??? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
DARKORBİT OYNAYAN KALDI MI ?

-
-
aklıma getirdin bak ya. hazır hesapta var ama adam yok ki oyunda.
-
Bende de aynı şekil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
up
-
Avantaj kutusu o hocam peynir değil
Sanalika oyna
Kucukken oynamistim bi aralar, tatli oyundu.
uridium kredı kazanabılıyordun oyun parası
-
Hayır onu demiyor. Avantaj kutularından Euro çıkıyordu. O senin hesaba ekleniyor ama alabilmen için yarışmada derece falan yapman lazımdı.
up
-
genelde başlıyorum full bota atıyorum sonra 1-2 ay geçiyor bir şeye sinirlenip bırakıyorum, tekrar başlamamamı garantilemek için de hesabı ucuzdan 1000 liraya falan satıp birkaç ay oynamıyorum. sonra aynı döngü üzerinden devam.
-
aga be eskilerden kimler kaldı ki?
-
Eskiden gece 3’de lenovo almak için açık arttırmaya girerdim sürekli alamazdım bir türlü. Server’da ki en güçlü BigBoy bendeydi herkes Goliath peşinde koşardı ben Lenovo :( eskiden ne oynardım be…
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
aga be
-
Anılarımı canlandırdınız
2008'li yıllardaki ortam Waruniverse'da devam ediyor ilgisi olana duyurulur.
-
Off benim de anılarım canlandı yaa. İnsan dün gibi hatırlıyo gerçekten.
Kısa Kesitleryoutube
Emre Tilev'den Mete Gazoz'a - Oğlum ağlattın lan beni seni yürekten kutluyorumhttps://www.youtube.com/shorts/wTO5saALdDA -
Aaah çocukluğum LF4 çıkmadan önce darkorbit darkorbitti
Tasarımlı goli sayısı azdı. Goli görünce oooo derdik. Şimdi phoenix gibi herkes goli bi anlamı yok. Açık arttırmada vega kazanabilmek için gecenin köründe uyanırdık gizli gizli bilgisayarı açardık. 3.59 da sonda saniye basardık. Sayfayı yenilerken kalp atışımız hızlanırdı. Kazananda bizim adımız gözükücek mi diye. Eğer kazanamadıysak kaç milyon credits boşa giderdi. 1-4 te gezmeye korkardık. Düşmanlar ya da kendi şirketimizden biri gelip patlatır mı diye. Gıdım gıdım credits kasıp jeneratör alırdık teker teker bigboyumuza. Sonunda jeneratörleri fulledim diye sevinirdik. Aah ne günlerdi be...
He ya açık arttırmada dünya kadar para basıyorduk hepsi çöpe gidiyordu bari geri verse
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X