Şimdi Ara

hiç bir yeteneğim yok kafam hiç bir işe basmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
4.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok kötü moralim.Ne zaman bir işte çalışmaya başlasam beceremiyorum yapamıyorum o işi insanlar beni dışlıyor başkalarının eli her işe yatkın adam benden sonra gelip çalışmaya başlıyor adam fakat benden daha çabuk öğreniyor felan.Hiçbir şey beceremiyorum öyle sap gibi odun gibi insanım neden böyleyim zihinsel bir engelim mi var bilmiyorum.Tek becerebildiğim araba kullanmak onuda zaten herkes kullanıyor 13 yaşında çocuk bile kullanıyor.Zaten kullanıyorum kullanmasına ama elli seferde gezsem tüm istanbulu hiç bir yolu öğrenemiyoruum hep kayboluyorum yollarda.Aptalın teki olduğum için sanırım o yüzden kimse sevmiyor yanında etrafında görmek istemiyor.Ailem istemiyor,askere gidiyorum askerde arkadaşlarım dediğim kişiler keşke senin yerine bir başkasını verselerdi yanımıza diyorlar.Kimsenin umursamadığı bir kıza gidip açılıyorum arkadaşlık teklif ediyorum o bile reddediyor.Zihinsel engelli insanlar bile benden daha yetenekli ben neden böyleyim bilmiyorum.İntihar edicem ama biraz daha oyalanııyorum işte biraz daha bekliyorum bir kaç mevzu var onlar çözülsün gözüm arkada kalmayacağına emin olayım ozaman gidip bitiricem bu ızdırabı.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Hiçbir İşi Beceremediğinizi Düşünüyorsanız

Bazı bireyler, hiçbir işi beceremedikleri izlenimine kapılabilirler. Bu duygu, yetersizlik veya düşük özgüven duygularına dayanabilir. Ancak, unutulmamalıdır ki başarısızlık geçicidir ve beceriler zamanla geliştirilebilir.

Hiçbir İşi Beceremediğinizden Endişeleniyorsanız:

• Yeteneklerinizi Belirleyin: Gerçekçi bir şekilde kendinizi değerlendirin ve doğal yeteneklerinizi ve güçlü yönlerinizi belirleyin.
    • Alanınızı Daraltın: Çok çeşitli alanlarda deneme yapmak yerine, ilgilendiğiniz ve geliştirebileceğiniz belirli işlere odaklanın.
    • Küçük Adımlarla İlerleyin: Bir anda her şeyi mükemmelleştirmeye çalışmayın. Küçük, yönetilebilir hedefler belirleyin ve bunlara ulaşmaya çalışın.
    • Uzmanlardan Öğrenin: Mentörlük alın, kurslara katılın veya deneyimli profesyonellerden rehberlik isteyin.
    • Başarısızlıklardan Korkmayın: Başarısızlık kaçınılmazdır. Hata yapmaktan korkmayın, bunları öğrenme fırsatları olarak görün.

Hiçbir Şeyi Beceremediğinize İnanmanın Nedenleri:

• Olumsuz Düşünce Kalıpları: Kendiniz ve yetenekleriniz hakkında olumsuz düşünceler, zamanla özgüveninizi azaltabilir.
    • Kendi Kendine Sabotaj: Bilinçsizce kendinize başarısız olma izni veriyorsanız, hiçbir işi beceremediğinizi düşünmeye başlayabilirsiniz.
    • Yüksek Beklentiler: Kendinizden mükemmelliği bekliyorsanız, başarıya ulaşmanız zor olabilir. Beklentilerinizi makul bir seviyeye indirin.

Unutmayın:

• Herkesin becerileri ve güçlü yönleri farklıdır. Kendinizi başkalarıyla karşılaştırmayın.
    • Beceriler zamanla ve çabayla geliştirilebilir.
    • Başarı, pes etmemek ve sürekli öğrenmekle ilgilidir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Gücün varsa amelelik yapabilirsin
  • Dhye uye olmayi becermissin bosver
  • quote:

Orijinalden alıntı: helpmexxc

Gücün varsa amelelik yapabilirsin
    kendimi zor taşıyorum öyle söyliyim
  • istediğin bir şey hakkında sürekli çalışmalısın pratik yapmalısın düzenli 2 3 ay geçsin farkı anlarsın büyük ihtimal başta pes ediyorsun etme
  • Bende araba kullanmayi bilmiyorum bosverin
  • Aslında bir şeyi başarınca her şeyi başarabilecegini görüyorsunuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ne mezunusun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suppose27now

Bu mesaj silindi.
    ya geçim skıntısı yaşıyorum sen bana hava civadan bahsediyorsun bunları yapabilmek için karnının tok sırtının pek olması lazım paran olması lazım yaşabilmek için para kazanabilmen lazım ben kazanamıyorum hiç bir iş yapamıyorum her iş elımde kalıyor yaşayamıyorum diyorum sen bana kitap oku müzik yap diyorsun.
  • Bu durum ne zamandır böyle, bütün bir yaşantın boyunca bu şekilde mi sürdü yoksa bir kopuş noktası oldu mu? Türkiye'de yaşam gerçekten zor, ben de 20 yasında biri olarak kendimi ciddi anlamda tükenmis hissediyorum ve inan ki seni anlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Affirmative!! -- 7 Ağustos 2018; 11:46:58 >
  • İlk olarak yapma bunu! Kendini küçümseme! Dışarıda ne iğrenç ve aşağılık insanlar tanıyorum ki kendilerine güvenleri tam. İlk olarak kendine güven. Sonra ne mezunusun? Yapabileceğin işler neler? İlla yapabileceğin bir şey vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affirmative!!

Bu durum ne zamandır böyle, bütün bir yaşantın boyunca bu şekilde mi sürdü yoksa bir kopuş noktası oldu mu? Türkiye'de yaşam gerçekten zor, ben de 20 yasında biri olarak kendimi ciddi anlamda tükenmis hissediyorum ve inan ki seni anlıyorum.
    en başından beri böyle ilkokul ortaokul lise hep böyleydi insanlar benden kaçıyor sürekli kimseye bir şey yapmadığım halde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mal İnsan

İlk olarak yapma bunu! Kendini küçümseme! Dışarıda ne iğrenç ve aşağılık insanlar tanıyorum ki kendilerine güvenleri tam. İlk olarak kendine güven. Sonra ne mezunusun? Yapabileceğin işler neler? İlla yapabileceğin bir şey vardır.
    yapılabilecek çok şey varda sorun o değil sorun benım bunları yapamamam zaten
  • Analiz et

Sorunun kaynağını bul

Çözüm yolları geliştir.

Harekete geç.

Kısacası "search and destroy"
  • Hocam bende seninle aynı sorunları yaşıyorum motor becerilerim gelişmemiş durumda hiç bir iş elime yakışmyor yapacak birşey yok
  • Aile sorunun varmı, ulaşım sorunun varmı yani istediğin bir yere gidebiliyor musun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SıradanCanlı

Aile sorunun varmı, ulaşım sorunun varmı yani istediğin bir yere gidebiliyor musun ?
    her yere giderim niye sordun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BB13177EF

her yere giderim niye sordun

Alıntıları Göster
    O zaman git doğaya karış,uçuruma çık aç son ses müziği manzarayı izle.Git konsere,partilere kafayı bul kim kimi koparıyor hesabı.
    Al bir sırtçantası hiçbilmediğin yerlere git.
  • Araba kullanabiliyorsan e sınıfı ehliyet alıp tır ve kamyon şoförlüğü yap.Atlarsın kamyona açarsın müziği alırsın abur cuburunu sağ şeritten manzaraya karşı hayatını yaşarsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.