Şimdi Ara

aylık 50 bin tl iyi para mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

sektör:yazılım

• Aylık gelir olarak fena para değil. Ama bunu sorma sebebinizi anlayamadım?

• Çok iyi para kardeşim. Ben de yazılımcıyım. Rekor maaşım 4000 dolar, o zamanlar dolar düşüktü 35.000 TL ediyordu. 12.000 dolar falan para biriktirdim. Sonra işten atıldım 6 aydır işsizim. Kendi şirketimi açtım, kendi şirketim de zararda gidiyor. Tekrar bi iş bulsam var ya üf.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi design.code -- 13 Haziran 2023; 20:52:8 >
  • design.code kullanıcısına yanıt

hani yazılımcı olan boş kalmıyor, para basıyordu? burda bile önerilecek ilk mesleklerden, her derdi olanı, çaya çorbaya limon der gibi kod yazmayı öğren deyip gönderiyorlardı.. demek ki gerçek dünyada işler hiç de öyle sanıldığı gibi deelmiş...

• gayet iyi para ortalama üstü yaşarsın

• dekareme kullanıcısına yanıt

İnsanın standardları artıyor hocam, ben aylık 20.000 TL'ye çalışmam. Dolar 10 lirayken bile bu maaşa bu eziyet çekilmez diyip ayrılmıştım. Sen çok iyi bir mühendis ol atomu parçala sonra 2000 dolara çalış, gençler çalışsın o paraya. Benim yaşım 28, yazılıma 14 yaşında başladım. Okulunu da okudum özel şirketlerde de çalıştım. 10 sene deneyimi olan çekirdekten yetişmiş biri 6000 dolar bekliyor mutlu olmak için. Kimse de bu parayı vermiyor. Ben Türkiye'den ayrılmak istiyorum mesela, amerikada geçinebilir miyim sanmıyorum.

Sen atomu parçalayacak bilgi beceriye sahip ol adam seni almıyor, aynı işi 2000 dolara yapan var diyor. Çünkü şöyle bakıyorlar araba yürüyor mu yürüyor, kodlar görünmediği için opelle ferrari arasındaki fark gözden kaçıyor. Kimsenin de ferrari yapayım dediği yok zaten. Amerikalı geliyor bana 3000 dolar teklif ediyor. İstemeden kabul ediyorsun aylardır işsiz olup borçların biriktiği için, ama sonra 1 sene dolmadan istifa edersin kendi projelerimle uğraşırım daha iyi dersin. Herkese yazılımcı ol iyi para var diyenler yüzünden bu enflasyon oldu. Kopyala yapıştır, yapay zekaya sor yaparak yazılım yapanlar var. Şirketler çok ucuzlar diye onları tercih ediyor. En büyük zengin şirketler bile böyle.

• highest in the room kullanıcısına yanıt

Hocam market giyim vs açısından öyle ama adamakıllı bi otomatik araç veya düzgün bi daire bile alamıyosun krediyle bile. Çünkü bankalar krediler kredileri sinirlandirdi baya...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ayda 60 bin tl zengin eder mi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • design.code kullanıcısına yanıt

işten neden atıldın kanka . 4 bin dolar güzel para şuan.

işinde iyi olursan boş kalmazsın hocam. bi işten çıkarsan başka iş bulursun. bu işi freelance yapıp çok iyi para kazananlar da var. yani illa bi şirkete bağlı kalmana gerek yok. her meslekte olduğu gibi işini iyi yapmana bakıyor para durumu...

Kişi başı teknoloji harcamasının 1 dolar olduğu ülkede sabah akşam ceng muhabbeti dönüyor  

• yeni üye1234 kullanıcısına yanıt

Çalıştığım yerde ekibin performansı hedefleri gerçekleştirmek için 2 3 ay gerideydi 6 kişiyi çıkardılar. Bizim ekibin suçu günde 3 4 saat çalışıp bırakıyorlardı.

Çok iyiysen boş kalmazsın lafı 4000 dolar maaş için geçerli değil. Bu miktarı veren eşleşme çok zor bulunur.

• Trde ev araba hayal artık bunu anlayın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu ekonomide maalesef değil.

• tr şartlarında idare eder.

dünya çapında düşünürsen, komik bir rakam.

• kullanabilirsen güzel miktar.

• Yazılım için bile iyi para şu an. Yurtdışına mı iş yapıyorsun ? Senior musun ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • knifee K kullanıcısına yanıt

nasıl kullanayım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.