< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Çitlekçi Efsane Fırsat Paketi 1300 TL. 3.5 kg
-
-
500 gr Antep Fıstığı 300₺
500 gr Badem 200₺
500 gr Kaju 200₺
500 gr Cevizli Sucuk 100₺
500 gr Lüks Kuruyemiş 200₺
500 gr Fındıklı Çifte Kavrulmuş Lokum 100₺
500 gr Soslu Mısır 75₺
1175₺ kabaca fiyatı var paketin, bana pahalı geldi.
-
ki bu fiyatlar bile bence pahalı. matematik yapmadan bu paketler alınmamalı =)
-
kg fiyatı 370 liraya geliyor.
-
Böyle bakınca mantıklı gelebilir ama 500gr soslu mısıra da 200 liraya yakın para vermiş olacaksın. Paketteli her bir kalemi ayrı hesaplamak gerekiyo
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bana mantıklı gelmedi, her kalemin güncel fiyatını bilmiyorum ancak 370 liraya bunlar temin edilebilir sanırım.
-
500 gr soslu mısır yiyecek arkadaşa başarılar dilerim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam nereden alıyorsunuz merak ettim kuruyemişi. En son Gaziantep'e Ekim ayında gidip çarşıdan antep fıstığın kilosunu 550-600 gibi bir fiyata aldım. Büyük şehirlerde daha uygun fiyata satan kuruyemişçi var mı? Bilmediğimden soruyorum.
-
tatbaktan alıyorlar nereden alacaklar :)
-
makbul.com a bakabilirsin. eticaret sitelerine bakabilirsin.
-
-
makbulun tatbaktan farkı yok :)
-
Şimdi nereden alıyoruz kuruyemişleri
-
Ee fırsat nerde ? Normalde bu paketin fiyatı ne kadar ki ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence çitlekçi makbula göre daha taze ve kaliteli. Çekirdekleri özellikle çok iyi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bu sepetteki ürünler en fazla 999tl olsa idi fırsat paketi olurdu. buna fırsat mı deniliyor şimdi?
-
ben de böyle hesap yaptım geçenki kampanyada, ama çekirdek ve gofret bence üst düzey, alınmalı. diğer ürünler de kaliteli.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
makbul-tatbak, konudaki markayla karşılaştırılamaz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
neresinden tutarsan tut pahalı. kazıklanmak isteyene kapı her zaman açık.
-
değil hocam, çer çöp çekirdek çitlemek var, etli butlu çekirdek var. yiyip göreceksin aradaki farkı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
500 gr Antep Fıstığı 300₺ 500 gr Badem 200₺ 500 gr Kaju 200₺ 500 gr Cevizli Sucuk 100₺ 500 gr Lüks Kuruyemiş 200₺ 500 gr Fındıklı Çifte Kavrulmuş Lokum 100₺ 500 gr Soslu Mısır 75₺ 1175₺ kabaca fiyatı var paketin, bana pahalı geldi. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X