Bu kadar lanet çok az şey vardır. Oğlanın bi işi gücü, bi hayatı yok gibi okuldan gelir gelmez gece geç saatlere kadar durmadan oyun oynuyor. Hafta sonları kalkar kalkmaz oyun açıyor saatlerce tak tak tak tak yetti heri. Ha gece olunca mesela saat on iki gibi kapatıyor o kadar da eşek değil ama mesela şu an çok uykum var tak yak tak anasını satayım bu sesten uyunmaz. Neyse, telefonu bırakayım uyuyormuş ama uykuya geçememiş gibi yapayım, "Ne zaman oyunun biter" diyeyim o zaman kapatır. Kapatmazsa sıkıntı büyük, yurttan atılırsam yazarım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sürekli Oyun Oynayan Oda Arkadaşı
-
-
Gidip söyle
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
On ikide kapatıyorsa yine iyi. Benim eski oda arkadaşlarımdan biri sabah 5'e kadar discordda sesli oyun oynuyordu. Dc'de olmasa bile sabahın köründe klavye sesine falan uyanıyordum ciddi sıkıntı
-
Söyledim. Şimdi mi yatacaksın şu an oyun bitmez, vakit veremem dedi. Yarım saat bir saat sonra kapatır mısın deyince tamam dedi. Saat sekize kadar süre veriyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kanka yanlış anlama ama saat 7de de ortak alanda ses çıkarmama gibi bir zorunluluk olmaz bence. Bu oyun oynama veya başka bir şey yapma olabilir fark etmez. Gecenin köründe son ses şarkı dinlemediğine dua et
Normalde gece on ikiye kadar bir şey demiyorum ama şu an yaklaşık 30 saattir uyumuyorum
Anladım, özel durumunu ifade et insansa halinden anlar
Söyledim tamam dedi. Saat sekize kadar bekleyeceğim. Güncellemeleri yazacağım
Saat 10 11 gibi her uyarıma rağmen hala takmayan kişiye ben efendilik yapmazdım
Normalde o saatlere kadar ben de meşgul olduğum için bir şey demiyorum ama bugün farklı acilen uyumam lazım. 15 dakikası kaldı
Oda değişikliği talep edin kaybedek bir şeyin yok belki daha sessiz bir odaya denk gelirsin
benim de saat 2'ye kadar klavyeye fareye vura vura, discorddan konşuurken "acaba uyuyanlar rahatsız oluyor mudur sesimden" diye düşünmeden oyun oynayan bi oda arkadaşım vardı sonra sıkıldı herhalde yoksa deli olacaktım. adamı uyarıyorsun tamam diyor ama başka gün yine aynı şeyi yapıyor. neyse ki gitti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi air raid siren -- 6 Aralık 2022; 9:50:50 > -
Kapattı şimdi böyle böyle adam olacak
Bu yüzden tek kişilik bir yerde kalmak istiyorum özgür olamamak çok kötü bir şey.
-
Bu yüzden seneye memlekete yatay geçiş yapacağım
Geç sen baya dertlisin
benim oda arkadaşlarım sürekli yatiyor, okuldan geliyorlar direkt yataga sadece yemek icin falan kalkiyolar telefon, laptop derken surekli yatis
sen daha bu yaşta böyle yaparsan evlendiğinde ayvayı yersin ayrıca oda arkadaşın olsam ağır sıkıntı yaşardın
-
Olum oyleyken benim daha çok uykum geliyor lan odadayken pc oynuyorsa mesela ışığı kapatsın kulaklığı taksın konuşmuyorsa da sıfır sıkıntı, walla nedense uykumu getiriyor jdjdnddmd
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Kanka yanlış anlama ama saat 7de de ortak alanda ses çıkarmama gibi bir zorunluluk olmaz bence. Bu oyun oynama veya başka bir şey yapma olabilir fark etmez. Gecenin köründe son ses şarkı dinlemediğine dua et
|
Neyin sıkıntısını yaşatacaktın insan gibi yaşamayı öğrensinler ortak yerde bu konu olur başka konu olur orada kimse tek başına yaşamıyor |
Geç sen baya dertlisin
|
Benzer içerikler
- sıfırdan hemşirelik kazanmak
- işletme nerede okunur
- sayısal 300 bin sıralama kaç net
- kunduz yorumlar
- kudeb bursu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X