Şimdi Ara

a 101 sigaraları hangisi daha iyi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar a 101 de hangi sigaralar var hangileri yok bilenler cevaplayabilir mi ? ayrıca favoriniz hangisi ?
  • daha önce alan yok heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: titanic70

daha önce alan yok heralde
    Hepsi var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-94210CBD5

Hepsi var

Alıntıları Göster
    murattı chester falan göremedim reyonda ben
  • quote:

murattı chester falan göremedim reyonda ben

Alıntıları Göster
    Eskiden yoktu bayadir var ama. Muratti bilmem de chester aldim cok

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-94210CBD5

Eskiden yoktu bayadir var ama. Muratti bilmem de chester aldim cok

Alıntıları Göster
    hocam bir arkadaş rothmans önermişti a101 den hala satılır mı bu sigara ve fiyatı nedir ? beyaz filtreli arıyorum ekonomik
  • quote:

hocam bir arkadaş rothmans önermişti a101 den hala satılır mı bu sigara ve fiyatı nedir ? beyaz filtreli arıyorum ekonomik

Alıntıları Göster
    Hala satılıyor mu bilmiyorum ama ben sevemedim. Sor bir dene. Ben de iyi kötü ondan devam ederim dedim ama beklediğimden de kotu geldi bana. Kotu derken benlik değil hiç sen dene tabi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia 8.3 çok iyi değil mi
    3 yıl önce açıldı
    En iyi f/p bölümü ne sizce
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • titanic70 T kullanıcısına yanıt
    Ben o mesajda rothmansı sana onermemıstım,baska bı arkadas tekel sordu ona onerdım,sana orda a101 sigarası olan president i onermıstım,yoksa rothmansı her yerde bulursun a101 e ozel degıl.
    orda fıyatından dolayı rothmans onerdım tekel 2000 falan sevmedım demişti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: n201

Ben o mesajda rothmansı sana onermemıstım,baska bı arkadas tekel sordu ona onerdım,sana orda a101 sigarası olan president i onermıstım,yoksa rothmansı her yerde bulursun a101 e ozel degıl.
    orda fıyatından dolayı rothmans onerdım tekel 2000 falan sevmedım demişti.
    pine deep brown nasıldır hocam peki ? çikolatalı olduğunu söylüyorlar.. president çoğu kişi açık tütünden farkı yok diyorda
  • kırmızı this

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bellup -- 12 Mayıs 2020; 19:16:10 >
  • a101 bim falan niye winston parliament grubu satmıyorlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bellup

kırmızı this
    o ne kadar hocam peki
  • quote:

pine deep brown nasıldır hocam peki ? çikolatalı olduğunu söylüyorlar.. president çoğu kişi açık tütünden farkı yok diyorda

Alıntıları Göster
    ben tadına bakmıstım presidentin cayla fena degıldı ,diger turlu zaten prestige gibidir o sıgaralar.Başka sigarasını ıcmedım a101 in fikrim yok.Bence rothmans al geç alışırsın zaten çok da kotu degıller.A101 sigaralarını boşver.
    @karagürz a101 de marlboro falan satılıyo,parliamentle aynı gruptu sanırım o da satılıyodur,bimde sigara satılmıyo dıye bılıyorum ,satılmaya başlandıysa haberım yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n201 -- 12 Mayıs 2020; 19:31:25 >
  • Camel brown harici içmem.
    11,50 veya 12 sanırım. mavi olanı alma ama pek içilir bir yanı yok, kırmızı f/p olarak çok iyi
  • This blue 11.5tl

• quote:

Orijinalden alıntı: Bellup

kırmızı this
    BAndrollü Tütün
  • quote:

Orijinalden alıntı: n201

ben tadına bakmıstım presidentin cayla fena degıldı ,diger turlu zaten prestige gibidir o sıgaralar.Başka sigarasını ıcmedım a101 in fikrim yok.Bence rothmans al geç alışırsın zaten çok da kotu degıller.A101 sigaralarını boşver.
    @karagürz a101 de marlboro falan satılıyo,parliamentle aynı gruptu sanırım o da satılıyodur,bimde sigara satılmıyo dıye bılıyorum ,satılmaya başlandıysa haberım yok.
    yarın denerim o zaman :D beğenmezsem uzun parli ye devam
    Sigaraların tadı herkese farklılık gosterıyo,uygun fıyatlı tekel sordugun ıcınden onerdım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.