Şimdi Ara

ANKESÖRLÜ TELEFON HAKKINDA SORU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
13.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Ankesörlü Telefondan Kendi Cep Telefonumuzu Yada Ev Telefonumuzu Aradığımızda Ankesörlü Telefonun Numarası Çıkıyormu.
    Eğer Çıkıyorsa Biz Ankesörlü Telefonu Arayabiliyormuyuz?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ankesörlü Telefon Hakkında Bilgi

Ankesörlü telefonlar, kamuya açık alanlarda belirli bir ücret karşılığında telefon hizmeti sunan cihazlardır. Bu telefonlar genellikle kart veya bozuk para ile çalışır.

Ankesörlü Telefon Numarası Örneği

Ankesörlü telefon numaraları, genellikle şehir kodundan ve onu takip eden 7 haneli bir numaradan oluşur. Örneğin, İstanbul'daki bir ankesörlü telefonun numarası 0212 123 45 67 şeklinde olabilir.

Ankesörlü Telefon Numarası Kaç Haneli Olur?

Ankesörlü telefon numaraları her zaman 10 hanelidir. İlk 3 hane şehir kodunu, sonraki 7 hane ise bireysel telefon numarasını temsil eder.

Ankesörlü Telefon Numarası Nasıl Anlaşılır?

Ankesörlü telefon numaraları genellikle "0850" ile başlar. Ancak bazı durumlarda farklı ön ekler de kullanılabilir.

Ankesörlü Telefon Numara Kaçla Başlar?

Ankesörlü telefon numaraları genellikle "0850" ile başlar.

Ankesörlü Telefondan Arayan Bulunur Mu?

Evet, ankesörlü telefonlardan hala arama yapmak mümkündür. Ancak bu telefonlar giderek daha az kullanılmakta ve yerini cep telefonlarına bırakmaktadır.

Ankesörlü Telefon Nasıl Anlaşılır?

Ankesörlü telefonları, kamuya açık alanlarda bulabileceğiniz belirgin sarı veya kırmızı kabinlerinden tanıyabilirsiniz. Bu kabinlerin üzerinde genellikle "Ankesörlü Telefon" yazısı bulunur.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • arayabiliyorsun, ama sanırım meşgul çalıyordu bi dene yarın , daha doğrusu bugün
  • quote:

Orjinalden alıntı: GaMeLeCtROniCa

Arkadaşlar Ankesörlü Telefondan Kendi Cep Telefonumuzu Yada Ev Telefonumuzu Aradığımızda Ankesörlü Telefonun Numarası Çıkıyormu.
    Eğer Çıkıyorsa Biz Ankesörlü Telefonu Arayabiliyormuyuz?

onu ben askerde iken denemistim
    ve bazi ank.telefonlarda oluyordu cogunda ise olmuyordu
    dene yani
  • bizim okulun karşısında vardı ankesörlü telefon ve üzerinde telefon numarasıda yazılı idi. biz ankesörlü telefonu arıyabiliyoduk. hatta başında birileri beklerken arıyoduk millet şaşırıyodu.
  • Evet çıkıyor ve arayabiliyorsun. Sanırım ortadaki iki rakamı 44 di. Hatırlamıorum. Fakat btün ankesörlü telefonların ortadaki iki rakamı 44dü.

Birgün birkaç defa cep telefonumu çaldırdılar. Açıyordum kufur edip kapatıyordu veletler. Sonra en yakın postaneye gittim. Bu telefonun ankesörlü olup olmadığını nasıl anlarım diye sordum. Baktı numaraya ortadaki rakamlardan anlarsın xx rakamı varsa ankesörlüdür dedi. Belki ilçeden ilçeye değişiklik gösteriyordur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.