SİSTEM UYUMU İLE İLGİLİ BİLGİ İSTİYORUM
Vaktiniz varsa sorumu görür cevap atarsanız teşekkürler. Sistemimi ddr5 e çeviriyorum. Kasa elimde olan kasam : Rampage hacker - Anakart : msi pro b650m-p - İşlemci : Ryzen 7 7800x3d - Ekran kartı : Asus dual 4070 super oc - Ram : kingston fury beast 16 gb (2x8) 5200 mhz cl36 - Kule tipi soğutucu : Thermalright commender 140 - Psu :
MSI PSU MPG A850G PCIE5 850W 80 PLUS GOLD. Psu , ekran kartı , kasa , elimde vardı diğerlerini yeni aldım iyimidir uyumlumudur acaba.
MSI B450M-A PRO MAX II İÇİN MAKS İŞLEMCİ ÖNERİSİ
Başlıkta belirttiğim ana karta sahibim. rtx 4070 süpere geçiş sağladım ve yeni bi 360 hz oled ekran aldım. Valorantta 500 300 arası fps dalgalanıyor sabir +360 fps alacağım ana kartıma uygun bi işlemci arıyorum önerisi olan varmı acaba mevcut işlemcim ryzen 5 5600x ekran kartıma uyumlu işlemci ve ona yetecek bir kule tipi soğutucu söylerseniz sevinirim. Kasamda rampage hacker.
BU GEÇİŞ FARK HİSSETTİRİRMİ?
Samsung LS27DG602SUXUF monitörü önerir misiniz?
AMAZON EKRAN KARTI İADE
YENİ EKRAN KARTIM FURMARKTA 83 DERECE
Selamlar hayırlı akşamlar. Ben 4060 ekran kartından msi ventus 4070 super 2x ekran kartına geçiş yaptım furmark testinde 83 derece görddüm ısınan bi seri olduğunu biliyorum kasam rampage hacker hava akışının o kadar iyi oldugunu düşünmüyorum. Bulunduğum şehir denizli sıcak oluyor yol kenarı bi ev yolun sıcağı odaya vuruyor klimamda yok haliyle çok sıcak sadece vantilatör var. drop falan olmuyor stabil oynatıyor ama aklıma takıldı sormak istedim fikri olan varmı şöyle yap diyecek falan daha önceki kartımda 4060 ventus 2x di o 71 dereceyi geçmiyordu. Hayırlı akşamlar.
EKRAN KARTI PİN SAYISI
|
|
DOLAMA HASTALIĞI
|
|
Ailenizi asla üzmeyin.. |
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 80
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 12.037 (Bu ay: 1.181)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 43 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware