Şimdi Ara

AMAZON EKRAN KARTI İADE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 gün önce amazondan MSI ventus 4070 Super ekran kartı aldım ısı değerlerini beğenmedim iade etmek için kod aldım ve kartı hazırladım geldiği gibi hatta gönderdikleri kartona koydum silikonlari tam anakart yeri ve hdmı dp silikonları falan statik poşeti herşeyi tam sekilde kargolicam. İade kesinlikle alırlar değilmi resimleri ekliyorum AMAZON EKRAN KARTI İADE AMAZON EKRAN KARTI İADE AMAZON EKRAN KARTI İADE AMAZON EKRAN KARTI İADE

• internetten baksaydım kardeşim ısılara ben senin iade ürününü almak zorunda mıyım. inş almazlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi napervasız -- 23 Temmuz 2024; 20:20:47 >
  • napervasız kullanıcısına yanıt
    Baktım zaten internette 75 derecelerde geziyor youtuber testlerinde. Reddite bakmakstim orada ventuslar ısınıyor diye geçiyor. Amazondan alırsan denk gelir benim kart alma sen bekle biraz ben sana haber ederim coni.
  • Ürüne ve kutusuna zarar verilmedi ise alırlar verilmemiş gibi gözüküyor.

• napervasız kullanıcısına yanıt
    İade kabul edildi benim iade kartı alabilirsin kanki 😂AMAZON EKRAN KARTI İADE
  • Celest kullanıcısına yanıt
    Kabul edildi kanki sıkıntı yok Amazon harbiden canmış 1 günde kabul etti. Kart cayır cayır yanıyordu 😂😂😂 AMAZON EKRAN KARTI İADE
  • Babammmmmmm B kullanıcısına yanıt

2k Maxi puan + 300 TL ekstre indiirmi vardı AMAZON EKRAN KARTI İADE  yalan oldu

• wearesorryserver kullanıcısına yanıt
    Neden yalan oldu ne oldu ?

Aldığınızda banka kampanyası vardı ondan dedim, sipariş iptal olduğu için puanlar da iptal oluyor, tabi kampanya hala devam ediyor ve sipariş geçecekseniz sorun yok AMAZON EKRAN KARTI İADE 

Yerine 23.07.2024 de Asus dual 4070 super oc aldım inşallah kapsıyodur. Ventus cok ısınıyordu reddit inceledim baya 2 fanlida dual üstüne kart söyleyen yok AMAZON EKRAN KARTI İADE

Kampanyaya katıl dediyseniz kapsar AMAZON EKRAN KARTI İADE 

İnan nereden denildiğini bile bilmiyorum 😂
  • gitmiş gene iki fanlı almış 3 hafta kullanır sonuncu hafta yollar bunlar yüzünden işte olan haklarımız gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arondir -- 27 Temmuz 2024; 19:52:1 >

Maximum mobil veya işcep de kampanyalar sekmesinde katıl demeniz gerekiyordu AMAZON EKRAN KARTI İADE 

Saymış sanki :) AMAZON EKRAN KARTI İADE

100/1000 bu AMAZON EKRAN KARTI İADE  2000/20000 ve 300/3000 olucak ayrıca

Ötekiler görünmüyor bende bitmiş sanırım.d
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.