Bildirim
Kafa şekli tipi belirliyorsa bu adamlar nasıl yakışıklı SSli Gelin teorimi çürütün
Beurer HR 2000 hassas düzeltici, kaş, burun ve kulak kıllarını düzeltmek ve düzeltmek için, tarak başlığı ve çıkarılabilir kesme başlığı dahil : Amazon.com.tr: Sağlık ve Bakım
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B089X93SGD
16 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bu adamlar kafa yapısını "yoked" (yapılı) vucut yaparak gizşlemiş. Yoked vucut en tipsiz adamı bile yakışıklı gösterir. Kalın bir boyun, yuksek trapezler, yuvarlak omuzlar, iri sırt.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amroth. -- 22 Mayıs 2018; 20:2:20 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yüzünü gizleyemez ama .Ben tipe olan etkisini söylüyorum bu adamlar tipsiz mi sırıtıp sırıtmamasının etkisi yok.Arkadaş düz yada hafif bombeli kafaların tipsiz olduğunu söylüyordu.quote:
Orijinalden alıntı: Amroth.
Bu adamlar kafa yapısını "yoked" (yapılı) vucut yaparak gizşlemiş. Yoked vucut en tipsiz adamı bile yakışıklı gösterir. Kalın bir boyun, yuksek trapezler, yuvarlak omuzlar, iri sırt. -
Sen bu adamlara yakisiklimi diyon simdi
Ilk siradiki yakisikli peki ya digerleri
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
at hırsızılar dimi ? Bariz ve net forumun yüzde 99undan tipliler.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-47276269D
Bu mesaj silindi. -
adamlar kel bu arada.Öbür herifin saçlı olduğunu hayal et özellikle kelleri seçtim zaten.quote:
Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull
Sen bu adamlara yakisiklimi diyon simdi
Ilk siradiki yakisikli peki ya digerleri
Randy kel değil ama çok kısa saç -
Buyaka buyaka siks van nayn
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ufffffquote:
Orijinalden alıntı: Amroth.
Bu adamlar kafa yapısını "yoked" (yapılı) vucut yaparak gizşlemiş. Yoked vucut en tipsiz adamı bile yakışıklı gösterir. Kalın bir boyun, yuksek trapezler, yuvarlak omuzlar, iri sırt. -
Ya bırak ya tipsiz mi bu adamlar şimdi.Belirli bir karizmalar var dostum sabote etme kanıt getirquote:
Bu mesaj silindi. -
tipinizi keyim -
kardeşim özellikle kısa saçlı insanları attım.Uzun saçta kafa arkası kapanıyor bu adamlar kel olmalarına rağmen belirli karizmaları var yok diyemezsin var yani tamam yakışıklı değiller okey dediğini kabul ettim ama diğer herifin dediği gibi asla değiller.Brad pitti attım şimdi ona da yorum yap.quote:
Bu mesaj silindi. -
-
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X