Şimdi Ara

Ayrılık acısı nasıl unutulur-Ben unuttum sıra SİZDe (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
0
Favori
14.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ha ozmn sorun olmaz boşkoy unutursun salla unutcam diye yanliş anlama ama fırlamalıkta yapma takıl bozulma hatta hayatını tekrardan inşaa et.

NO TURKİSH WOMAN NO CRY ONLY RUSSİAN ONLY FLY
  • quote:

Orjinalden alıntı: :.Batsu.:

ha ozmn sorun olmaz boşkoy unutursun salla unutcam diye yanliş anlama ama fırlamalıkta yapma takıl bozulma hatta hayatını tekrardan inşaa et.

NO TURKİSH WOMAN NO CRY ONLY RUSSİAN ONLY FLY

Hayat devam ediyor..

• Nedenini sölemiyor ve soruncada ağlıyorsa aldatmıştır belki.
  • yok arkadaşım eski sevdigini unutamammış dün kavga ettim ve söyledi sonunda bende yolun açık olsun dedim deymezmişsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: posetr

yok arkadaşım eski sevdigini unutamammış dün kavga ettim ve söyledi sonunda bende yolun açık olsun dedim deymezmişsin

birdahaki olursa seni seviyorum ama yolun acık olsun de bu daha cok koyuyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: *13*

• quote:

Orjinalden alıntı: Eswod

bende birkaç hafta önce ayrılığı yaşadım.. Onu mutlu etmek için çok uğraşmıştım onun için birsürü şey yapmıştım ama nedensizce ayrıldı
    ilk bir hafta çok üzüldüm ama geçen gün yeni birisiyle tanıştım.. yani tanıştığım kişi eski kız arkadaşımdan daha çok önemsiyor beni.. Müthiş derecede değer veriyor bana.. Arkadaşlarından öğrendiğime göre benimle ilgili ciddi şeyler düşünüyormuş.. Ayrıldığım için çok üzülüyordum ama şimdi Allaha şükrediyorum çünkü benim karşıma eskisinden daha hayırlı bir kız çıkardı..
    Belki sizinde bu ayrılığınızın arkasından başınıza daha iyi şeyler gelecektir..
    Bu yüzden herşeye böyle çok üzülmeyin herşeyde bir hayır vardır diye düşünerek kafanızı rahat tutun

Bu arada ayrıldığım kız arkadaşım benimle tekrardan konuşmak istiyor arada sırada mesaj atıyor ama herşeyi unutmuş gibi geçiştirmeli mesajlar atıyorum onada

en iyisi arkadaşım kızmı yok?

msj atarsa ben o defteri kapattım diyeceksin bu kadar sil at hiç umut felan verme abi bunu hak ediyorlar

• BİR KIZ OLARAK COK ÜZÜLDÜM .AMA SUNUDA SOYLEMEK ITIYORUM HER KIZ AYNI DEGILDIR
  • quote:

Orjinalden alıntı: casper43

BİR KIZ OLARAK COK ÜZÜLDÜM .AMA SUNUDA SOYLEMEK ITIYORUM HER KIZ AYNI DEGILDIR

evet istisnalar var
  • istisnalar var haaa
  • quote:

istisnalar var haaa

kız milleti değilmi hepiniz aynısınız işte istisna felan yok hepsi aynı düz mantık

• quote:

Orjinalden alıntı: pisiko__

quote:

istisnalar var haaa

kız milleti değilmi hepiniz aynısınız işte istisna felan yok hepsi aynı düz mantık

İstisnalar kaide bozmaz

• Unutman zor.Bende 7 aydan beri aşk acısı çekiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Henry Dorsett Case -- 27 Kasım 2007; 15:34:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ramboboy

Unutman zor.Bende 7 aydan beri aşk acısı çekiyorum

artık çekmiyorum 3 gün oldu
  • Bir Güle Ulaşmak için Bahçedeki Bütün çiçekleri ezmeyin Gülden daha güzel olan çiçeklerde vardır.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ramboboy

Unutman zor.Bende 7 aydan beri aşk acısı çekiyorum

artık çekmiyorum 3 gün oldu

Aynısı banada olmuştu.Unuttum zannetmiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Henry Dorsett Case -- 27 Kasım 2007; 15:41:32 >
  • Dostum gerçekten zor bir durum. Dile kolay ama gerçekten zor. Deli gibi sevdiğim bir kız arkadaşım var şu an. Genelde hep olayları en kötü tarafından değerlendiririm. Ya ayrılırsak ne olurum diye düşünüyorum ve yemin ederim gözyaşlarına boğuluyorum. Senin durum daha da kötü çünkü ayrılmışsınız artık. Unutursun elbet ama yeri her zaman duracaktır kalbinde.
    Bu arada kolye meselesine gelince sana geri verince senin yerinde olsam onun gözü önünde ya parçalardım ya da ne biliyim fırlatır atardım.
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: verifyersin

Ona ait eşyaları yok et. Kendini sakına müziğe felan verme. Boş durmamaya çalış. Sürekli birşeylerle uğraşmaya çalış. Sarhoş ol

evet arkadaşım oda dedi bana ait bütün bilgileri resimleri herşeyi at senden sadece bunu istiyorum dedi 1 gün önce canım bitanem diyen kız dün bunları söyledi

not:dün ben sevgilim ve 1 kız 1 erkek arkadaş eminönüne gittik orda çok tiripler ve dedigim lafları duymazlıkdan gelmeye başladı ve en sonunda bi arabanın orda konuşduk ve uymuyoruz nedenini sorma senle alakası yok dedi ailenlemi dedim hayır maddi durmmu hayır başkasımı var dedim hayır dedi herşey yalanmıydı dedim hayır ben senle oynamadım dedi ona aldıgım kolyeyi verdi ve agladı bizde arkadaşla gitmek zorunda kaldık nedir sizce durum neden böyle birşey oldu

• Abi bu cinayet sebebi ya. Nasıl sindirdin.

quote:

2.5 yıl bi kızla çıktım, ayrılmadan 1-2 ay önce başkasıyla çıkmaya başlamış ben bunu öğrendim ve ayrıldık o akşam 2 bira devirdim ertesi sabah ne kızı düşünüyorum nede yaşadıklarımı. arkadaşlarım bana ruhsuz diyolar ve bu yüzden kendimi seviyorum. hayatta üzülmemek için ruhsuz olucan arkadaş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erhaninho_cArsi

Abi bu cinayet sebebi ya. Nasıl sindirdin.

quote:

2.5 yıl bi kızla çıktım, ayrılmadan 1-2 ay önce başkasıyla çıkmaya başlamış ben bunu öğrendim ve ayrıldık o akşam 2 bira devirdim ertesi sabah ne kızı düşünüyorum nede yaşadıklarımı. arkadaşlarım bana ruhsuz diyolar ve bu yüzden kendimi seviyorum. hayatta üzülmemek için ruhsuz olucan arkadaş.

adam aklını başına almiş demişki bu kız bana içirtiyor yada kafama silah dayatıyor bunun bana zararı var ben bunun için niye üzüliyimki aman boşver boşkoy bahçede cicek cok misali düşünmüştür :) yanliş miyim pisiko__

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.