Şimdi Ara

Rytmonorm kalp ilacı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Acaba aranızda bu ilacı kulanan yada kulanmış olan varmı? 2 gün önce hasteneye ritm bozukluğundan gittim doktor direk bu ilacı yazdı internetten araştırdığıma göre baya ciddi bir ilaç kullanmak istemiyorum varsa kulanan bilgi verebilirmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Rytmonorm: Kalp Ritmi Bozuklukları İçin Bir İlaç

Rytmonorm, kalp ritmi bozukluklarının tedavisinde kullanılan bir ilaçtır. Genellikle atriyal fibrilasyon ve atriyal flutter gibi supraventriküler taşikardiler için reçete edilir.

Rytmonorm, kalbin elektriksel uyarılarını bloke ederek çalışır. Bu, kalp atış hızını düşürür ve kalp ritmini düzenlemeye yardımcı olur. İlaç, tablet veya enjeksiyon yoluyla alınabilir.

Rytmonorm Kullananlar

Rytmonorm, kalp ritmi bozukluğu olan birçok kişi tarafından kullanılmaktadır. Rytmonorm kullanan kişiler genellikle ilacı iyi tolere ederler. Bununla birlikte, bazı yan etkiler ortaya çıkabilir.

Rytmonorm Kullanıcı Yorumları

Rytmonorm kullanan kişilerin yorumları genellikle olumludur. Birçok kişi ilacın kalp ritmlerini düzenlemesine ve semptomlarını iyileştirmesine yardımcı olduğunu bildirmektedir. Ancak, bazı kişiler yan etkiler yaşayabilir.

Rytmonorm'un Yan Etkileri

Rytmonorm'un en yaygın yan etkileri arasında şunlar bulunur:

• Baş ağrısı
    • Baş dönmesi
    • Yorgunluk
    • Bulantı
    • Kabızlık
    • Uykusuzluk

Önemli Not

Rytmonorm, ciddi kalp rahatsızlıkları olan kişiler tarafından kullanılmamalıdır. Ayrıca, diğer ilaçlarla etkileşime girebilir. Bu nedenle, Rytmonorm kullanmadan önce doktoruna danışmak önemlidir.

Rytmonorm, kalp ritmi bozukluklarının tedavisinde etkili bir ilaç olabilir. Bununla birlikte, ilacı kullanmadan önce doktoruna danışmak ve potansiyel riskleri ve faydaları tartmak önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: hissetme

Acaba aranızda bu ilacı kulanan yada kulanmış olan varmı? 2 gün önce hasteneye ritm bozukluğundan gittim doktor direk bu ilacı yazdı internetten araştırdığıma göre baya ciddi bir ilaç kullanmak istemiyorum varsa kulanan bilgi verebilirmi?

hastalığına uygun olan ilaç buymuş demek ki.Kulaktan dolma bilgilerle kullanmazsan,hastalığın daha kötü gittiğinde sorumlusu sen olursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adalet -- 28 Aralık 2011; 18:33:42 >
  • Up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tansiyon ve beloc
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.