Şimdi Ara

Ülker Dubai Çikolatası 93 Gr 57.50 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
2.266
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bim de indirime girmiş arkadaşlar fiyat gayet makul bu fiyata bu lezzet kaçmaz

Ülker Dubai Çikolatası 93 Gr 57.50 TL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sağolun erken açılmış galiba BimÜlker Dubai Çikolatası 93 Gr 57.50 TL 

• 2 gün önce aynı fiyata migrosta 2 al 1 iade olarak vardı

• ddogu D kullanıcısına yanıt

Aynen 30 tlye gelmişti. Gitgide düşüyor fiyatı zaten kaç liralardan başladılar ya !

• Migrosta 2 al 1 iadede adet fiyati ne kadardı bunun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bim’de 100 gram ithal çikolatalar da 30 liraydı.

• Bugüne kadar 1 tane bile almadım. Malum antep fıstıklarını iyi itelediler millete 39 liraya alman çikolatası var bimde onu alın 100 gr. Tadı çok iyi palm falanda yok içinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 16 Şubat 2025; 10:21:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kronikyorgun kullanıcısına yanıt

Normal fiyatı 90,00 TL idi, kasa önünde paket içi paramparça olanı 79,00 TL idi, normal fiyatlıdan alırsan 45,00 TL ye geldi, ancak cuma günkü %50 money fazla ödeme ile daha hesaplı oldu. Edit hesap; 6 adeti 360 money ile ödendi, ayrıca 270 money geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi o ben -- 16 Şubat 2025; 10:27:25 >
  • Dubai çikolatasıyla alakası yok denemeyenler için tavsiye etmiyorum Migrosta satılan Hazz markayı çok başarılı buldum ben

• Tam bir leş ilk çıktıgında denemiştim bedava verseler o katkı maddelerini aroma vericileri ile dolu çikolata görünümlü şeyi yemem bi daha.. Patiswiss inki dışında hiç biri benzemiyor bişeye bu en berbatı. Alıp çocuguna yedirenler var şu zehirleri bide

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BèRuTTì -- 16 Şubat 2025; 10:35:26 >
  • 8 lira indirim yapmışlar.. 8 lirayı yolda görseniz eğilme zahmetine katlanmamak için alıp da cebinize koymazsınız. Hele berbat tat eleştirisi almış bir ürün için bime dahi gitmezsiniz.. çok inatçıysanız o zaman biraz daha bekleyin.. furya dindi ve fiyatlar düşüyor.. furya tamamen bittiğinde fiyatlar da ederine inecektir, işte o zaman yapıştırırsınız

• Anlaşılan geri dönen tüm antep fıstıklarının 1 tanesini bile boşa harcamayıp hepsini bize yedirecekler.

En son zannersem donlara külotlara falan sürüp antep fıstıklı çamaşır diye satacaklar

• Neden 100 gr değil de 93 gr ? Nedennnnn?????

• Ceviz ağacındada düştümü acaba fiyat

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bunun tadi leş gibi. Parayla zehir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Geçen haftaki migros kampanyasından beyoğlu marka 200 grlık 2 tanesi 179 tl ye geldi

Sırf meraktan aldım ve bir tanesini zor bitirdim, tadı fena değildi ama bir parçası bile hemen kesiyor ve çok susatıyor

• Dark Territory kullanıcısına yanıt

Şu üstünde Alp dağları falan olan çikolataysa tadını hiç beğenmedim. Ağızda donuk bir yağ tadı bırakıyor. Ucuz olması tesadüf değil.

Kahve Dünyası Tambol ya da Harras bu konuda iyilerden.

• Nevgrossda 45 liraydı geçen gün Dubai çikolatası devri son buldu ellerindeki ürünleri istediği fiyata satsınlar artık.

Bir Dubai balonu için yolun sonu Antep fıstığı vakası da ortadayken geçmiş ola

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bunun modası geçince birçok markette indirime girmiş.Bu zamana kadar almadım bu saatten sonrada para verip almam...

• Daha hiç yemedim. Fiyat performans olarak öneri var mı? Tamamen bitmeden bir tadına bakalım 😂

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.