O ZAMAN YUKARDA İLLAKİ DEMİSLERDİR KENDİNİ MESGUL ET VE BİLEREK ACIYA GİTME ONU GORMEYE MUHABBETE FİLAN VEDE OYUN YAP SANA MECBUR OLACAGAN BİŞE YAP MESELA SADECE İKİNİZİN BİLDİGİ BİR SEYİ YADA ONA BENZER BİŞEYİ BASKA Bİ MSN DEN VEYA TELDEN SOLE ONA O DA DESİNKİ SANA BANA YARDIMCI OLABİLİRMİSİN FİLAN SANA MECBUR KALSIN
quote:
Orjinalden alıntı: posetr
istisna var
hocam hala istisna diyosun yaa.
bak @batsu hocam açıklamış ne güzel
bu arada yaşını merak ettim.
benim 19.
vay psiko vay
Türk kızlarının %90'ını kaşardır.(genelleme yok) Test edildi,onaylandı. Çoğu ortalık malı olur bu kafayla...
quote:
Orjinalden alıntı: OkyaNuS.
Türk kızlarının %90'ını kaşardır.(genelleme yok) Test edildi,onaylandı. Çoğu ortalık malı olur bu kafayla...
tbrk ediyorum güzel bir analiz.Allah ın bildiğini kuldan saklamak olmaz.
quote:
al işte bak aklı başında birisi daha
@posetr hala istisnalar vardır diyormusun???
ve hala yaşını çok merak ediyorum.
@batsu aynı yaştayız
yeni kız bul geçer hatta yeni bi kaç bul unutursun ha bulunca ne yapıcagını bılıosundur zaten
quote:
Orjinalden alıntı: *13*
vay psiko vay
e hocam ne yapayım ayrılmadan 2 ay önce öğrendim bende verdim ayarı beni satanı ben beleşe veririm bu kadar basit....
Bende aynısını yaşadım insana öyle bir koyuyorki inanın o kadar berbat bir hale düştümki herşey üstüste geldi 5 beklediğim yazılıdanda aynı gün 1 aldığımı öğrendim içim yandı resmen ve işin şaşırtıcı yanı herşey 1 gün önceden içime doğmuştu ama çok şükür şimdi yeniden çıkıyoruz...
quote:
Orjinalden alıntı: pisiko__
quote:
Orjinalden alıntı: *13*
vay psiko vay
e hocam ne yapayım ayrılmadan 2 ay önce öğrendim bende verdim ayarı beni satanı ben beleşe veririm bu kadar basit....
napak abi devir bu ya sen basican yada tersi bunda ayip bir kelime yok lütfen yani.
quote:
Orjinalden alıntı: Quaeke
Aklıma getirdiniz Benim 5 yıllık sevglim hatta sözlüm beni kolejli biri **** la aldattı çocuun arabasında gördüm onları daa akşam bana seni seviorm flan diodu sabah olan oldu en yakın arkadaslarım ben üzülmiim die sölemmiş bana aldattını sonradan öğrendim herşeyi şimdi okulda eski sevgilimin adı çıktı o**** die öpüşüodu konserde falan die anlatırlarken duydum DH iiki varsın içimi dökücek arkadsım yoktu sizi buldum saolun (hala onu görünce içime bişiler oluo)
Kurallara göre oynuyacaksin Kurallar: Kural yok.
ztn aldatilacak insanlar aldatilmaz aldatilmayacak insanlar aldatılır. salla boşkoy nefret ile bak obje olarak gör.kadına sevgiyi vur öldür göm cıkmasın bir daha.
quote:
Orjinalden alıntı: pisiko__
quote:
al işte bak aklı başında birisi daha
@posetr hala istisnalar vardır diyormusun???
ve hala yaşını çok merak ediyorum.
@batsu aynı yaştayız
@psiko %90 demiş arkadaşımız demekki %10 halen istisna(bazen inanmasamda)
Yaşım 17
Senin yaşın nedir?
@Quaeke
bu konunun devam etme sebebi artık benim unutma sorunum yok ben sizin için devam ettiriyorum
@Batsu
Kardeş dogru diyorsun aslında kurallar yok kızlardan helede güveni ve dürüst olmalarını beklemeyin Hiç bir kız dürüst degildir
@erkahn
biliyorum güzel düşüncelerim var
@OkyaNuS. Analizin dogrudur sana katılıyorum
@K.AYDIN
öle bir insanla diyil konuşmak yanından geçmek bile istemem gerek de yok zaten
Evet arkadaşlar biz erkekler Severiz Bazımız dürüsttür Aşkımıza sadıkda kalırz gerekirse Gerekirse onun için ölürüzde
ya boşverin gecin bunları kısadan hisse hiç bir milletin kadınlarına güvenmeyeceksin.
quote:
Orjinalden alıntı: :.Batsu.:
ya boşverin gecin bunları kısadan hisse hiç bir milletin kadınlarına güvenmeyeceksin.
şunuda eklemeden gecemiyecem. türk kızları cok yalan söylerler seni seviyorum kelimesi bile yalandır hiç değilse yabancı kızlar daha insaflı sevmedikleri zaman ayrilmak için neden aramazlar hemen hemen her konuda dürüsttürler. ACIKCA SENİ SEVMİYORUM ÖZÜR DİLERİM HİÇ BİR ŞEY HİSSETMİYORUM ARTIK der bizimkiler dolandirir bir ay sonra anamdı babamda bacımdı izin vermez derler salla boşkoy.
bu gidişte G*Y olmazsak iyidir ya.(smile anlatiyor).
allah korusun okadarda degil
dorudur abi türk kızları hepsi hava peşinde
Arkadaşlar şu hususu belirtmekte fayda var kızlar ayrılınca üzülmüyorlar..Sepet koluna prensibini uyguluyorlar...
evet arkadaşım bunuda anladım kız dan ayrıldıkdan sonra kızın bana msn de söyledigi söz ben kendimi düşündüm oldu