< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TMO yağ 129 tl şeker 42 tl
-
-
Manda yoğurdu isteriz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Allah daha kötü etsin, üzülenin. Eliniz kırılsın ama o ayrı
Bir eksik kalan tüp kuyruğu kaldı ha gayret ona da yakında ulaşırız.
-
Her gece yiyok
Amen
Doğalgaz azalır yakında o da başlar
Medine hurması fırsatı bulursanız yeşillendirir misiniz hocam tarifte eksiğim tek bu kaldı
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakalak -- 29 Mart 2022; 16:56:15 > -
46.000 (Kırk altı bin TL) rakı balık isteriz.
-
Kestane balı yok mu uygun fiyata? Bizim neyimiz eksik, biz de yiyelim kestane balı...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
https://www.balparmak.com.tr/Kestane Balı - 460 gr Kavanoz | Balparmakhttps://www.balparmak.com.tr/kestane-bali-460-g
149 TL ama istersen rakı balık yap 46.000 TL
-
ejder meyvesi isteriz. aktüel ürünlere de hermes markalı çanta (50.000 $)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
getirde bile bu fiyat eve kadar getiriyor.tmo tarımkredi vs bunlar 3 harfli marketleri mumla aratır
-
az önce tarım kredi markete uğradım yeni kamyon gelmiş boşaltıyorlardı, ayçiçek yağı 129 TL dedi çalışan şekerde var arabada indiriyoruz dedi hangisi diye sormadım ama muhtemelen forumda çokça bahsi geçen 42 liralık 5 kg türk şekerdir.
ben izmir tulumu aldım 400 gr 16,10 TL başkada bir şey almadım, diğer ürünlerin fiyatları hem piyasadan yüksek hemde kalite çok çok kötü, insanlarda yalandan "organik" imajı oluşturuyorlar ama uzaktan yakından alakası yok.
markette dolaşan vatandaş gergin çalışanlar gergin tuhaf bir kaos ortamı var insanda geriliyor sanki kavga çıkacak gibi herkes sürekli bir şeylere söyleniyor, vatandaş bu fiyatlara sebep olanlara laf edemiyor çalışanlara sarmaya çalışıyor, çalışanlar sanki ekonomiyi çalıştıkları market ayakta tutuyor gibi sürekli bir savunma halindeler, komik bir Türkiye simülasyonu var tarım kredi marketlerde, kaos ortamını sevenler uğrayıp günlük dozajını alabilir akşam 21.00 kadar açıklarmış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Ben de bunu anlatmaya çalışıyorum farklı konularda: bu millet iktidarı protesto etmeye korkuyor. Bu yüzden de Tüm haykırışları ve isyanları içine atıyor ve biriktiriyor ve nerde boşalıp patlayacağı da belli olmuyor; o yüzden en ufak münakaşalar kavga veya cinayetle bitiyor
-
yazdım yazdım sildim hocam çok şey var söylenecek ama inan değmez, 95 sene önce yazılan herkesin ezbere bildiği Atatürk'ün gençliğe hitabesinde her şey tek tek anlatılmış, bu ekonomik kriz ortamına 1 günde gelmedik bu millet bile isteye hemde defalarca kendi kaderini tayin etti şimdi kendi hatalarının bedellerini başkalarından çıkarmaya çalışıyorlar sadece.
Çakmasını bile alamazlar ama destekliyorlar. Hüloooğğ!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
ejder meyvesi isteriz. aktüel ürünlere de hermes markalı çanta (50.000 $)
|
46000 TL'lik rakı balığın faturasını ispatlasana? Ayrıca kim olursa olsun kendi cebinden ödediyse sorun yok; isterse 1 milyonluk harcama yapar, ama halkın paralarıyla/vergileriyle devletin imkanlarını kullanarak kim olursa olsun 100 liralık bile olsa hak yiyorsa haram zehir zıkkım olsun. |
Allah daha kötü etsin, üzülenin. Eliniz kırılsın ama o ayrı
|
46.000 (Kırk altı bin TL) rakı balık isteriz. |
az önce tarım kredi markete uğradım yeni kamyon gelmiş boşaltıyorlardı, ayçiçek yağı 129 TL dedi çalışan şekerde var arabada indiriyoruz dedi hangisi diye sormadım ama muhtemelen forumda çokça bahsi geçen 42 liralık 5 kg türk şekerdir.
ben izmir tulumu aldım 400 gr 16,10 TL başkada bir şey almadım, diğer ürünlerin fiyatları hem piyasadan yüksek hemde kalite çok çok kötü, insanlarda yalandan "organik" imajı oluşturuyorlar ama uzaktan yakından alakası yok. markette dolaşan vatandaş gergin çalışanlar gergin tuhaf bir kaos ortamı var insanda geriliyor sanki kavga çıkacak gibi herkes sürekli bir şeylere söyleniyor, vatandaş bu fiyatlara sebep olanlara laf edemiyor çalışanlara sarmaya çalışıyor, çalışanlar sanki ekonomiyi çalıştıkları market ayakta tutuyor gibi sürekli bir savunma halindeler, komik bir Türkiye simülasyonu var tarım kredi marketlerde, kaos ortamını sevenler uğrayıp günlük dozajını alabilir akşam 21.00 kadar açıklarmış |
Benzer içerikler
- afyon eko sucuk yorumları
- unify parfüm erkek yorum
- kahve dünyası hediye kahve hangi boy
- beşler nostalji sucuk
- metro market columbia orjinal mı
- indirimler ne zaman başlıyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X