Şimdi Ara

Sürekli Oyun Oynayan Oda Arkadaşı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

30 saattir uyumadığını söylemiş, saat 8'inde bilgisayarı kapamasını rica etmiş oda arkadaşından ve oda arkadaşı anlayışla karşılamış. Böyle bir insanın kulaklıksız oynayacağını ya da kulaklıksız oynasa bile uyarıldığında kulaklık takmayacağını sanmıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 2 hafta boyunca arkadaşlarla dcde data structures ödevi yapmıştım gece 3 e kadar. Oda arkadaşım 10 da yatıyodu yer bulamıyodum çalışacak. Baya sinirim bozulmuştu.

• Arkadaşlar yazılanları okudum. Karşı çıkanların da haklı olduğunu düşündüğüm yerler var.

Anlayışsız bir oda arkadaşım yok evet. 30 saattir uyumamak da benim suçum. Yalnız, çalışma odaları bomboş orada da oynayabilirdi. Burayı mesajı attıktan sonra kendisine kapatmasını rica etmiştim biraz tartışsak da kapatmıştı fakat uyuduktan yarım saat sonra fare sesine uyandım. Çok sinirlendim biraz küfrettim. Oyunu bittikten sonra kapattı. Şu an doğal olarak aramız açıldı hiç iletişime girmiyoruz. Saat 12'ye doğru da bilgisayarı kapatıyor

Belki bazılarınızın dediği gibi buradaki kötü oda arkadaşı ben olabilirim. Yine de bunu yapmak zorundaydım. Yapmasam da kendime zarar vermiş olacaktım

• prenses vibeı sezdim no offense

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sen kötü arkadaş görmemişsin kardeş yat kalk o arkadaşına dua et ben neler gördüm 1 yılda

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • o arkadaşında nah bu kadar var. burda arkadaşını şikayet edeceğine biraz empati yap ve o odada tek sen yaşıyormuşsun gibi davranmayı bırak. şikayet edilecek bi durum da yok. kıl bi adamsın şahsen seninle aynı ortamda 10 dk nefes bile almazdım. (nefesimi de gelip burda şikayet filan edersin .d)

• Sizin gibi ana kuzularını Kyk da yerler anacağım , yerler. Rahatsız isen uyaracaksın , düşünmeden. Adam olmassa farklı yolllar deneyeceksin.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.