< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E9F644F03 -- 28 Ocak 2021; 17:24:54 > |
Hala DarkOrbit oynayan var mı aranızda?
-
-
Tr3de binbaşı çarım vardı girmeyeli seneler oluyor pay to win oldu zaten ömrünü boşa geçirmek isteyen darkorbit oynayabilir dünyanın en boş oyunu olabilir. Onun yerine bi rpg oyuna başlarım orada ömrümü harcarım ama en azından bi dünyaya girmiş olurum darkorbit tamamen boş ne atmosferi var ne bişeyi var.
-
Bende TR3'de oynuyordum zamanında.
Oyunda çok fazla hile var buradan hala oynayan var mı diye merak ettim sadece.
-
Türkiye'de ilk çıktığında oynamaya başladım 2008di diye hatırlıyorum.
aralıklı aralıklı oynadım.
İlk zamanlar çok güzeldi.
Botlar çıkmaya başladığından itibaren maf oldu oyun.
en iyi zamanlarında oynamışsın 2012ye kadar güzeldi.
en son 2 sene önce bir ara oynadım.
şuan bu oyunu oynayan adam düşük iq'lüdür. net.
oyun tam bir çöplük. gerçek insan yok herkes bot.
bedava bot darkbot var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 28 Ocak 2021; 19:7:22 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyunu aslında 2017'ye kadar ara ara oynadım ancak oyun çok canımı sıkmaya başladı insanların karaktersizliği, gerek adminlerin toxicliği (kısaca badmin) olduklarından oyunu bıraktım. Hesabı boşaltmıştım 3-4 sene sonra bir döndüm baktım boşalttığım hesabı toparladım 2-3 aya sonra tekrar bıraktım.
Oyun tamamen leş olmuş. Eski güzel zamanlardan eser yok. Etraf bot, hile kaynıyor milletin anasına bacısına sayan facebooktan baskı yapan değişik tipler var.
İşin acı tarafı şu ki bu kadar toxic kitle veled değil 25+ yaş ve üzeri kazık kadar adamlar. Teamspeaklerde kendilerini polat alemdar felan sanıyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E9F644F03 -- 28 Ocak 2021; 18:30:10 > -
hiç sorma dostum.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-E9F644F03Oyunu aslında 2017'ye kadar ara ara oynadım ancak oyun çok canımı sıkmaya başladı insanların karaktersizliği, gerek adminlerin toxicliği (kısaca badmin) olduklarından oyunu bıraktım. Hesabı boşaltmıştım 3-4 sene sonra bir döndüm baktım boşalttığım hesabı toparladım 2-3 aya sonra tekrar bıraktım.
Oyun tamamen leş olmuş. Eski güzel zamanlardan eser yok. Etraf bot, hile kaynıyor milletin anasına bacısına sayan facebooktan baskı yapan değişik tipler var.
İşin acı tarafı şu ki bu kadar toxic kitle veled değil 25+ yaş ve üzeri kazık kadar adamlar. Teamspeaklerde kendilerini polat alemdar felan sanıyorlar.
bu darkorbitin chatine 1 saat baksan zaten oyuncuların iq seviyesi,eğitim seviyeleri,karakterleri falan belli oluyor.
sıralamadaki adamlar botçu, modlar bile botçu. ilginç bir oyun gerçekten.
ben çarı satmaya çalışıyorum 20 prometheus gemi 150 tl den satamadım.
geçen bi pve serveri açmışlar. aha dedim bu oynanır öyle parayı basıp 200k vuramayacaklar rahat rahat oynar eğlenirim dedim.
oyuna girdim bir baktım millet bir açık kullanarak cyborg + full lf4 lü 8 irisli paket almış...
bi işi düzgün yapamıyor malesef bu bugpoint şirketi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Private serverler var aslında oralara gitmek mantıklı olabilir fakat private serverlarda PVE yok çoğunda.
Eski DO'yu birebir yaşayabileceğim bir sunucu lazım aslında bana. Aegisin olduğu LF4, Havoc ve Herculun olduğu dönemlerin versiyonunu bulsam tadından yenmez zevkine oynarım kafa dağıtmak için ancak çoğu PVP sunucuda bunlar yok ne yazık ki.
Ancak çoğu sunucuda yetenekler çalışmıyor, çoğu yerde hata var oyunun özellikleri tamamen bozuk.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E9F644F03 -- 28 Ocak 2021; 18:37:52 > -
Bigpoint fişini çekti çekecek bence. Flash player desteği bitti fakat bunlar hala flash player kullanıyorlar. İğrenç bir optimizasyonlu istemci yapmışlar macOS uyumlu değil. Unity'e geçeceğiz dediler geçmemişler. Oyun bitmiş. Herkes ya bug yapıyor ya da bot kullanıyor. -
Bu durumu bende düşünüyorum.
-
Benim kardeşim hala salak gibi oynuyor 24 saat botta nasıl zevk alıyorsa
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emin1667 -- 28 Ocak 2021; 20:27:42 > -
Bu oyunun bot dolu olmasının sebebi oyunda birşeyler yapmanın çok zor olması. Sürekli sabah akşam oynaman lazım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyun eskiden de pay to win mantığıyla oynanan bir oyundu ancak en azından emeğinle bir yerlere gelme şansın vardı. Yani bakıyorsun yetenek ağacı diye bir şey çıktı geliştirmek için milyonlarca uridium toplaman lazım. Tadı kalmadı eski oynayanlardandım tr3 tr4. Tr 4 te full çarım duruyo hala arada bir nostalji olsun diye girer bakarım iki turlar çıkarım.
Edit: (Fullden kasıt eski mantığa cılkı çıkmayan zamanlara göre full yanlış anlaşılmasın)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi highfro -- 28 Ocak 2021; 20:54:13 > -
Benimde öylece duruyor. Arada seprom atıp çıkıyorum belki bir gün düzelir diyorum.
-
mağara oyununu oynamak ve şikayet etmek
Oynamıyorum yalnız sadece merak ettim Çok uzun zaman oldu aktif olarak oynayalı 4 senedir aktif olarak oynamıyorum pek.
-
2008- 2009 gibi oynardım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aga b
-
bigboyla kasılmacalar, nostradamus muydu notorious muydu 100k'lık gemi vardı. hızlıydı onunla kutu toplardım
kucurbium etkinliği vardı deli para kaşardım vay be
sonra oyuna bir sürü yenilik geldi. zaten p2w olan oyunda diğer oyuncularla rekabet etmek imansız hale geldi
Merhaba oynayan varsa ekip kuracağım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spaceaces -- 26 Ekim 2024; 10:45:18 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X