Şimdi Ara

Kızın biri benden hoşlanıyor, ama ben hoşlanmıyorum, ne yapsam? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
11.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bence bir tecrübe olarak hayatına sok bu durumu. Artık buralara gelip bu tarz sorular sorma gereksinimi duymadığında kendine olan güveninin yerine geldiğini ve bunu tadını çıkartabileceğini ve çıkartacağını da unutma.

Git yaşa dayı, ölmezsin, ileride zaten öleceksin
  • Düşünüyorum da kabul etmedin diye ilerde birini de kandırır erkek arkadaşı bahanesiyle seni kıskandırmalar falan. Elimi sallasam ellisi yani bak her hafta farklı birinin belindeyim sana kalmadım tavırlarıyla takılır mı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Beatles

Bence bir tecrübe olarak hayatına sok bu durumu. Artık buralara gelip bu tarz sorular sorma gereksinimi duymadığında kendine olan güveninin yerine geldiğini ve bunu tadını çıkartabileceğini ve çıkartacağını da unutma.

Git yaşa dayı, ölmezsin, ileride zaten öleceksin

hocam kıza karşı içimde hiçbir duygu yok ki, hayatıma sokacak olsam en fazla arkadaş olarak sokarım. kendime olan güvenim de tam zaten ama öleceğim diye de bir yalana mı inanayım yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: KenAnderson

Düşünüyorum da kabul etmedin diye ilerde birini de kandırır erkek arkadaşı bahanesiyle seni kıskandırmalar falan. Elimi sallasam ellisi yani bak her hafta farklı birinin belindeyim sana kalmadım tavırlarıyla takılır mı acaba?

kıskanmam ki, dediğim gibi diğer herkesle eşit benim gözümde.
  • bence al karşına de ki

Ben seni mutlu edemem, ben başkasını seviyorum. Bunun için üzülmemeli tam tersine sevinmelisin. Çünkü daha bişiler yaşamadan kurtuldun benden. Denesek bile eninde sonunda birbirimizi kırarız. Belki iyi bir arkadaş olabiliriz ama istemiyorum. Beni unut demicem çünkü ben olsam seni unutamazdım. Halk devletten değil, devlet halktan korkmalı. Uyku umrumda değil enigma, ben aşk ya da ölüm istiyorum.

Sonra derin bir nefes al ve şöyle bağır

Deaaaaaaaaaaaaaath, deaaaaaaaaaaaaaaaaaaath, deaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaath
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.