Şimdi Ara

Denizli'ye kar yağar mı? :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
12.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar biliyorum bu kar muhabbeti ile ilgili çok başlık açıldı kusura bakmayın ama ne yapalım kar sevdası uğruna açıyoruz.

Normalde İzmir'de yaşıyorum ve yıllardır kar göremedim. Bu sene Üni. kazandım ve Denizli'ye geldim buraya kar yağar mı? Denizlililer cevaplarınızı bekliyorum.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Denizli'ye Kar Yağar mı?

Denizli'de kar yağışı nadir görülen bir olaydır. Ancak, şehir tarih boyunca birkaç kez kar yağışına tanık olmuştur.

İklim verilerine göre, Denizli'de kar yağma ihtimali en yüksek olan aylar Ocak ve Şubat'tır. Ancak, kar yağışı aralık ayı sonunda veya mart ayı başında da görülebilir.

Denizli'de kar yağışı genellikle hafif ve kısa sürelidir. Bununla birlikte, nadiren de olsa şehirde yoğun kar yağışları meydana gelebilir. Son yılların en yoğun kar yağışı olayı, 2022 yılının Ocak ayında yaşanmıştır.

Denizli'de kar yağışı olup olmayacağını merak ediyorsanız, hava durumu tahminlerini kontrol etmeniz önerilir. Ayrıca, Denizli'nin 30 günlük hava durumu tahminlerini inceleyerek kar yağma ihtimali hakkında fikir edinebilirsiniz.

Unutmayın, hava durumu tahminleri her zaman doğru olmayabilir ve Denizli'de ani hava durumu değişiklikleri yaşanabilir. Bu nedenle, özellikle kış aylarında seyahat ederken hazırlıklı olmak önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yok mu hiç Denizlili?
  • kardeş şu anda ist. da olsamda.bir denizlili olarak pek fazla yağmaz diyebilirim.yani yağar ama biraz arabaların üstünde birikir. yerler ıslanır o kadar...sonra hemen erir gider.genel olarak 3-4 yılda bir birekecek kar yağar.. oda merkez de çok birikmez.çamlık taraflarına gidersen o zaman keyfini yaşarsın işte.
    ben üni.ye hazırlanırken 2002 şubat gibi baya biçok yağmış deli gibide birikmişti.merkezde hiç abaratısız 30-40 cm kar olmuştu her yer.bu sene soğukgeçek diyorlar bu senede bu durum olabilir. 3-4 yıllık periyot geçti ama sen niye bu kadar kar istiyon bakayım ? yoksa okulu tatil mi ettirmek için?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_cool -- 28 Kasım 2007; 1:50:51 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ali_cool

kardeş şu anda ist. da olsamda.bir denizlili olarak pek fazla yağmaz diyebilirim.yani yağar ama biraz arabaların üstünde birikir. yerler ıslanır o kadar...sonra hemen erir gider.genel olarak 3-4 yılda bir birekecek kar yağar.. oda merkez de çok birikmez.çamlık taraflarına gidersen o zaman keyfini yaşarsın işte.
    ben üni.ye hazırlanırken 2002 şubat gibi baya biçok yağmış deli gibide birikmişti.merkezde hiç abaratısız 30-40 cm kar olmuştu her yer.bu sene soğukgeçek diyorlar bu senede bu durum olabilir. 3-4 yıllık periyot geçti ama sen niye bu kadar kar istiyon bakayım ? yoksa okulu tatil mi ettirmek için?

o sene bir iş için gitmiştim denizliye,belediye kamyonlarla merkezdeki karları şehir dışına taşıyordu

• Kardeş ben denizlide oturuyorum. Merak etme bol bol kar yağar
  • neden olmasın
  • Ben de zamanında İzmir'de oturmuştum ve PAÜ'de okumuştum, bu sebeple 4 yılım geçti Denizli'de..
    Benim 2004'te bi kar yağmıştı,, abooww,şehir merkezi bembeyaz,, ama böyle şehir merkezine nadir yağar-tutar..
    Genelde dağ zirveleri beyazlaşır..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • geçen sene düzgün bir şekilde yağmadı inş. bu sene denizlide yağar
  • adanaya da yağsa keşke
  • antalyaya da yagsa keske ya yok yok yagmıo lanet olsun böle sehire
  • Yağar kardeş görürsün merak etme. Ben de Denizliliyim.
  • Yenişehir e garanti yağar.
  • Ben bağbaşı tarafında kalıyorum kampüse yakınım dağın eteğinde kalıyorum resmen umarım yağar ve tutar
  • yağarr yağarr yağmazmıııı
    hemde nassıl yağarr
    çınarda 1cm bulmazsın
    lisede 1cm belki görrsün orda burda
    çamlıkta ise
    2-3 hatta 5 cm bile görrsün
    kampüs tarafındada 3-5-8 arası değişirr
    ama grçekten görmek istersen
    alırsın arabayı cankurtarana doğru yol alırsın istemediğin adr bulursun yağ karın üstüne kelebek ol:P çok güzel oluyor ya:D

yadaa honaza doğru yol al orasıda çok güzel oluyor

yetrnce açıklaycı olmuştr herhalde galiba sanısam
  • msn ini versene Juiced :) ben denizlidenim bi tanısalım
  • Normalde izmirlisin ve kar görmedin...İlginç valla...Bende izmirdeyim 7 sene önce ögrenci olarak geldim buraya 2 veya 3 kere kar yagdıgını bliyorum...İlk kar ve çok yogundu ve geldigim sene 2001 de yagmıştı ve izmirliler şok olmustu o karı görünce...Senin bu karları görmememiş olman ilginç....
  • quote:

Orjinalden alıntı: mgurgen

Normalde izmirlisin ve kar görmedin...İlginç valla...Bende izmirdeyim 7 sene önce ögrenci olarak geldim buraya 2 veya 3 kere kar yagdıgını bliyorum...İlk kar ve çok yogundu ve geldigim sene 2001 de yagmıştı ve izmirliler şok olmustu o karı görünce...Senin bu karları görmememiş olman ilginç....

Gördüm ancak ben ona kar demem
  • Ozaman sen benim memlekete ankaraya geleceksin..Buralara anca bukadar yagar...
  • dostum sehirin içinde pek birikmiyor.ama kesin yagar merak etme.ama illa içine yatıp yuvarlancam deli gibi olsun diyorsan kar vakti cankurtaran denilen yere git
  • -yağar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.