Şimdi Ara

kavgadan çok korkuyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
6.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sorunun asıl kaynağı kavga olayından değil de, dayak yemekten korkuyorsun bence. ya dayak yerim de rezil olursam diye.
  • Kavgada korku olmaz kin, nefret ve sinir olur bende sakin biri olarak bilinirim ama yanımda arıza çıkarandan kan çıkar

edit:liseyse durum biraz farklı genelde teke tek olmazda kavgalar sonra başın ağrımasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John WICK -- 17 Ekim 2011; 21:40:37 >
  • Heyecan iyidir. Daha güzel dalarsın.
  • bende aynı sorunu yaşıyordum birini dövünce kendine özgüven geliyor yani bir bebe bul rahat dövebileceğin sonra döv bak nasıl özgüven geliyor sonra vur dötüne rahvan gitsin
  • sen demekki o durumlarda gerçekten sinirlenmemişsin.kavgayı kimin kazanacağını %70 sinir belirler

normalde sakin biriyimdir ama sinirlenince kendimi tanıyamıyorum böyle gözüm kararıyor.isterse 5 kişi tutsun yinede kaçıp vuruyorum.öyle bir güç geliyor ki ne olacağını umursamadan sadece karsımdakine zarar vermeyi düşünüyorum

knock out ediyorum
  • bunlardan bize ne ?
  • beyler ben kavga etcem bende korkuyorum.hiç dayak yemedim hep dövdüm.dayak da yiyemiyorum o kadar kalıp falanda yok kısayım da öyle şansa bala dövüyorum.nolcak benim halim.cool stroty falan değil anam avradım olsunki doğrudur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lenz

Bak 1.si Türkiye'de kavga tecrübeyle öğrenilir. Vücuda pek bakmaz o işler. Kavga öncesi göz korkutur ama kavga esnasında bakmam adam sağlammı değilmi diye gerçi kavga edilecek çağları atlattım ama sokaklarda ne olacağı belli olmuyor.

Sendeki sorun özgüven eksikliği. Bende de vardı en sonunda ne olacaksa olsun dedim 3 kişiye atarlandım (10 kişi oluyorlar sonradan) bir güzel dayak yedim ertesi gün lisedeki arkadaşlarım öğrenince olayı okul bahçesinde kavga çıktı. O hengame de birinin dişini kırdım. Ondan sonraki bu çocuklarla olan her kavgamızda tırsılan biri haline geldim(ha şimdi o kavga ettiğim çocuklarla aram iyi bayaa üniversiteli olduk gülüp geçiyoruz o olaylara)

Hocam Ünv. Hangi Bölüm?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: TÜRK-İŞKENCE

quote:

Orijinalden alıntı: Lenz

Bak 1.si Türkiye'de kavga tecrübeyle öğrenilir. Vücuda pek bakmaz o işler. Kavga öncesi göz korkutur ama kavga esnasında bakmam adam sağlammı değilmi diye gerçi kavga edilecek çağları atlattım ama sokaklarda ne olacağı belli olmuyor.

Sendeki sorun özgüven eksikliği. Bende de vardı en sonunda ne olacaksa olsun dedim 3 kişiye atarlandım (10 kişi oluyorlar sonradan) bir güzel dayak yedim ertesi gün lisedeki arkadaşlarım öğrenince olayı okul bahçesinde kavga çıktı. O hengame de birinin dişini kırdım. Ondan sonraki bu çocuklarla olan her kavgamızda tırsılan biri haline geldim(ha şimdi o kavga ettiğim çocuklarla aram iyi bayaa üniversiteli olduk gülüp geçiyoruz o olaylara)

Hocam Ünv. Hangi Bölüm?

Hacettepe İktisat

• quote:

Orijinalden alıntı: iskici34

quote:

Orijinalden alıntı: TianLeiLe

Kendine güven eksikliği...sorunun piskolojik bu sorunu öyle diklenerek çözemessin o anda düşünme yap napıcaksan başka çözüm yok ha dayak yersin o ayrı mesele orası önemli değildir dayak yesende atsanda o cesaret o anda gelicek sana o günden sonra dahada çekinmezsin o tür şeylerde.

Özgüvenim yerinde aslında bilmiyorum kavga lafını duyunce kalbim hızlanmaya başlıyor aynı etki matematik sınavı olduğu günlerde oluyor bi de

sorma valla normalde bende pek kavga etmem lisede 3-5 kavgam oldu sonra bulasmadım daha ama geçen bi konserde hiçbir ilgim olmadıgı halde 3-5 apaçi kılıklı üstüme dogru yumruklaşarak gelince hafif bi topuklama oldu normalde hiç tarzım değildir Anlık reflex herhalde

• Sana reçete yazıyorum. Akşamları tok karnına 1 adet fight club izliyorsun . Gün içinde de çeşitli dövüş filmleri izliyorsun . Bu iyileşme sürecini hızlandıracaktır. Geçmiş olsun
  • Fiziksel sorunum yok derken herhangi bir rahatsızlığım aşırı zayıflılık ve ya aşırı kilom olmadığını kasetmiştim (:

Arkdaşlar benim kavga tekniğine ihtiyacım yok, yürek lazım cesaret lazım bunları arttırmak için ne yapmam gerek onu bilmiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.