Şimdi Ara

tansiyon ve beloc

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
3.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 39 yaşında yüksek tansiyon çıktı. şimdi bir tansiyon ilacı yanında da beloc isimli kalp ritmi düşürücü ilaç verdiler. bunları kullanan var mı. tansiyon ilacı ve beloc isimli ilaç yüzünden 1 haftadır neredeyse her dakika uyumak istiyorum. kalbime bakmadan bu ilacı verdiler işkillendim.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Tansiyon ve Beloc: Bilmen Gerekenler

Yüksek tansiyon, dünya çapında milyonlarca insanı etkileyen yaygın bir sağlık sorunudur. Tansiyonu düşürmek için kullanılan çeşitli ilaçlar mevcuttur ve Beloc bunlardan biridir.

Beloc Tansiyonu Düşürür Mü?

Evet, Beloc tansiyonu düşürür. Metoprolol isimli aktif bileşeni içeren bir beta blokerdir. Beta blokerler, kan basıncını düşürmek için kalbin atış hızını ve gücünü azaltır.

Beloc Nasıl Çalışır?

Beloc, vücuttaki belirli reseptörleri bloke ederek çalışır. Bu reseptörleri bloke ettiğinde, adrenalin ve noradrenalin gibi hormonların kan basıncını yükseltici etkilerini engeller.

Beloc Tansiyon Düşürücü Etkileri

Beloc, yüksek tansiyonu tedavi etmek için etkili bir ilaçtır. Çoğu insan Beloc kullanarak kan basıncında önemli bir düşüş yaşar.

Beloc'un Yan Etkileri

Diğer ilaçlar gibi Beloc'un da bazı yan etkileri olabilir. Bunlar arasında baş ağrısı, baş dönmesi, yorgunluk ve mide bulantısı bulunur.

Beloc Kullanmadan Önce Dikkat Edilmesi Gerekenler

Beloc'u kullanmadan önce doktoruna danışman önemlidir. Beloc, aşağıdaki durumlarda kullanılmamalıdır:

• Kalp yetmezliği
    • Ciddi kalp ritm bozuklukları
    • Astım veya kronik obstrüktif akciğer hastalığı (KOAH)

Sonuç

Beloc, yüksek tansiyonu tedavi etmek için etkili bir ilaçtır. Tansiyonu düşürmek için çalışan bir beta blokerdir. Ancak, Beloc'u kullanmadan önce doktoruna danışman önemlidir, çünkü bazı yan etkileri olabilir ve bazı durumlarda kullanılmamalıdır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ankarametinerr A kullanıcısına yanıt
    Babamın kalbine stent takıldığında sürekli kullanması için beloc falan bir sürü kalp ilacı verdiler. Biraz kullandı, sonra hiç birini kullanmadı.
    Ama ben sizi yanlış yönlendirmiş olmayayım. Siz doktorun tavsiye ettiği şekilde kullanın.
  • kullaniyorum ama cekinmiyor da dgilim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankarametinerr

39 yaşında yüksek tansiyon çıktı. şimdi bir tansiyon ilacı yanında da beloc isimli kalp ritmi düşürücü ilaç verdiler. bunları kullanan var mı. tansiyon ilacı ve beloc isimli ilaç yüzünden 1 haftadır neredeyse her dakika uyumak istiyorum. kalbime bakmadan bu ilacı verdiler işkillendim.

Tansiyon değerleriniz nedir? Doktorunuz sizden 1 hafta tansiyon ölçüp gelmenizi istedi mi?Tansiyon halteri bağlanıp bakıldı mı?
    Eğer hep yüksek seyrediyorsa beloc zoc almak gerek ayrıca bir tane tansiyon destekleyici ilaç.

• Ben kullaniyorum eger tansiyonun devamli yuksekse kullanirsin ve ilk 1 hafta tansiyon degerlerine bakarsin buyuk tansiyonun 12 de olmasi lazim. Uykun geldigine gore cok dusuyo olabilir kendin ayarlicaksin eger 12 nin altina dusuyosa yarim tablet dene. Olmadi ceyrek dene kendin bulucaksin. Ayrica beloc zaten tansiyon dusurmek icin yaninda tansiyonu dusurmek icin bi ilac daha kullanmak sacma geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alvete -- 21 Mayıs 2015; 2:47:23 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.