Şimdi Ara

Kro nedir, açıklar mısınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
21.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kro ne demek acaba? Ne anlama geliyor?

"Kıro" ile "kro" arasında ne fark var?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kro Nedir, Anlamı ve Kökeni

Kro kelimesi, genellikle eğitimsiz, kaba ve ilgisiz kişileri tanımlamak için kullanılır. Argo bir tabir olarak kabul edilir ve genellikle aşağılayıcı bir anlam taşır. Bazı durumlarda, kırsal kesimde yetişmiş veya orada yaşayan kişileri tanımlamak için de kullanılabilir.

Kroca Ne Demek?

"Kroca" kelimesi, "kro" sözcüğünden türemiştir ve bir kişinin kaba veya eğitimsiz bir şekilde konuşmasını veya davranmasını ifade eder. Ayrıca, kırsal kesimde kullanılan argo bir dil veya ağız olarak da kullanılabilir.

Kıro Ne Demek Argo?

Argo dilde "kıro", "kro" kelimesinin eş anlamlısı olarak kullanılır. Eğitimsiz veya kaba bir kişiyi tanımlamak için kullanılır ve genellikle aşağılayıcı bir anlam taşır.

Kıro Ne Demek?

"Kıro", "kro" ve "kıroca" sözcükleriyle yakından ilişkilidir. Kaba veya eğitimsiz bir kişiyi tanımlamak için kullanılır. Ayrıca, kırsal kesimde kullanılan bir argo dil veya ağız olarak da kullanılabilir.

Kıro Erkek Ne Demek?

"Kıro erkek", kaba, eğitimsiz veya ilgisiz bir erkek kişiyi tanımlamak için kullanılır. Genelde aşağılayıcı bir anlam taşır ve kırsal kesimde yetişmiş veya orada yaşayan erkekleri tanımlamak için de kullanılabilir.

Tek Kıro Ne Demek?

"Tek kıro", çok kaba veya eğitimsiz bir kişiyi tanımlamak için kullanılan bir deyimdir. Genellikle aşırı derecede ilgisiz veya kaba davranışlar sergileyen bir kişiyi ifade eder.

Sonuç

"Kro", "kroca", "kıro", "kıro erkek" ve "tek kıro" kelimeleri, eğitimsiz, kaba ve ilgisiz kişileri tanımlamak için kullanılan argo tabirlerdir. Genellikle aşağılayıcı bir anlam taşırlar ve kırsal kesimde kullanılan bir argo dil veya ağız olarak da kullanılabilirler.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Asıl yazımı Kıro galiba da küçük erkek kürt çocuklarına deniyor diye biliyorum.
    Mesela bizim oralarda da küçük çocuklara ORO derler...

edit : "Küçük erkek kürt çocuğu" nası bi kelime oldu ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilm-i yorum -- 28 Haziran 2009; 14:39:50 >
  • Kısaltma : Küçük Rakı Olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Etkisizeleman

Kısaltma : Küçük Rakı Olmaz.

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: bilm-i yorum

Asıl yazımı Kıro galiba da küçük erkek kürt çocuklarına deniyor diye biliyorum.
    Mesela bizim oralarda da küçük çocuklara ORO derler...

Aslında kıronun ne anlama geldiğini biliyorum. Benim amacım, "kro" nedir onu öğrenmek

• quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

Aslında kıronun ne anlama geldiğini biliyorum. Benim amacım, "kro" nedir onu öğrenmek

Alıntıları Göster
    Tek Farkı ı Harfi Eksik
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: hashus1099

İnternette öyle yazıyor millet.
    Mesela "böyle" yazmak yerine "böle"
    "iyi" yazmak yerine "ii"
    gibi...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    rüya mı yorumlacak var mı?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scorpion43

Tek Farkı ı Harfi Eksik

Alıntıları Göster
    Kro terimi
    hayatı boyunca sosyalleşememiş, en tipsiz en banal insanın(kro)nun ortam içinde olması gücüne gitmiş,belkide biraz kıskanmış kişilerin oluşturduğu,basit anlamsız aşağılayıcı söz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scorpion43

Tek Farkı ı Harfi Eksik

Alıntıları Göster
    "Kıro"nun anlamını biliyorsan "Kro"nun da "Kıro"nun yanlış yazılmış hali olduğunu tahmin etmen zor değil herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roofie Casanova

Kro terimi
    hayatı boyunca sosyalleşememiş, en tipsiz en banal insanın(kro)nun ortam içinde olması gücüne gitmiş,belkide biraz kıskanmış kişilerin oluşturduğu,basit anlamsız aşağılayıcı söz.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: -bullshit-

Kro terimi

3-4 Kere okudum kro kelimesi ile bağdaştıramadım.

Kro genelde tiki kızların kendine bakmayan erkekler için kullandığı sıfattır.

• quote:

Orijinalden alıntı: helzbelz

"Kıro"nun anlamını biliyorsan "Kro"nun da "Kıro"nun yanlış yazılmış hali olduğunu tahmin etmen zor değil herhalde.

Alıntıları Göster
    tabi kronun; "kıro" nun popüler kültürün aşındırdığı beyinlerin mahsülü bir versiyonu olduğunu biliyorum.

biraz tecahül-i arif
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kara Mithat

quote:

Kro terimi

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: inferno!

quote:

Kro terimi

kürt demek oluyor yani

• quote:

Orijinalden alıntı: Islamic Force

quote:

Orjinalden alıntı: inferno!

quote:

Kro terimi

kürt demek oluyor yani

Alıntıları Göster
    çoluk çocukla uğraşıyoruz...

• quote:

Orijinalden alıntı: Roofie Casanova

çoluk çocukla uğraşıyoruz...

Alıntıları Göster
    bu ne biçim soru
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spell Of Destruction

bu ne biçim soru

Alıntıları Göster
    ßeyaz çorap, sivri burun ayakkabı, gömleğin düğmeleri açık kıllar sarkmış, elde tesbih x5 le giderken camı açarsan(klima olduğu halde) bide tamamdır

• quote:

Orijinalden alıntı: Big Turtle

ßeyaz çorap, sivri burun ayakkabı, gömleğin düğmeleri açık kıllar sarkmış, elde tesbih x5 le giderken camı açarsan(klima olduğu halde) bide tamamdır

Alıntıları Göster
    Bir nevi apaçi.
    Geneli kürt ırkından çıkar.

• quote:

Orijinalden alıntı: AurorAbeam

Bir nevi apaçi.
    Geneli kürt ırkından çıkar.

Alıntıları Göster
    Kro:Kürt Erkek Çocuk anlamına gelir
    Kıro:Apaçiden üremiş olan,paralı ama evrim geçirememiş hayvandır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VoldroY

Kro:Kürt Erkek Çocuk anlamına gelir
    Kıro:Apaçiden üremiş olan,paralı ama evrim geçirememiş hayvandır.

Alıntıları Göster
    Ciddi cevaplar görüyorum. Sorunun amacının sormak olmadığı fikrindeyim.

Konu sahibine ben de katılıyorum. Ne demek bu "kro"?
  • quote:

Orijinalden alıntı: adilazimdegilx

Ciddi cevaplar görüyorum. Sorunun amacının sormak olmadığı fikrindeyim.

Konu sahibine ben de katılıyorum. Ne demek bu "kro"?

Alıntıları Göster
    değişik türetmeleri vardır bu Kıro'nun: kro,keko,barzo,kırzo,cello ... kıro da kro da aynı şeydir.

mesela bir örnek vermek gerekirse elinde tespih sallayanlar kırodur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuintu

değişik türetmeleri vardır bu Kıro'nun: kro,keko,barzo,kırzo,cello ... kıro da kro da aynı şeydir.

mesela bir örnek vermek gerekirse elinde tespih sallayanlar kırodur.

Alıntıları Göster
    Anlamsız bir apaçi yazım şekli. Kıronun kısaltılmışı akılları sıra.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.