Şimdi Ara

LOL OYNAYACAK ARKADAŞ ARIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyuna başlayalı 1 hafta falan oluyor, pek bilgi sahibi değilim henüz, oyunu yavaş yavaş öğrenmeye çalışıyorum.
    Varsa benim gibi yeni başlamış olan birlikte öğrenmeyi isterim, veya varsa oyunu bilip öğretmek isteyecek kadar iyi kalpli bir arkadaş çok mutlu olurum. :D
    Bay,bayan veya eşcinsel fark etmez, yeter ki insan olsun yeter, herkesle oynayıp muhabbet etmeyi isterim.
    Bu arada top-solo oynamayı biliyorum sadece.
    Garan, Darius, Yorick gibi heroları oynayabiliyorum henüz.
    Varsa birlikte oynamak isteyen gerçekten memnun olurum.
    Özelden Discord linkinizi atabilirsiniz.

• Birader senin nickin sakat ben seninle oynamam
  • dota 2 daha güzel,bence dota 2'ye başla bu arada

lolden dotaya geçmeyin lütfen lol oyuncuları

bir tane takım arkadaşımız yüzünden yenildik

u were lol player,right? dedim yes dedi

bir baktım bizi bırakıp bir yandan ormanda mob kesiyorlar bir yandan o adamı sıra ile öldürüyorlar

0/20/5 skor yaptı

yenildik

🙁

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R3DROS3V3RTIGO -- 16 Aralık 2018; 13:35:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull

Birader senin nickin sakat ben seninle oynamam
    Yok yok nicke takılma bro. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: R3DROS3V3RTIGO

dota 2 daha güzel,bence dota 2'ye başla bu arada

lolden dotaya geçmeyin lütfen lol oyuncuları

bir tane takım arkadaşımız yüzünden yenildik

u were lol player,right? dedim yes dedi

bir baktım bizi bırakıp bir yandan ormanda mob kesiyorlar bir yandan o adamı sıra ile öldürüyorlar

0/20/5 skor yaptı

yenildik

🙁
    Moruk boşver onu gel lol başlayak e sporcu oluruz senle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saksafoncu

Moruk boşver onu gel lol başlayak e sporcu oluruz senle.

Alıntıları Göster
    günde 2-3 maç atsam yetiyor bana
    onlar gibi tüm gün oyun oynayamam :D
  • R3DROS3V3RTIGO R kullanıcısına yanıt
    Ne kadar boş yaptın, buglu sorunlu dota2nle sana mutluluklar
  • quote:

Orijinalden alıntı: natrak

Ne kadar boş yaptın, buglu sorunlu dota2nle sana mutluluklar
    ben bir sorun veya bug göremedim

az önce 80.maçımı yaptım
  • R3DROS3V3RTIGO R kullanıcısına yanıt
    80 tane maç yaptıgın oyunu mu övüyorsun bana su an? 1500 saat oynadıktan sonra konus bir daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: natrak

80 tane maç yaptıgın oyunu mu övüyorsun bana su an? 1500 saat oynadıktan sonra konus bir daha
    övülmeyecek gibi oyun değil ki😄

yenilsem bile çok zevk alıyorum
  • gnaremoob ekle solo jung oynuyorum
  • Şampiyonları öğrenene kadar botlarla takıl bence.
  • knk lole 5-6 sene once basladim masteryi ile hep feedliyodum gelistire gelistire tr mastera kadar ciktim immortoruylan larslan falan macim var simdi demir 4üm
  • quote:

Orijinalden alıntı: FBI open dı door

gnaremoob ekle solo jung oynuyorum
    Kanka Nickim Matador İsmayil, arkadaşlık isteği yolladım.
  • Kardeşim bende başlayalı 1.5 hafta oldu full botlarla oynuyorum adc-mid arasında takılıyorum ezrael veigar master yi oynayabiliyorum ama dediğim gibi full botlarla oynuyorum normal girip takımı mahcup etmenin anlamı yok elimin iyce mekaniğe alışması lazım anca o zaman normal girmeyi düşünüyorum zevk kısmına gelince oyun bana ilaç gibi geldi yıllardır hiç bir oyuna bu kadar bağlanmamıştım baya sarıyor Bu arada oyun çok ama çok kapsamlı rehber okumaktan mala döndüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Change1 -- 16 Aralık 2018; 14:26:44 >
  • yaşını öğrenebilir miyim
  • Lol oynamayın bi süre sonra lol sizle oynar dikkatli olun ayağınızı denk alın len
  • quote:

Orijinalden alıntı: Change1

Kardeşim bende başlayalı 1.5 hafta oldu full botlarla oynuyorum adc-mid arasında takılıyorum ezrael veigar master yi oynayabiliyorum ama dediğim gibi full botlarla oynuyorum normal girip takımı mahcup etmenin anlamı yok elimin iyce mekaniğe alışması lazım anca o zaman normal girmeyi düşünüyorum zevk kısmına gelince oyun bana ilaç gibi geldi yıllardır hiç bir oyuna bu kadar bağlanmamıştım baya sarıyor Bu arada oyun çok ama çok kapsamlı rehber okumaktan mala döndüm
    İşte sende tam benim gibisin, gel birlikte oynayalım moruk. :d
  • saksafoncu S kullanıcısına yanıt
    Müdür benim işler baya karışık ya dükkanda botlarla giriyorum müşteri gelince yarıda bırakıp kalkıyorum evdede düzgün net yok diye oynayamıyorum o yüzden eve net çektikten sonra anca düzgün girebilirim
  • Benide ekleyin botlarla oynarız öğreniriz gerçi ben eski oyuncuyum ama hesabı unuttum 2012 den beri de oynamadım hiç yeni hesap açtım öyle takılıyorum işte nick umudunumudu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.