< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hiçbir kötü alışkanlığım yok ve para harcayamıyorum
-
-
Çok yanlış düşünüyorsun. Para sadece kötü alışkanlıklara harcanmıyor ki. Şöyle para harcayabilirsin diye örnek verecektim fakat daha sorunun daha büyük. Kendini kendini para harcamaya da odaklamışsın. İnsanın böyle bir hayat amacı olamaz. Kafa yapın çok farklı.
-
350 400k para mı sanıyon hocam? 1 haftada harcarım o parayı omg bi abimiz pc dizdi sırf pc 200k omg rtx 4090 zaten 100k
Para biriktirmeye devam durmak yok evin yoksa ev almaya odaklan
Evin varsa araba almaya odaklan
İkisi de varsa ikisini de upgrade etmeye odaklan yasa öl sonra hayat bu kadar iste
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bi evlensen hepsi gidiyor olm paranın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dayı burda sağlıklı adamı kıskanırlar, açma böyle konular zırlamalısınnnnn döverler seni burda kurtarmam bak
En iyi ev en iyi arabaya sahip olsak ne yazar sonunda ölüyoruz yanımızda mal mülk bile götüremiyoruz hocam
nası yaptın o kadar para
-
Mallık yapma bende senin gibiydim hep duygusal kendi içime kapanık takılırdım sonradan para diye bir şey olduğunu ve çok çok önemli olduğunu geç de olsa öğrendim toplumda statü kazanmak için sevmek sevilmek için yaşamak mutlu olmak deneyim kazanmak hatta ve hatta annenin babanın seni sevmesi için bile paranın gerektiğini öğrendim
-
Yarısını bana ver hocam
saçmala ağa akşam yatmadan aldığım sıcak suyun bile verdiği huzur… paha biçilmez.
gidelim mezar yeri alalım o zaman bu niye yaşıyoruz.
En mantıklı mesajın gelişme var dayııı affet beni bugün seni seçtim pikaçu
-
idrisustashortsyoutubeKaç para yaptın bugün? | İdris Usta USAhttps://www.youtube.com/shorts/7Fhp6FI50qQ?si=MFSwcUMvMl6dc6vI
-
350 400k para mı diyip 30k para kazanmak için kpss den kpss ye giriyorsun
400k para birinin belki 1 senelik veya 2 senelik maaşının tüm hepsi
Ev var arabada var ama araba biraz külüstür onu upgrade edebilirim ama benim lüks araba takıntımda yok ki ayağımı yerden kessin yeter , Ferrari alınca hızlı gitsen ne olacak yanan kırmızı ışıkta yine beklemeyecekmisin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulpro -- 22 Kasım 2024; 22:22:40 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dayııı beni ankete nie eklemişler
Annem benim adıma bireysel açmış oradan birikiyor ayriyeten küçükken tatillerde biriktirdiğim paralar var küçükken biriktirmeyi bilmediğim için oradan az geldi sonra akaryakıt pompacılığı yapıyorum şuan maaş 25k ama mesailerle 30 u geçiyor
Ev var 3+1 bide araba var kia marka , araba ve evide sayarsak 2.5 milyon lira civarları vardır
Sanki parayı savuruyormuşum gibi konuşmuşsun ben zaten biriktiriyorum ama biriktirmemin sebebi harcayacak hiçbir yerin olmaması , sırf yok diyede her yere harcama yapmak istemiyorum
Pc toplayalim sana oyun oynuyorsan
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- reebok kalitelimi
- utangaç bir kızın hoşlanma belirtileri
- eritilen çikolatanın donmaması için ne yapmalı
- dükkan devir ücreti hesaplama
- tinder"da nasıl eşleşilir
- google çizim yap
- prompt mühendisliği nedir
- 5g nedir zararları
- telegram indirim kanalları
- çay emojisi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X