim çıktım.
Canım bugün dışarıda tek başıma gezerken zurna, pizza, hamburger vs çekti çok uzun zamandır yemiyorum dedim zero yemeyecen. Gittim eve 4 tane simit aldım 60 TL.
Markete girdim 3 Litre beyaz perwoll 159 TL, 1 tane marmarabirlik zeytin ezmesi 93 TL, 2 kilo limon aldım 46.5 TL, 5 tane eti yulaf bar aldım lifafif 100 TL 1 tane canım patlamış mısır çekti 26.5 TL.
500 küsür TL ödedim çıktım.
Bugün kafadan 700 + 500 + 60 + 80 = 1340 TL harcadım. Kılçıksız. Kılçığını katarsak 1400 TL rahat var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BE02EECCB -- 22 Eylül 2024; 18:51:39 >
-
4 simiti kendin yemedin insallah zero
Yok akşama bizimkiler yesin diye aldım çay ile beraber.
Sabah kahvaltısı ile geziyorum :D
Ya dışarısı bir kalabalık bir kalabalık. Metrolar full tıklım tıklım. Vapur seferlerine bakıyorum onları da kaçırdık.
Valla sonumuzu Allah hayır etsin bu kış ve önümüzde ki sene çok zor geçecek.
Metrodaydım, hamza sürekli dışarıda mendil satanlar, evsiz olanlar var. Ulan diyorum biz gerçekten şanslıyız dedim içimden.
Gerçekten insanlar berbat durumda, kız arkadaşımı eve bırakmaya giderken sürekli görüyorum insanlar marketlerin önünde olan çöp konteynırlarından domates, biber, soğan ayıklıyor, açılmamış sucukları, salamları, sosisleri topluyorlar.
İnanılmaz bir israf var ve berbat bir durum var.
-
ben daha önce konusunu açmıştım. 20 TL = 1 TL oluyo artık.
çünkü çoğu yerde su 8 TL eskiden 50 kuruştu
İstanbul'da maydanoz 18 TL eskiden 1 TL idi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aga ne israfı millet osurmuyor bile acikmamak için
Sonumuz hic iyi değil baba millet pazarda 2 3 posetle yada bos elle gezio omg
ne ara atandın nereye girdin
2. girdimi görmemişim hamza atandı sandım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxCrazyBoyxx01 -- 22 Eylül 2024; 19:10:36 > -
Atanmadim atanirsam dedim baba
Devlette temizlikci olmak > özelde mühendis olmak
avukat olmak > hepsi
-
Hamza 24 senedir hayattayım.
Türkiye'nin bu kadar berbat halde olduğunu hatırlamıyorum. Dedem o yağ, süt, peynir, gaz kuyruklarını görmüş geçirmiş biri 2020'ye kadar sürekli malum florasan partisine gavura mühür vurur gibi vururdu, delefonunu çıkra, herkeş zengin, herkeşin cebinde delefon var, biz düp guyruhlarında çürüdük diyen biriydi.
Şimdi kendisi ağzıyla diyor oy verdiğime pişmanım, çok kötü günler bekliyor bizi, hiç böyle bir şey görmedim diyor duruyor.
-
Beysim Tibuk sürekli diyo "deliriyorum memur olmayı hayal edenleri görünce yahu özel firmalar ne kadar başarılı görmüyor mu bunlar, bizim Kıbrıs'da mesela bizim otellerimiz ne kadar başarılı, bizden önce otelcilik yoktu burda, gençlere bakıyorum gelip bizde çalışacaklarına hepsi memur olma peşinde"
bu Beysim Tibuk'un kafa uçmuş sanırım. kasap olan birinin: "danalar kendi ayaklarıyla bize kesilmeye gelsinler çünkü biz çok başarılıyız" demesi gibi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynisini ben de cok fazla yaslidan duydum
2 sene önce;
" bakın, köpekler gibi pişman olur, eşşekler gibi anırarak sesli ağlarsınız, ellerim kırılsaydı da sizlere oy vermseyedim, ayaklarım kırılsaydı da oy vermeye gitmeseydim ,yapmayın etmeyin" diye yalvarır gibi yazdık ama onlar kıçlarına topukları vururcasına büyük bir heycanla sözde sandıkları patlatmaya gittiler.. iktidar patlayan sandıklara bunları gömdü adeta, bunlar bu partinin ağaların, paşaların, patronların partisi olduğunu, sermayeden yana olduğunu 20 senedir bilemediler, ancak açlık, sefalet içinde sürünüp ve burunları sürttüğü zaman anlayacaklardı çünkü 1 musibet, 1000 nasihata bedeldir ve o 1 musibeti şimdi yaşıyorlar ama iş işten geçti artık. atı alan üsküdarı çoktan geçti, yolları toza dumana buladı bile...
-
senin gibi biri masa başı iş yapamaz, kaldı ki temizlikçi hiç olamaz çünkü hemen herşeye isyan ediyorsun. bir müddet sonra evden işe işten eve, ömrümü masa başımda kaba etimin üzerinde akşama kadar oturarak mı hayatımı geçiricem? herkeşin osuruğunun kokusu altında tuvalet temizlemekle mi ben bu ömrü geçireceğim helalarda diye konular açar durursun... sana hareketli, bol maaşlı ve maceralı iş lazım...ama yine de paşa gönlün bilir...
-
Hey gidi eski günler.
Eskiden cüzdana 200tl atardım 1 hafta boyunca yeterdi bana.
Şimdi arabayı otoparka koysak günlük 200tl istiyorlar anasını satayım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Daha fenası artık çoğu ürün iç pazarda bulunmuyor hamza.
Mesela geçen ay aldığım corsair mp510'un 960 GB hali artık yok Türkiye'de. Geçen ay son kalanı ben aldım.
Bu durum çok daha kötü şeylerin işaretçisi. Bize bu şunu gösteriyor, dışarıdan mal getirtmek basit mallar için bile çok masraflı hale geliyor.
Şimdi diyorsun ki yerel markalardan alalım, abi yerel markalarda çok basit şeylere hayvan gibi zam yapıyorlar.
Benzer içerikler
- bir erkek öpüşmek istemiyorsa
- yakışıklılık testi
- araba kullanmak zor mu
- abdülkadir kaysı semiyoloji pdf
- komşunun köpeği havlıyor nereye şikayet edebilirim
- yeşil nasim
- elektrikli bebek arabası
- telegram indirim kanalları
- 5g nedir zararları
- türk çay emojisi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X