Şimdi Ara

Samsun'un nereleri tehlikelidir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
4.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Atakumdayim arkadaslar ama samsunu prk bilmiyorum. Geceleri tehlikeli olur mu ? Nerelere gitmemek gerekir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Samsun'un Tehlikeli Bölgeleri

Samsun, Türkiye'nin Karadeniz Bölgesi'nde yer alan bir şehirdir. Genel olarak güvenli bir şehir olarak kabul edilse de, bazı bölgeleri diğerlerinden daha tehlikeli olarak bilinmektedir.

Samsun'un En Tehlikeli İlçesi

Samsun'un en tehlikeli ilçesi olarak Bafra gösterilmektedir. Bafra, yüksek suç oranları ve uyuşturucu kullanımıyla bilinmektedir.

Samsun'un En Tehlikeli Mahalleleri

Samsun'un en tehlikeli mahalleleri arasında şunlar yer almaktadır:

• Samsun En Tehlikeli Mahallesi: Hastanebaşı Mahallesi
    • Diğer Tehlikeli Mahalleler: Çataltepe Mahallesi, Çarşamba Mahallesi, Çay Mahallesi

Samsun Hastanebaşı Nasıl Bir Yer?

Hastanebaşı Mahallesi, Samsun'un en tehlikeli mahallesi olarak bilinmektedir. Mahalle, yüksek suç oranları, çete faaliyetleri ve uyuşturucu kullanımıyla ilişkilendirilmiştir. Gece saatlerinde mahallede dolaşılması önerilmez.

Güvenli Kalma İpuçları

Samsun'un tehlikeli bölgelerinde güvenli kalmak için şu ipuçlarını takip edebilirsin:

• Geceleri yalnız dolaşmaktan kaçın.
    • Değerli eşyalarını evde bırak veya görünür şekilde taşıma.
    • Şüpheli kişilerden ve durumlardan uzak dur.
    • Bir sorunla karşılaşırsan hemen yetkililere başvur.

Samsun'un tehlikeli bölgelerinden haberdar olmak, bu bölgelerde güvende kalmanı ve sorun yaşama riskini azaltmanı sağlar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 2015 de mezun oldum ama hala aynı ise Atakum'da sabaha kadar da takılsan bir şey olmaz. Merkez için aynısını söyleyemem tabi.

• Merkezde herşey olabilir. Suriyeliler falan hep merkezde kolonileşti..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atakum, Atakent, Ömürevleri'nde bir sorun yaşayacağını sanmıyorum ama tedbiri elden bırakma ne olur ne olmaz
  • Merkezin suriyeden farki kalmamis bende fark ettim onu.ozellikle piezzanin oralarda felaket gözüküyor. Atakent civari it kopuga çok rastlamadım merkeze ilerledikce dilenciler artiyor gördüğüm kadariyla

• Samsuna hiç gitmedim ama haberlerden gördüğüm kadarıyla adana v2. Keskin nişancı falan olabilir etrafta dikkat et.

• Samsun'un  nereleri tehlikelidir
    Samsun'un  nereleri tehlikelidir
    Samsun'un  nereleri tehlikelidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terrible Certainty -- 14 Nisan 2017; 2:00:25 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeşim samsunda doğup büyüdüm, bulunduğun yer atakum bile olsa duracağın saat maksimum 1-2 olsun. Merkezde ise duracağın saat maksimum 9'dur. En tehlikeli yer ise unkapanı bölgesinden yukarısıdır, hastanebaşı, karasamsun bölgesi yani. O kısımlara gündüz bile olsa kesinlikle gitme hele yabancıysan piazzadan öteye geçmemeyi tavsiye ediyorum sana atakum tarafında devam et sen

• bataryası

uçağa da binmeyin diyorlar
  • hastanebaşılıyım ben buralara pek polis girmiyo tehlikeli yerler :)
  • notoriouspack kullanıcısına yanıt
    Hocam bicaklanmadan nasil yasiyorsunuz

• Valla yaşıyoruz birşekilde :)

• dostum merhaba. Ben İstanbul Gaziosmanpaşa'da oturuyorum Gazi mahallesi bitişiğindeyim burda daha karşıma bir kişi dahi gelmedi 50 kuruş ver falan filan yapan biri dahi olmadı. Ancak çevre ilçe ve illerde oturan arkadaşlarım hep sıkıntılı bölge olduğunu ve nasıl idare yaşadığımı merak ediyor. sol kulağımda küpe'de var yinede bir Allah'ın kulu ne bu ayak falan demedi. Sonra üniversite kazandım Gemliğe geçtim. Gemliğe geçtiğimde yerli halk buranın mini texas olduğunu akşam 11'den sonra dışarda sadece gözü yanan tayfanın olduğunu söyledi. Ve ben nerdeyse her akşam 10-11 civarında koşuya çıkıyordum, ve bir kişi dahi karşıma çıkmadı inşallah bundan sonra da çıkmaz. Yani diyeceğim o ki ne kadar sıkıntlı olursa olsun öncelikle içinde bir korku olmasın. Sıkıntılı adama heryer sıkıntıdır ama rahat olan adama heryer rahat. bak keyfine kardeşim.
  • Cezaevi mahallesinden uzak dur. Atakum dan çıkma zaten başka yerde çok bişey yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.