Şimdi Ara

Kafa şekli tipi belirliyorsa bu adamlar nasıl yakışıklı SSli Gelin teorimi çürütün

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
7.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet kafa şekli tipi belirliyor adlı konuya ilafeten yazıyorum.Arkadaş kafa şeklinin çok önemli olduğunu ve insanı yakışıklı yada tipsiz yaptığını söyledi o halde bende bu teoriyi çürütmek amacıyla kafa arkaları hafif bombeli kişileri paylaşıyorum yani çıkık olmayan kafalar.
    1.Randy orton
    Kafa şekli tipi belirliyorsa bu adamlar nasıl yakışıklı SSli Gelin teorimi çürütün
    Tipsiz mi sizce hmmmm dh üyelerine göre at hırsızına da benzese bir karizması var.
    Şimdi kafasının arkasını inceleyelim
    Aman tanrımmmmmm bu nasıl iğrenç dümdüz bir kafa yapısı bu adam tipsiz olmalı bu teoriye göre tipsiz bir kişi.
    Hele yandaki brock lesnarı hiç kaale almıyorum
    Hadi bir kişi daha stone cold baba kendisi afilli bir redneck olur.
    Kafasının arkasını inceleyelim şimdi.
    AMAN TANRIMMMMMMMMMMM NE İĞRENÇ BİR KAFA.
    ileri breksifal stone cold abimiz evet inanılmaz tipsiz bir herif.

İşin özü şu aslında sen eğer shıtskinsen boyun uzun değilse kaşın gözün düzgün değilse suçu kafa yapında bulursun bu da kanıttır.Hadi çürütün.

bonus:Kafa şekli tipi belirliyorsa bu adamlar nasıl yakışıklı SSli Gelin teorimi çürütün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babafingo31313131 -- 22 Mayıs 2018; 20:18:5 >

• Bu adamlar kafa yapısını "yoked" (yapılı) vucut yaparak gizşlemiş. Yoked vucut en tipsiz adamı bile yakışıklı gösterir. Kalın bir boyun, yuksek trapezler, yuvarlak omuzlar, iri sırt.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amroth. -- 22 Mayıs 2018; 20:2:20 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amroth.

Bu adamlar kafa yapısını "yoked" (yapılı) vucut yaparak gizşlemiş. Yoked vucut en tipsiz adamı bile yakışıklı gösterir. Kalın bir boyun, yuksek trapezler, yuvarlak omuzlar, iri sırt.
    Yüzünü gizleyemez ama .Ben tipe olan etkisini söylüyorum bu adamlar tipsiz mi sırıtıp sırıtmamasının etkisi yok.Arkadaş düz yada hafif bombeli kafaların tipsiz olduğunu söylüyordu.
  • Sen bu adamlara yakisiklimi diyon simdi

Ilk siradiki yakisikli peki ya digerleri

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-47276269D

Bu mesaj silindi.
    at hırsızılar dimi ? Bariz ve net forumun yüzde 99undan tipliler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull

Sen bu adamlara yakisiklimi diyon simdi

Ilk siradiki yakisikli peki ya digerleri
    adamlar kel bu arada.Öbür herifin saçlı olduğunu hayal et özellikle kelleri seçtim zaten.
    Randy kel değil ama çok kısa saç
  • Buyaka buyaka siks van nayn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu nasıl bir lamerliktir ya :)
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amroth.

Bu adamlar kafa yapısını "yoked" (yapılı) vucut yaparak gizşlemiş. Yoked vucut en tipsiz adamı bile yakışıklı gösterir. Kalın bir boyun, yuksek trapezler, yuvarlak omuzlar, iri sırt.
    ufffff
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    Ya bırak ya tipsiz mi bu adamlar şimdi.Belirli bir karizmalar var dostum sabote etme kanıt getir
  • tipinizi keyim
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    kardeşim özellikle kısa saçlı insanları attım.Uzun saçta kafa arkası kapanıyor bu adamlar kel olmalarına rağmen belirli karizmaları var yok diyemezsin var yani tamam yakışıklı değiller okey dediğini kabul ettim ama diğer herifin dediği gibi asla değiller.Brad pitti attım şimdi ona da yorum yap.
  • Bruce williste düz kafalılara örnek ama ne kadarda yakışmış alın bakın hala çürütemediniz .Kafa şekli tipi belirliyorsa bu adamlar nasıl yakışıklı SSli Gelin teorimi çürütün
  • Kafa şekli tipi belirliyorsa bu adamlar nasıl yakışıklı SSli Gelin teorimi çürütün
    Vin reyis rock başkandan daha mı iyi şimdi ? Rock baba da anadolu çocuğu kafatası var bune
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.