Şimdi Ara

Ayrılık acısı nasıl unutulur-Ben unuttum sıra SİZDe (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
0
Favori
14.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • koleynin zamanı var bekliyor daha napcagıma karar vermedim ama onun en yakın arkadaşının adı da onun adıyla aynı ona vericem taksın diye
    ozaman gör bak nasıl koyuyor
  • intikam istiyorsan git en yakın arkadaşi ile cık yardım istersen sana oyle bi taktik veririmki işte şeytan diye kovalarsin beni
  • yes ver abicim ver hak edene hak ettigi gibi davranıcaksın he kolye meselesi kolyenin üstünde baş harfi yazıyordu öteki arkadaşının da ismi aynı en yakın arkadaşının yani adaşlar ona hediye etcem al tak diye

görsün sen taktigi söyle abi arkadaşı zaten meyilli
  • quote:

Orjinalden alıntı: posetr

yes ver abicim ver hak edene hak ettigi gibi davranıcaksın he kolye meselesi kolyenin üstünde baş harfi yazıyordu öteki arkadaşının da ismi aynı en yakın arkadaşının yani adaşlar ona hediye etcem al tak diye

görsün sen taktigi söyle abi arkadaşı zaten meyilli

olm ozmn yapma onu kız kabul etmez diyeceksinki böyle böyle bi durum var eğer meğilli yapicam diyosan verme git baska modelden al sonra diyecekki eski ciktiginin kolyesini bana neden veriyorsun falan ayagi yapicak sen işi bilmion olm kuzenin falan varsa kız senin yaşinda ondan rica et hatta kuzenin yapicagini bilir bu durumlarda oyle bi kuzenim olsa kızın kafasına sıktırırım.

• bence bırak hiç uğraşma.defolduğuyla kalsın.Sen onun için buradaki arkadaşların tavsiye ettiği çivi çiviyi söker lafındaki çiviydin sadece.Kız baktı ilişki ileri safhalara geliyor kestirip atmak istemiş.Sen bunu başkasına yapsa idin oda aynısını hisedecekti sana karşı.
    Boşver işine gücüne bak evin araban paran olunca aklına gelmeyecek şeyleri yaşayacaksın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Karabela Hüsnü

bence bırak hiç uğraşma.defolduğuyla kalsın.Sen onun için buradaki arkadaşların tavsiye ettiği çivi çiviyi söker lafındaki çiviydin sadece.Kız baktı ilişki ileri safhalara geliyor kestirip atmak istemiş.Sen bunu başkasına yapsa idin oda aynısını hisedecekti sana karşı.
    Boşver işine gücüne bak evin araban paran olunca aklına gelmeyecek şeyleri yaşayacaksın

abi ben istesem zaten kızın hayatını karartırım elimde çok iyi kozlar varda öyle bir insan degilim ama hak ediyorlar en iyisi birşey yapmamak
  • Bir Gün Herkes Milli Olacaktır
  • quote:

Orjinalden alıntı: :.Batsu.:

Bir Gün Herkes Milli Olacaktır

dayı o sorun degil ne alaka allahım ya valla ben unuttum varsa unutmak isteyen yada böyle birşey çeken yazsın buraya abicim yardımcı olalım bana pm den derdinizi anlatıyorsunz fazla yardımcı olamıyorum (ciddiyim pm den yazmayın buraya yazın) utanılacak birşey degil

• Sütten azım yandı yogurdu .............. yemem diye bilaf var noktalari sen koy. bide utanmadan o sorun değil diyo.Türk kızlarından uzak durun zararlı olan siz cıkarsınız cünkü izledikleri diziler ile maria mercedes maria bmw maria ferrari gibi versionları izliyorlar sonra bize uygulamaya calisiyorlar gömeceksin azına suscak. yani demek istediğim türk kızları tırt.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erhaninho_cArsi

Abi bu cinayet sebebi ya. Nasıl sindirdin.

quote:

Orjinalden alıntı: pisiko__

2.5 yıl bi kızla çıktım, ayrılmadan 1-2 ay önce başkasıyla çıkmaya başlamış ben bunu öğrendim ve ayrıldık o akşam 2 bira devirdim ertesi sabah ne kızı düşünüyorum nede yaşadıklarımı. arkadaşlarım bana ruhsuz diyolar ve bu yüzden kendimi seviyorum. hayatta üzülmemek için ruhsuz olucan arkadaş.

hocam bence cinayet sebebi değil. evet hayatımın bi kısmını paylaştım onunla ve çok güzelde anılarımız oldu ama bana bunu yapıyosa benim beraber olucağım kişi değildir sonuçta. sindirme olayına gelincede ayrılmadan önce ağzının payını verdim tabiki o ayrı mesele hatta olduğu için hayatı boyunca unutamaz beni hatta ilktim onun için ben

quote:

adam aklını başına almiş demişki bu kız bana içirtiyor yada kafama silah dayatıyor bunun bana zararı var ben bunun için niye üzüliyimki aman boşver boşkoy bahçede cicek cok misali düşünmüştür :) yanliş miyim pisiko__

haklısın hocam

• @pisiko__ hmm işini bilirsin sennnnnnnn.
  • quote:

Sütten azım yandı yogurdu .............. yemem diye bilaf var noktalari sen koy. bide utanmadan o sorun değil diyo.Türk kızlarından uzak durun zararlı olan siz cıkarsınız cünkü izledikleri diziler ile maria mercedes maria bmw maria ferrari gibi versionları izliyorlar sonra bize uygulamaya calisiyorlar gömeceksin azına suscak. yani demek istediğim türk kızları tırt.

abi o sorun degil derken o kolay yani anlamında dedim sende ha tabiki lazım

abi evet dizi olayına acayip katılıyorum türkiyeden bir kızla çıkacaksanız kesinlikle izmirden olsun izmirin kızları türkiyedeki en iyi durumda ve en dürüst kızlar

• izmir kızlari güzel derler ama ben trabzondan yukarısı rus ukranya ve fillandiya + japon takılıyorum. japonların coguda aldatiyo be görüyoruz hep.
  • quote:

izmir kızlari güzel derler ama ben trabzondan yukarısı rus ukranya ve fillandiya + japon takılıyorum. japonların coguda aldatiyo be görüyoruz hep.

abi izmirin kızları güzel olup olmaması degil sorun sorun oranın bozulmamış olmaması çok uzun hikaye arkadaş anlattı ve sonunda hak verdim izmirin kızları şuan türkiyedeki en düzgün kızlar güzellik bakımından da olsun dürüstlük bakımındanda benim izmidede kız arklarım var ankradada gaziantepdede ist dede ama izmirin kızları başka
  • quote:

quote:

izmir kızlari güzel derler ama ben trabzondan yukarısı rus ukranya ve fillandiya + japon takılıyorum. japonların coguda aldatiyo be görüyoruz hep.

abi izmirin kızları güzel olup olmaması degil sorun sorun oranın bozulmamış olmaması çok uzun hikaye arkadaş anlattı ve sonunda hak verdim izmirin kızları şuan türkiyedeki en düzgün kızlar güzellik bakımından da olsun dürüstlük bakımındanda benim izmidede kız arklarım var ankradada gaziantepdede ist dede ama izmirin kızları başka

hocam türkiyedeki hiç bir kızı bana savunmayın hepsi para ve güç peşindeler o yüzden savunulacak bir yanlarıda yok..

• istisna var
  • quote:

istisna var

istisna yok olm unut TÜRKİYE'de kadın konusunda istisna diye bir kelime olamaz aşk kitapcıgından cıkartmiş bulunmaktayim. gec olm bu işleri.
  • ONU UNUTMAKİ UNUTULMADIGINI BİLEREK YASAMAK ZORUNDA KALSIN...
  • ok abi kızma vardır bi yerlerde ama ya buna eminim 75 milyonun %60 70 i kız vardır vardır
  • quote:

Orjinalden alıntı: K.AYDIN

ONU UNUTMAKİ UNUTULMADIGINI BİLEREK YASAMAK ZORUNDA KALSIN...

tamamda unutmazsam o tınlamıyor abi işte bizim düşündügümüz gibi kızlar anlayışlı ve duygusal deyilll devir degişti

unutmazsam ben çekerim çileyi o gezer tozar takmaz adım gibi eminim
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.