Şimdi Ara

Ayrılık acısı nasıl unutulur-Ben unuttum sıra SİZDe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
0
Favori
14.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben dün hayatımı verdigim kız dan ayrıldım kıza sordugumda nedenini söylemedi ve sadece agladı nedenini söylemiyor neden ayrılıdıgımızın

ben bu durumda napmam gerek arkadaşlar nedenini bilmeden ayrıldım unutmaıyorumda aklımdan çıkmıyor heryerde resmi onun anısı hatırası var napcam bir akıl verin lütfen ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herakles. -- 27 Kasım 2007; 19:44:53 >

• eski sevgilisi vardır unutmaya bilir bunu sana söyleyemeyilir yada ailesi baskı yapabilir başka bi ihtimal yok sadece ek bir sorun var kız senden bişeyler gizliyor benden ayrıl deme nedenin söyle de kızmıycam de böyle ikimizde çok üzlüyoruz de eminim anlayışla karşşılıycakdır

üzülme dostum unutuluyor zamanla
  • ona ait ne varsa hepsini at.. geçen zamanını düşünerek ve yalnız kalarak geçirmek yerine bişeyler yapıp arkadaşlarınla geçir.. ve gerisini zamana bırak.. kolay olmasada bir süre sonra alışıyorsun fakat her zaman kesinlikle yine aklının bir köşesinde olacak.. ama ilk günler kadar kalbin ağrımayacak.. genellikle herkes bu cevabı verecektir çünkü başka bir yolu yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyborg88

eski sevgilisi vardır unutmaya bilir bunu sana söyleyemeyilir yada ailesi baskı yapabilir başka bi ihtimal yok sadece ek bir sorun var kız senden bişeyler gizliyor benden ayrıl deme nedenin söyle de kızmıycam de böyle ikimizde çok üzlüyoruz de eminim anlayışla karşşılıycakdır

üzülme dostum unutuluyor zamanla
    Hiç boşuna uğraşma dostum.

Bende senin durumundayım.

" 2 YIL " oldu hala herşey dün gibi ve aklımdan gitmiyor.

Unutmakta istemiyorum unutursam yaşadığım güzel günlere yazık olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

Alıntıları Göster
    Ona ait eşyaları yok et. Kendini sakına müziğe felan verme. Boş durmamaya çalış. Sürekli birşeylerle uğraşmaya çalış. Sarhoş ol

• quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

Alıntıları Göster
    ya ama bana en çok koyanda nedenini ögrenenmem söyle diyorum hayır söyleyemem diyor eski sevgili bunu aldatmışdı bilmioyrum nedeni ne kahretsin ya

ben diyorumki msj atim ve yeniden 1 şans istim bilmiyorumki

• quote:

Orijinalden alıntı: verifyersin

Ona ait eşyaları yok et. Kendini sakına müziğe felan verme. Boş durmamaya çalış. Sürekli birşeylerle uğraşmaya çalış. Sarhoş ol

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: verifyersin

evet arkadaşım oda dedi bana ait bütün bilgileri resimleri herşeyi at senden sadece bunu istiyorum dedi 1 gün önce canım bitanem diyen kız dün bunları söyledi

not:dün ben sevgilim ve 1 kız 1 erkek arkadaş eminönüne gittik orda çok tiripler ve dedigim lafları duymazlıkdan gelmeye başladı ve en sonunda bi arabanın orda konuşduk ve uymuyoruz nedenini sorma senle alakası yok dedi ailenlemi dedim hayır maddi durmmu hayır başkasımı var dedim hayır dedi herşey yalanmıydı dedim hayır ben senle oynamadım dedi ona aldıgım kolyeyi verdi ve agladı bizde arkadaşla gitmek zorunda kaldık nedir sizce durum neden böyle birşey oldu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yine ben yine kız mevzuları
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Herakles.

quote:

Orjinalden alıntı: verifyersin

evet arkadaşım oda dedi bana ait bütün bilgileri resimleri herşeyi at senden sadece bunu istiyorum dedi 1 gün önce canım bitanem diyen kız dün bunları söyledi

not:dün ben sevgilim ve 1 kız 1 erkek arkadaş eminönüne gittik orda çok tiripler ve dedigim lafları duymazlıkdan gelmeye başladı ve en sonunda bi arabanın orda konuşduk ve uymuyoruz nedenini sorma senle alakası yok dedi ailenlemi dedim hayır maddi durmmu hayır başkasımı var dedim hayır dedi herşey yalanmıydı dedim hayır ben senle oynamadım dedi ona aldıgım kolyeyi verdi ve agladı bizde arkadaşla gitmek zorunda kaldık nedir sizce durum neden böyle birşey oldu

Alıntıları Göster
    aynı şey banada oldu.nedenini söylemiyo zor unuttum.ben sanıyodumki oda unuttu beni umrunda değilim meğerse oda unutmamış.başka bi kızla çıkmaya başladım biraz da olsa unuttum.sende aklına getirmemeye çalış başka bir sevgili bul.unutursun merak etme.

• quote:

Orijinalden alıntı: missioncomplete

aynı şey banada oldu.nedenini söylemiyo zor unuttum.ben sanıyodumki oda unuttu beni umrunda değilim meğerse oda unutmamış.başka bi kızla çıkmaya başladım biraz da olsa unuttum.sende aklına getirmemeye çalış başka bir sevgili bul.unutursun merak etme.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: LaZPaRaToR

nedensiz ayrılık kadar kötü birşey yok ya ben dedim sevmiyorsan söyle tamam nefret ediyosan söyle tamam ama nedeni neeee söylemiyor

unutmaıyorum ve birazdan arıyacagım konuşmamız gerek ne zaman msnyi açarsın diye

• quote:

Orijinalden alıntı: missioncomplete

Alıntıları Göster
    Üzüldüm kardeş şahsın adına bende yaşadım o dediğin acıları unutamıyorsun ne
    olursa olsun unutamıyorsun sevdinmi unutamıyorsun neden olmadı diyorsun unutamıyorsun
    atma hatıraları neden atacaksın ki? ben atmadım 6 senemi boşa atabilildi ama 6 yılın anılarını atamam dedim
    şunu yap şunu yapma demekle olmaz bu işler ne yaparsan yada ne yapmazsan yapma sevdiysen UNUTAMAZSIN

• quote:

Orijinalden alıntı: SeWD@Li

Üzüldüm kardeş şahsın adına bende yaşadım o dediğin acıları unutamıyorsun ne
    olursa olsun unutamıyorsun sevdinmi unutamıyorsun neden olmadı diyorsun unutamıyorsun
    atma hatıraları neden atacaksın ki? ben atmadım 6 senemi boşa atabilildi ama 6 yılın anılarını atamam dedim
    şunu yap şunu yapma demekle olmaz bu işler ne yaparsan yada ne yapmazsan yapma sevdiysen UNUTAMAZSIN

Alıntıları Göster
    msj attım ve verdigi cevap bunları konuşduk senle benim daha fazla konuşmak istedigim birşey yok dedi

• quote:

msj attım ve verdigi cevap bunları konuşduk senle benim daha fazla konuşmak istedigim birşey yok dedi

Alıntıları Göster
    kusura bakma ama ilişkinize hiç saygısı yokmuş. ortada bir olay bir şey yoksa senin bildiğin sana açıklama yapması lazım. bu kadar nezaketi saygıyı bile sana göstermiyorsa gidiyorum diyerek çekip gidiyorsa zaten gitsin kalıp ne yapacak? çok büyük şımarıklık ve terbiyesizlik yapmış sana kız.

• quote:

Orijinalden alıntı: .:Everlasting:.

kusura bakma ama ilişkinize hiç saygısı yokmuş. ortada bir olay bir şey yoksa senin bildiğin sana açıklama yapması lazım. bu kadar nezaketi saygıyı bile sana göstermiyorsa gidiyorum diyerek çekip gidiyorsa zaten gitsin kalıp ne yapacak? çok büyük şımarıklık ve terbiyesizlik yapmış sana kız.

Alıntıları Göster
    Yenisini Bularak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:Everlasting:.

Alıntıları Göster
    bitti diye ağlama onları yaşadım diye sevin yeni bir arkadaş bul onunla zaman geçir..seni bırakıp gitmişse sevilmeye bile değmez yaa ne takıyosun hemen yeni insanlarla tanış hemen unutursun hiç takma kafana onun gibi kaç tane kız var bu dünyada hayat onun etrafında dönmüyo aç gözünü etrafına bak..her başlayan gün yeni bir umut sıkma canını herşey unutuluyo bumu unutulmayacak...

• quote:

Orijinalden alıntı: JusTimu

bitti diye ağlama onları yaşadım diye sevin yeni bir arkadaş bul onunla zaman geçir..seni bırakıp gitmişse sevilmeye bile değmez yaa ne takıyosun hemen yeni insanlarla tanış hemen unutursun hiç takma kafana onun gibi kaç tane kız var bu dünyada hayat onun etrafında dönmüyo aç gözünü etrafına bak..her başlayan gün yeni bir umut sıkma canını herşey unutuluyo bumu unutulmayacak...

Alıntıları Göster
    YA NE TAKCAM BIRAK YAZDIGIM MSJ AYNEN ŞÖYLE

bende seni sevmemişdim yaşadıgmızın hepsi yalandandı yazık sana!

evet bundan sonra Oynama sırası bende!

• quote:

Alıntıları Göster
    +

+

Kafanı dağıtcak bir şarkı Hiçbir şeyin kalmaz.

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: posetr

şimdi yanlış yapmışsın işte...böyle yaparak oynayamazsın ki..keşke msj yazmayıp biraz zamana bıraksaydın..kaldı ki yazdığın msjda güzel bir msj değil..

• quote:

Orijinalden alıntı: JusTimu

Alıntıları Göster
    arkadaşım yaklaşık 4 ay öncede böyle bişey yaşadım aile baskısı öss hazırlanmasından dolayı gerçekten sevdiğim kız ayrılmak istiyorum arda dedi ve o kadar çabalamam rağmen resmen yalvardım ama sonuç ayrılık :(
    Sonra hayatın anlamı yok gibi hissettim herkez teselli verdi unutursun yenisi bul takıl kafana göre falan ama çare vermiyordu ilk zamanlar gel gördki şimdi tatlı bi anı olarak kalıyo gerçekten onsuz yaşamaya alışıyosun...!

YENİ BİRİNİ BUL AMA BAK EN ETKİLİ ÇÖZÜMMM

• quote:

Orijinalden alıntı: SiyaH BeyaZ

+

+

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: buck_fush

+

+

Ayıldıktan sonra sonra gene herşey aynı ama toz pembe 4,5 saat için değmez bunlara kendine yazık

• quote:

Orijinalden alıntı: ATOM ANT

quote:

Orjinalden alıntı: buck_fush

+

+

Ayıldıktan sonra sonra gene herşey aynı ama toz pembe 4,5 saat için değmez bunlara kendine yazık

Alıntıları Göster
    ya bırak unutum tamam gerek yok web tasarım kursuna kayıt yaptırıcam bundan sonra okulu bitirir hayatıma bakarım o msj atım çünkü nedenini söylemedi gene ve acayip sinirlendim çokda TIN

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.