Şimdi Ara

ASUS DUAL 4070 SUPER MI YOKSA MSI VENTUS DUAL 4070 SUPERMİ BUTCEM 25 27 ARASİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Peşin fiyatına 2side 9 taksit alınabiliyor şuan. Ventus ısınma sorununu 4000 serisinde çözümüş sanırım. Öyle diyorlar. MSI bide gözümde daha kaliteli geliyor. ASUS DUAL 4070 SUPER MI YOKSA  MSI VENTUS DUAL 4070 SUPERMİ BUTCEM 25 27 ARASİ ASUS DUAL 4070 SUPER MI YOKSA  MSI VENTUS DUAL 4070 SUPERMİ BUTCEM 25 27 ARASİ

• Ventus Dual 4070 SUPER kullanan bir olarak söylüyorum, her türlü alınır.

• Hrt_c kullanıcısına yanıt
    Kartı aldım sıcak bir şehirdeyim sadece vantilatörm var ama odam sıcak oluyor furmark testi yaptım 82 83 derece gördüm kasam rampage hacker hava akışı ne kadar iyidir bilemem bana sıcak geldi ama arkadaşlarım 90 a yakın sıcaklıkların ekran kartına zarar verdiğini 80 83 falan çalışacağıni ventus serisinin soğutmasının zaten kötü olduğunu belirttiler
  • Ve iade edip 2k fazla verip Asus dual 4070 super aldım. Okuyacka arkadaşlar olursa diye yazıyorum MSI ventus serisinden uzak durun leş gibi bir seri malzeme kalitesi çer çöp soğutması berbat tasarımsal hatalı reddit gibi yerlerde termal hatalı olduğunu okuyabilirsiniz.
  • Babammmmmmm B kullanıcısına yanıt

Evo model aldıysan onunda ventusdan farkı yok, 4060 dual heatsinki kullanıyor.

Evo olmayan dual aldıysan yeterli.

• No Way Out kullanıcısına yanıt
    Bu sefer araştırdim düz dual aldım amiral gemisi soğutma sistemini kullanandan. Evoda ısınıyormuş dediğin gibi. ASUS DUAL 4070 SUPER MI YOKSA  MSI VENTUS DUAL 4070 SUPERMİ BUTCEM 25 27 ARASİ ASUS DUAL 4070 SUPER MI YOKSA  MSI VENTUS DUAL 4070 SUPERMİ BUTCEM 25 27 ARASİ

3xx serisi dual mini asuslar ısınma problemi vardı , 4xx serisi umarım iyidir (:

• wearesorryserver kullanıcısına yanıt
    Reddite bir sürü forum gezdim inceleme okudum evo serisinde ısınma sorunu yaşayanlar olmuş ama dual serisinde amiral gemisi soğutma sistemi kullanmış Asus bu sefer.

4070 pek ısınan bir kart olduğnu düşünmüyorum, 3 fanlı bir modele baksaydınız daha iyi olurdu , hayırlı olsun Asus da üzmez sanırım

Yedek bilgisayarım için alıyorum ana bilgisayarimda 4090 var zaten 2. Evim için diziyorum 3 fanlilar kaliteli markasya gereksiz pahalı. Ventus serisinden aldım ilk cahilligime geldi. 4070 superler ısınmıyor deme 84 dereceyi gördüm furmarkin daha %30luk kısmı tamamlanmışken 😂

Kasa içi soğutma , oda ısısı da etken olabilir, kartı gömmemek gerekir ASUS DUAL 4070 SUPER MI YOKSA  MSI VENTUS DUAL 4070 SUPERMİ BUTCEM 25 27 ARASİ 

İnanki o kadar araştırdım redditte. En son 4 5 makale gördüm. Kartın termal mimarisi sorumluymus bazı yerler sogutma temas etmiyormuş ve şaka gibi msi buna müdahale etmiyor 😂 arka kapak plastik leş gibi bir kart inan bana.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.