Arkadaşkar yanlız bir insanım kimsem yok oturup konuşacak bi annem var yaşlı oda diyaliz hastası Allah ömrünü güzel kılsın. Babamı kaybettim ben böyle bir acı çekmedim bağıra bağıra ağlayasım var ama Annem duyarda uyanır üzülür diye bağıramıyorum. İnsan sessiz sessiz bağırırmış ama öğrendim ağlarken resmen sessiz sessiz çığlık atıyorum içimde öyle birikti ki kendime zarar verecektim benimde aklıma böyle yazıp anlatmak geldi kimse ilgilenmese bile okuyan gören olur bende anlatmış olurum diye düşündüm. Gördüğünde okuyup maazi aklına gelip canı sıkılacak üzülecek arkadaşlar abiler varsa şimdiden özür dilerim çaresiz olmasam gerçekten oturup bu saatte bunları yazıyor olmazdım. Benim resmen arkamı dayadığım çınarmış babam. Zor bi anım olunca kendini gösterir benim düşmeme izin vermezmiş. Gerçekten gölgesi yetermiş insana. Eskiden bunu duyunca derdim ki bi insana bi insanın gölgesimi yetermiş. Gerçekten yetiyormuş ev bomboş koydum telefonu önüme bidaha çalmayacak numarasıda önümde baktıkça diyorum ki arasın gel desin çıkar beni burdan beni buraya neden koydunuz ben size naptımda beni bıraktınız gittiniz ellerimle kaza kaza çıkarayım. şimdi yazarken bile hıçkıra hıçkıra ağlıyorum ailenizin kıymetini bilin. Hayırlı geceleriniz olsun. |
BABANIN ACISI NASIL GEÇER...
-
-
Zaman her şeyin ilacı demişler.
Allah sabır versin.
Zamanla sabırla geçer inşallah.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yaş kaç hocam başın sağolsun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Allah razı olsun teşekkür ederim.
-
30 yaşındayım ama çocuk gibi ağlıyorum önüne geçemiyorum.
-
Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Allah sizlere sabır versin.
Artık bu saatten sonra ona yapabileceğin en büyük iyilik ve onun sevinmesi için yapabileceğin tek şey, sevap göndermek. Çokça Fatiha ve İhlas sürelerini oku, biliyorsan Kur'an-ı Kerim oku, hayır hasenat yap, sevabını babanın ruhuna gönder.
Gelen sevapları gördüğünde o kadar çok sevinirmiş ki, dünya ve içindekiler kendisine verilse bu kadar çok sevinmezmiş. Babasını işte bu kadar sevindirmek isteyen, sürekli ona sevap göndersin..
Burdaki hakiki dini kitapları alıp dağıtmak, İslam dinine büyük hizmet olup çok çok sevaptır. Bu saatten sonra ağlamanın ona faydası yok, ağlamak yerine bir an önce hareket geçip hemen sevap göndermeli, hem de çok acilen..
-
Geçmiyor gerçekten geçmiyor bende yakın zamanda annemi kaybettim hala alışamadım zaman geçtikçe hayat devam ediyor ama eksik olarak ediyor zor Allah sabır versin
Öyle zor ki ben böyle bir acı yaşamadım. Eşi benzeri yok. Bırakın kendisini evdeki gölgesini bile özledim. Bu yaşımda sessiz sessiz bağıra bağıra ağlamayı öğrendim. Diyeceksin şimdi sessiz nasıl bağırıyorsun. Kafamın içi susmuyor. İyi dileklerin için çok teşekkür ederim.
Teşekkür ederim iyi dileklerin için eksik olma acımı paylaştığın içinde teşekkürler.
allah sabır versin dostum benim de babam çok yaşlandı yarın bir gün bir şey olursa ne olacak diye düşünmekten kafayı yiyorum. seni tahmin bile edemiyorum.. inancın varsa allah'a sığın bol bol dua et belki daha hızlı geçirmene vesile olur.
-
Babam ölüm döşeğindeyken acısını unutmak için yurtdışına partilemeye gitmiştim herkesten gizli bir şekilde.
Rahmetli olduktan sonra UHD tatile çıktım...
-
Hocam basiniz sagolsun, Allah annenize de sifa versin. Bu isin ilaci yok. Salacaksin kendini, sikma kendini aglamak istiyorsan agla, bagirmak istiyorsan bagir, icinden gelen neyse onu yap. Esin varsa ona seni anlamasini rica et. Insan oyle bir durumda bir sure yalniz kalma ihtiyaci hissediyor yalniz kal. Ama lutfen kendini sikma. Icinde kalirsa bu acilar inan ki daha sonrasinda cok daha buyuk problem cikarabiliyor ileride. Hatta imkanin varsa psikologa da gitmeni tavsiye ederim hocam. Bana babam arayip soylemisti doktorlarin ona bir ay omrunun kaldigini soyledigini. Yanina ucmustum direkt, bir ay hastanede yattik kalktik, olumunu bekledik. Sonra da goctu gitti bu dunyadan Allah rahmet eylesin. Eger canin cok sikilirsa bana mesaj atabilirsin buradan, elimden geleni yaparim. Tekrardan basin sagolsun hocam, Allah gani gani rahmet eylesin babaniza. Annenizin de ellerinden operim, Allah en kisa zamanda sifasini versin insallah.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
rabbim taksiratını affetsin,istersen özelden ulaş bana,güzel bir yasin-i kebir okuyayım
hepimizin başına gelecek,bunu kabul etme evresi için şimdiden hazırlıkta olmak gerek
bazen benimde aklıma geliyor,ne yapacağım diye,rabbim hepimize sabr versin
inna lillah ve inna ileyhi raciun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2 sene önce bende kayıp ettim babamı daha 63 yaşındaydı 30 gün yoğun bakımda kaldı Allah senden razı olsun oğlum dedi yoğun bakım da unutulmuyor acı zor dünya boktan bir yer zaman üstat zaman...
-
başın sağolsun hocam
sal gitsin bağıra bağıra ağla
rahatlarsın biraz
-
Taııbuv gerçekten çok zor. Bende o süreçten geçtim gözümün önünde yaşlandı ve son kaçınılmaz oldu bu sürece şahit olmak hem iyi hem kötü. Her anına şahit oldum. Ama keşke babalar anneler ölmese.
Benim babam da yaşlı. Herkes böyle bir acıyı ister istemez tadacak. İnsan insan olalı aile acısı kadar ağır yük görmemiştir.
İyi dileklerin için çok teşekkür ederim bende eşim yok yalnız bir insanım annemden başka kimsem yok. İçime kapanık biriyimdir. Öyle rahatsızlik vermem mesaj atarak hocam sizinde aciniz varmis hatırlattığım için özür dilerim hakkınızı helal edin.
Eski_nesil o kadar kötü bir acı ki. Ben duygusal biriyimdir çok ağlamışımdır ama bu gerçekten başka bir acı ne tarifi var ne benzeri. İnsanın sadece içi acımıyor kafasının içi bile acıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- 3 kişi 101 oynanır mı
- dışarıdan ne yesem
- uçakta zeytinyağı taşınır mı
- teknik servis isimleri
- sarhoş olmayacak kadar içki içmek günah mı
- prompt mühendisliği
- elon musk roket
- penis nakli
- arçelik güneş enerjili klima fiyatları
- bim karavan
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X