Şimdi Ara

ulan bi insan bebekliğini nasıl hatırlar??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hoca bugün soruyo 0-6 yaş arasını hatırlıyor musunuz birşeyler diye hocanın adına ben utandım valla. Siz hatırlıyor musunuz??? Bi de ciddi ciddi soru olarak sınıfa soruyor bunu. Kimse cevap veremedi.

• Hayat ne garip yahu. Zaman su misali geçip gidiyor. En son ölüm gelir, yine de erken deriz.

Çocukken her şey güzeldi. Sorumluluk falan yoktu. Dışarıda oyun oyna eve gel ye iç yat. Ne zaman büyüdük işte o zaman dertler başladı.

Dönüp arkama baktığım zaman gördüğüm tek şey "geçen ömrüm"

Ey ölüm; kes bileti, varayım canpareme.
  • detayları hatırlamasam da bir kaç şey hatırlıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 3 yaşdan çok az hatırlıyorum ama gerisi daha net.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5-6 yaş hatırlanır orda sıkıntı yok bence. Öncesi zor

• Ben de hatırlıyorum daha 2 yaşındaydım 99 depreminden 2-3 saniye var aklımda.

• Ben 3 yaşındayken annemin doğum yaptığını hatırlıyorum kardesimin bebekligini hatırlıyprum yasım 21

• Valla ben 2 yasima ait ufak anilari biraz hatirlar gibim, 4 ten biliyorum ama.

Benim ergen kardesim anne karnindaki halini hatirladigini idda ediyor

Ama oyle boyle degil 6 yasindan beri idda ediyor suan 16 yasinda konusu acildiginda hep soyluyor inanqcam artik nerdeyse.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • En eski hatırladığım neredeyse 3 yaşına basmışkenki bir anımdır. Ondan sonrası 5-6 yaştan başlıyor.

• ilkokulu bile zor hatırlıyorum ben
  • Ben bazı anıları hatırlıyorum

• 99 depremini hatırlıyorum 3 yaşında idim , beyin bilimlerine göre çok büyük bir travma, çok erken yaşlarda geçirildiyse bile hatırlanabilir, belki de bu yüzden.
  • 2.5 3 yaşımı hatırlıyorum.Yaş 18

• ben 3 yaşımdayken kardeşimin doğduğu günü hatırlıyorum hatta babama halam burda biz parka gidelim diyodum sonra kardeşim doğunca asansörde kucagıma almak istemiştim halam vermemişti

sene 2002 mazi

3 yaşımdan itibaren hatırlıyorum

• 2 yaşında başka şehre taşınmadan önceki evimizdeki koltukların kırmızı renk olduğunu hatırlıyodum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdeniz1997 -- 24 Nisan 2017; 20:13:8 >
  • 3-4 yasında olduğum ameliyatı hatırlıyorum.ameliyat odasında haykırırcasına ağlamıştım.

• annem beni uskudar meydaninda donmedolapa bindirip dondururdu

• Hayat ne garip yahu. Zaman su misali geçip gidiyor. En son ölüm gelir, yine de erken deriz.

Çocukken her şey güzeldi. Sorumluluk falan yoktu. Dışarıda oyun oyna eve gel ye iç yat. Ne zaman büyüdük işte o zaman dertler başladı.

Dönüp arkama baktığım zaman gördüğüm tek şey "geçen ömrüm"

Ey ölüm; kes bileti, varayım canpareme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 24 Nisan 2017; 20:20:12 >
  • 96 doğumluyum 99 depreminde binadan baba kucağında inişimi, çadır kuruşumuzu ve abimle tüp almaya gittiğimi çok net hatırlıyorum. Demek ki hatırlanıyormuş.

• Hocana sorsaydın : ''Hocam siz küçükken kaç yaşındaydınız ?''
  • Bir bozukluk var zihinsel olarak; bu bozukluğa sahip insanlar doğdukları andan geldikleri ana kadar her şeyi hatırlıyorlar.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.