Şimdi Ara

Ortopedik Visco Yastık Tavsiyesi F/P

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
1
Favori
91.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Boyun fıtığı için ortopedik visco yastık araştırıyorum. Daha çok visco yatakları değerlendirmişler forumlarda. Fikri ve tavsiyesi olanlar paylaşırsa çok sevinirim. Aklıma takılan soruları da yazayım.

1. Tempur markasını çok övüyorlar ama 270 lira fiyatı var. Fazla geldi ama işin ucunda sağlık olduğu için düşündürüyor. Tempur'u deneyince Yatsan'ınkilere bakası gelmiyor insanın
    2. Yataş'ın Visco Therapy Boyun Yastığı var. Birileri iyi birileri kötü demiş. Kullanan varsa yorumunu alabilir miyim?
    3. Visco Love markası Türkiye'de ilk visco üreten firmaymış sanırım. Ürünlerini inceleme fırsatım olmadı. Kullanan var mı?
    4. İşbir'in mağazasındaki tutum çok hoşuma gitmedi, o yüzden detaylı inceleyemedim.

Bir de, bu markalardan Yataş (internet sitesi) dışında DNS değerleri yazmıyor. Yastık için önemli mi bu değer?
    Bunların dışında kullanan arkadaşların tavsiyelerini almak istiyorum. Fiyat/performans çok önemli.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ortopedik Visco Yastık Tavsiyesi: Fiyat Performans Oranı (F/P)

Ortopedik Visco yastıklar, boyun ve sırt ağrılarını azaltmaya yardımcı olmak için tasarlanmıştır. Bu yastıklar, baş ve boyun şekline uyum sağlayarak baskıyı eşit olarak dağıtır.

Fiyat performans oranı yüksek bir ortopedik Visco yastık arıyorsanız, kullanıcı yorumlarını ve incelemelerini göz önünde bulundurmak önemlidir. Boyun fıtığı yastığı kullanıcı yorumları, bu yastıkların ağrı kesme etkinliği hakkında değerli bilgiler sağlayabilir.

Kaliteli bir ortopedik Visco yastık, aşağıdaki özelliklere sahip olmalıdır:

• Uygun sertlik: Yastığın sertliği, uyku pozisyonuna ve kişisel tercihlere bağlıdır.
    • Ergonomik tasarım: Yastık, baş ve boynu destekleyecek ve hizalayacak şekilde tasarlanmalıdır.
    • Nefes alabilir malzemeler: Yastık, terlemeyi önlemek için nefes alabilen malzemelerden yapılmış olmalıdır.
    • Dayanıklılık: Yastık, günlük kullanımda dayanıklı olmalıdır.

Ortopedik Visco yastıklar, boyun fıtığı, servikal spondiloz ve diğer boyun rahatsızlıkları için faydalı olabilir. Kullanıcı yorumlarını göz önünde bulundurarak ve saygın markalara odaklanarak, fiyat performans oranı yüksek bir ortopedik Visco yastık bulabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • naptın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kvadankpakal

naptın?
    Yataş aldım çok memnun kaldım. Boynum çok rahatladı kullanmaya başladığımdan beri.
    Tempur çok güzel ama fiyatı çok pahalı. Alternatif olarak yataşı tavsiye ederim. Diğerleri içime sinmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yazilimsever

Yataş aldım çok memnun kaldım. Boynum çok rahatladı kullanmaya başladığımdan beri.
    Tempur çok güzel ama fiyatı çok pahalı. Alternatif olarak yataşı tavsiye ederim. Diğerleri içime sinmedi.

Alıntıları Göster
    Hocam merhabalar. Öncelikle pamuklu yastık kullanıcısıyım , muhtemelen de ortalamanın altında bir yatağa sahibim. Sormak istediğim viscoya geçmeden evvel pamuklu yastık mı kullanıyordunuz ? alışmakta zorluk çektiniz mi ? Bir de son zamanlarda uyku kalitemi yükseltmek için uğraşıyorum , mahalledeki sarı lamba , yol gürültüsü az olsa da roman mahallesinin başladığı yerde oturuyorum ses problemi gibi sorunlarla boğuştum. Kendimce çözümler buldum geriye yastık ve yatak kaldı bu nokta da sormak istediğim yatak için visco pedlerden alsam sizce , belli bir bütçeyle x marka visco yatakdansa , daha kaliteli y marka visco yatak pedi alsam daha mı mantıklı olur ? Yardımcı olursanız sevinirim :)

• Tempur 200 tl şu an kampanya varmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • visco ne demek? içindeki süngerin yapısı sanırım
    ben şuna dikkat ederdim
    kafanızı koyduğunuz kumaş polyester olmasın
    visco yastıkların gördüğüm kadarıyla dış kısımları polyester

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugarb -- 7 Şubat 2017; 21:56:35 >
  • Bende yataş kullanıyorum. Visco therapy boyun yastığı.. Ama sıcak olduğu zaman çok yumuşuyor.. Biraz daha sert olsa iyi olurdu.

Yazında çok terletiyor bu yastık. Sabah kalkıyosun boynun hep ter. İşbirde viscogold jel varmış terlemeyi önleyici, deneyen varmı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ortopedik yastık önerisi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: doc.dr

Bende yataş kullanıyorum. Visco therapy boyun yastığı.. Ama sıcak olduğu zaman çok yumuşuyor.. Biraz daha sert olsa iyi olurdu.

Yazında çok terletiyor bu yastık. Sabah kalkıyosun boynun hep ter. İşbirde viscogold jel varmış terlemeyi önleyici, deneyen varmı?

Daha iyi ve biraz daha sert.

• abdullahkan kullanıcısına yanıt
    Fiyatları baya artmış işbirin büyük olan viscogold 197 tl olmuş. Nasıl yüzde otuz indirim var anlamadım.. Siz kullanıyosunuz sanırım terletme olayı nasıl? Benim başım çok terliyor çünkü..

• Uzun süre yataşı kullandıktan sonra tempuru aldım. Yataşın yüksekliği daha düşük olduğu için yan yattığımda boynumda ağrı oluyordu. Tempur daha yüksek olduğu için her yatış şeklinde daha rahat ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: doc.dr

Fiyatları baya artmış işbirin büyük olan viscogold 197 tl olmuş. Nasıl yüzde otuz indirim var anlamadım.. Siz kullanıyosunuz sanırım terletme olayı nasıl? Benim başım çok terliyor çünkü..

Şu ürünü indirim olduğu için 200 e aldım ,indirim olmasaydı dediğinizi alacaktım,denediğimde daha sert idi sebebini sordum jel soğuk ve sert tutuyor demişti satıcı.tempur u almayacaksanız tavsiye ederim kısa kullanımda sert olması beni memnun etti.

• Şok ta satılan nasıl. işbir le karşılaştıran oldu mu

• 09\02\2017 tarihinde internet üzerinden sipariş verip, gelir gelmez kavraması visco gibi olmadığı için iade ettiğim yastığın bedelini hala ödemeyip oyalayanhttps://www.usbedding.com/hikayemiz.asp

Firmayı bilen tanıyan var mı?

• quote:

Uzun süre yataşı kullandıktan sonra tempuru aldım. Yataşın yüksekliği daha düşük olduğu için yan yattığımda boynumda ağrı oluyordu. Tempur daha yüksek olduğu için her yatış şeklinde daha rahat ettim.

Tempurun hangi yastığını aldınız? Bir de terletiyor mu?

• dr.katil D kullanıcısına yanıt
    Terleme yapmıyor hocam. Tempur Original L bedenini aldım.
  • Merhaba ben de yatsandan tempur yastik almak istiyorum. Siz memnun musunuz ? Farkli bir oneriniz olur mu?

• Geçen yıl röntgende fizik tedavi gerektiren seviyede boyun düzleşmesi vardı. Hem dikkat edip arada antrenmanları yapıp hem bu yastık ile bayağı azalmış. Geçen gittim az bi düzleşme var dedi doktor. Tabi bana faydası oldu. Herkese olur mu bilemem.
  • hocam benimde galiba boynumda duzlesme var Yataş'ın Visco Therapy Boyun Yastığı alicam tavsiye eder misiniz

• quote:

Geçen yıl röntgende fizik tedavi gerektiren seviyede boyun düzleşmesi vardı. Hem dikkat edip arada antrenmanları yapıp hem bu yastık ile bayağı azalmış. Geçen gittim az bi düzleşme var dedi doktor. Tabi bana faydası oldu. Herkese olur mu bilemem.
    Son durum nedir? Hangi yastığı tavsiye edersiniz?
  • Seza kullanıcısına yanıt
    2 yıldır Tempur'un yastığını kullanıyorum. Hiç şikayetim yok. Antrenmanları da yapmıyorum artık. Sadece telefonla fazla vakit geçirince boynum biraz ağrıyor, onda da telefondan birkaç gün uzaklaşıp bu yastıkla sırt üstü yatarsam geçiyor.

Yataş'ın yastığını da kullanan biri olarak şunu söyleyebilirim: Yataş'ınki yastık değilmiş. Bir kere iyisini almak lazımmış. Başta Yataş'ın yastığı iyi gibiydi fakat yan yatışlarda çok sıkıntılı (alçak olduğu için).
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.