Şimdi Ara

Ayrılık acısı nasıl unutulur-Ben unuttum sıra SİZDe (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
0
Favori
14.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: posetr

quote:

Orjinalden alıntı: pisiko__

quote:

Orjinalden alıntı: OkyaNuS.

Türk kızlarının %90'ını kaşardır.(genelleme yok)
    Test edildi,onaylandı.
    Çoğu ortalık malı olur bu kafayla...

al işte bak aklı başında birisi daha

@posetr hala istisnalar vardır diyormusun???

ve hala yaşını çok merak ediyorum.

@batsu aynı yaştayız

@psiko
    %90 demiş arkadaşımız demekki %10 halen istisna(bazen inanmasamda)

Yaşım 17

Senin yaşın nedir?

Not:Halen istisna oldugunu sandıgım kişiler var

hocam o %10 luk kısım evli sen onu karıştırma işin içine

yukarıda belirtmiştim @batsu ile aynı yaşta olduğumuzu yani 19

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: OkyaNuS.

Türk kızlarının %90'ını kaşardır.(genelleme yok)
    Test edildi,onaylandı.
    Çoğu ortalık malı olur bu kafayla...

al işte bak aklı başında birisi daha

@posetr hala istisnalar vardır diyormusun???

ve hala yaşını çok merak ediyorum.

@batsu aynı yaştayız

@psiko
    %90 demiş arkadaşımız demekki %10 halen istisna(bazen inanmasamda)

Yaşım 17

Senin yaşın nedir?

Not:Halen istisna oldugunu sandıgım kişiler var

hocam o %10 luk kısım evli sen onu karıştırma işin içine

yukarıda belirtmiştim @batsu ile aynı yaşta olduğumuzu yani 19

tamam kardeş ama herkezin görüş açısı farklıdır ben halen istisna oldugununa inanıyorum istisna olmasaydı %10 luk kısım olmazdı zaten

• muhabbet çok iyi gidiyor arkadaşlar devam... posetr tebrik ediyorum seni kardeşim unutmaya karar vermişsin hemen unutmazsın ama isteyince unutursun zamanla.Başarılar kardeşim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cem409

muhabbet çok iyi gidiyor arkadaşlar devam... posetr tebrik ediyorum seni kardeşim unutmaya karar vermişsin hemen unutmazsın ama isteyince unutursun zamanla.Başarılar kardeşim.

sagolasın kardeşim evet konu gayet güzel herkez içini döksün bana pm atan arkadaş(lar) da bana yazdıklarını buraya yazsınlar utanmalarına gerek yok utanılacak bir konu degil
  • '2 Yıllık ' kız arkadasımdan 2 hafta once onun isteği üzerine ayrıldım.Baskasından hoslanmaya baslamıs hanımefendi.Dusunun ya 2 sene aklınıza gelcek herseyi yaptık onla.Ayrıldıktan 1 hafta cok acılı gecti ikimiz icinde.Son 1 haftadır hoslandıgı cocukla goruyorum o koyuyor bana... Var mı unutturcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vLkN! -- 27 Kasım 2007; 20:40:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: vLkN!

'2 Yıllık ' kız arkadasımdan 2 hafta once onun isteği üzerine ayrıldım.Baskasından hoslanmaya baslamıs hanımefendi.Dusunun ya 2 sene aklınıza gelcek herseyi yaptık onla.Ayrıldıktan 1 hafta cok acılı gecti ikimiz icinde.Son 1 haftadır hoslandıgı cocukla goruyorum o koyuyor bana... Var mı unutturcak

birazdan düşüncelerimi yazarım arkadaşım 1 saat işim varda
  • quote:

'2 Yıllık ' kız arkadasımdan 2 hafta once onun isteği üzerine ayrıldım.Baskasından hoslanmaya baslamıs hanımefendi.Dusunun ya 2 sene aklınıza gelcek herseyi yaptık onla.Ayrıldıktan 1 hafta cok acılı gecti ikimiz icinde.Son 1 haftadır hoslandıgı cocukla goruyorum o koyuyor bana... Var mı unutturcak

Takma yanlarından gülerek falan geç eğlenceli olarak geç ona koysun böylece onun senin için önemsiz olduğunu hissettirirsin

• quote:

muhabbet çok iyi gidiyor arkadaşlar devam... posetr tebrik ediyorum seni kardeşim unutmaya karar vermişsin hemen unutmazsın ama isteyince unutursun zamanla.Başarılar kardeşim.

aynen hocam konu çok sardı muhabbet güzel inşallah biri sabote etmez konuyu.

@posetr evet herkezin görüş açısı farklıdır haklısın. ama sana şunu söyliyeyim ilk zamanlar sana diğerlerinden farklı biri olarak görünen bir kız 2-3 ay sonra sana diğerleri gibi olduğunu gösterecektir.

@vLkN! hocam takma kafana yaa boşver.

bundan sonra gecelik ilişkiler yaşıcam. sende aynısını yap

• Ana avrat sövesim geldi
  • ya kız arkadaşlarım var sevgililerinden ayrıldıkları için burda bizim gibi ağlayıp sızlayan sizde yok kızlar sevmez yalandı diye bir başlıyorsunuz tamam bırakılmış olabilir sevilmemiş olabiliriz ama aynısını snaki erkekler kızlara yapmıyor mu ayrıca kızlarda kolay kolay unutamıyor kaç yıl geçmesine rağmen hala eski sevgilisi için ağlayan kız arkadaşlarım var onları görünce ben üzülüyorum

bu arada bend eçok dertliyim biraz farklı ama birini sveiyorum o bunu bilmiyor arkadaştık ama artık benden nefret ediyor ama ben hala salak gibi onu düşünüyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: THESHUCK

quote:

Takma yanlarından gülerek falan geç eğlenceli olarak geç ona koysun böylece onun senin için önemsiz olduğunu hissettirirsin

Yanından gecerken iliskiye girdigimiz gun aklıma geliyorr...

• quote:

Arkadaşım öncelikle bir kere daha bütün kızların aynı oldugunu gördük 2 yılda herşeyi yaşamışsınız birşey sorcam sen şuan birşey kaybettinmi hayır 2 yıldır herşeyi yaşadınız zaten 2 yıldır çıkdıgın kızla herşeyi yaşaman zaten sevginin azalmasına yol açar unutman için gerekçe göstereyim sana kız napmış 1 haftadır hoşlandıgı çocukla çıkıyor demeki buda gösteriyorki kız seni aklından silmiş kardeşim eeee sen niye acı çekiyorsun ? kız seni unutmuş bile sen ise boşu boşuna kendini üzüyorsun eski günler aklına geliyor evet eski günler aklına geline ne düşünceksn sölim vay be iyisiyle kötüsüyle 2 sene geçirdim zaten herşeyi yaşadım anılarımda oldu ama üstünden daha çok sular geçer ondan daha güzelini daha iyisini bulursun ve bu yaşadıklarını onlada yaşarsın kızlar böyledir çabuk sıkılır sevginin degerini fazla bilmezler sana tavsiyem bol basshunterın güzel şarkıları var kafa dagıtan onlardan dinleye bilrsin yada herhangi bir rock gurubunun yüksek sesli şarkılarını dinleye bilirisn ayrıca akşam yatarken aklına kesinlikle gelicekdir ve üzüleceksindir bununda çözümü sana söyleyim akşam kitap okuya bilrsin yada kulaklıkla şarkı dinle ama bunu kafana sok GİDEN GİTTİ SEN NİYE ÜZÜLÜYOSUN O ÜZÜLSÜN

@_ZuMaZuM_

arkadaşım Sana bir tavsiye sevmiyeceksin seveceksen bile askerligini yap ve ciddi düşünüyorsan seveceksin gerisi arkadaşlık olacak bu 1
    madem kız senden nefret ediyor ee ozaman üstelemeye ne gerek var kızmı yok? meydanlarda 1 2 tur at ondan bin kat daha güzel ve akıllıları var

@*13*

oda bi çzüm

• Orjinalden alıntı: pisiko__

@posetr evet herkezin görüş açısı farklıdır haklısın. ama sana şunu söyliyeyim ilk zamanlar sana diğerlerinden farklı biri olarak görünen bir kız 2-3 ay sonra sana diğerleri gibi olduğunu gösterecektir.

----------------------------------------------------------------------------

kardeşim evet bi bakıma dogru ama dedigim gibi ben artık ciddi ciddi kimseyi sevmem taki ciddi bir yuva kurma düşüncesine girene kadar ki buda zor çünkü evlensen daha dert bi ömür boyu çekilmez ve evliyken aldatılmak emin olun bu yaşadıgınız acıların doruk noktasıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herakles. -- 27 Kasım 2007; 22:31:57 >

• quote:

quote:

quote:

kardeşim evet bi bakıma dogru ama dedigim gibi ben artık ciddi ciddi kimseyi sevmem taki ciddi bir yuva kurma düşüncesine girene kadar ki buda zor çünkü evlensen daha dert bi ömür boyu çekilmez ve evliyken aldatılmak emin olun bu yaşadıgınız acıların doruk noktasıdır

evet heralde insanın eşi tarafından aldatışması kadar kötü birşey yoktur heralde. o yüzden ben 3-4 yıl çıkma 3-4 yılda nişanlı olarak ilişkimi sürdürüp öyle evlenmek istiyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: :.Batsu.:

ha ozmn sorun olmaz boşkoy unutursun salla unutcam diye yanliş anlama ama fırlamalıkta yapma takıl bozulma hatta hayatını tekrardan inşaa et.

NO TURKİSH WOMAN NO CRY ONLY RUSSİAN ONLY FLY

Türk Kızları Kadar Naz yapanları görmedim daha bu nedir Ne güzel Hong Kong da Yaşıyordum . Döndüm geri. Off Ama Gidicem Bu Sefer Bulgaristandayım. Okul Güzel Ortam Güzel Kızlar güzel hiç olmasa bile açık sözlüler . o bana yeter bile

• quote:

Orjinalden alıntı: Stacer

quote:

Orjinalden alıntı: :.Batsu.:

ha ozmn sorun olmaz boşkoy unutursun salla unutcam diye yanliş anlama ama fırlamalıkta yapma takıl bozulma hatta hayatını tekrardan inşaa et.

NO TURKİSH WOMAN NO CRY ONLY RUSSİAN ONLY FLY

Türk Kızları Kadar Naz yapanları görmedim daha bu nedir Ne güzel Hong Kong da Yaşıyordum . Döndüm geri. Off Ama Gidicem Bu Sefer Bulgaristandayım. Okul Güzel Ortam Güzel Kızlar güzel hiç olmasa bile açık sözlüler . o bana yeter bile

evet arkadaşım türk kızları çok nazlı çekilmiyorlar bazen aşırı derecede naz yapanlarıda var yurt dışı daha iyi en azından acı çektirmiyolar bulgaritsanda güzeldir oranında kızları bozuluyor ama yavaş yavaş

• quote:

evet arkadaşım türk kızları çok nazlı çekilmiyorlar bazen aşırı derecede naz yapanlarıda var yurt dışı daha iyi en azından acı çektirmiyolar bulgaritsanda güzeldir oranında kızları bozuluyor ama yavaş yavaş

Ben Zaten Fazla Durmam bulgaristanda egitimi bitirip Gelicem ; Askerlik Yapıp Gidicem . Bu Kızlar Yüzünden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8DE85DA64 -- 29 Kasım 2007; 0:18:51 >

• türk kızları paraya ve güce tapar.Paran var ise birazda kariyerin gücün varsa kızlar tarafından cazibe merkezi olarak görülürsün.Hanımın varsa seni çok kıskanır etrafındaki bayanlar tarafından kuşatılırsın.Ama hem paran yok hemde kıza iyi davranmaz isen kız aynen voltasını alır.
    Benimde vardı 3 senelik bir ilişkim hatunda sonzamanlar bişeyler değişti ailemdi şuydu buydu demeye başladı sonunda ayrıldık.Evlenmekmi derdin diyorum hayır diyor senden başkası ASLA OLMAYACAK diye koca koca yazıyor.Ama gel görki ayrıyız.Bayanların pek zeki olduklarına artık inanmıyorum.Zeki değiller.Kafaları hayal dünyasında dolaşıyor.Hiçbiri olgunlaşabilmiş değil.Mesela ben kendimi düşündüm veya bana denilen 'ben kendim için en doğrusu ne ise ona karar vericem' sözü bir ilişki için denilebilecek en berbat sözdür.Bukadar bencil haysiyetsiz şerefsiz isen buyur defol yoluna.Böylesi için üzülmeyi kahrolmayı anlayamıyorum.Üzülen arkadaşlarada ben üzülüyorum hallerine.
    Geçenlerde biryerde okumuştum.Aşk acısı zengin fakir ayrımı olmadan her insanda yaşanılan ve aynı etkileri gösteren bir olaydır diye.Evet doğru.Dünyada ne ilk olur nede son.
    posetr sen demiştin galiba elimde öyle şeyleri varki dünyası kararır diye.Sanırım demek istediklerini anladım o seçenek benimde önümde duruyor ve bende uygulamaya koysam ömrü biter insan içine çıkamaz.diyorumya kızlarda mantık aramayın diye.Gerçekten öyle işte.Madem sonunda ayrılmayı düşünebiliyordun ozaman neden hertürlü haltı yedin o adamla.Demekki çok basitler ve mantık aramak yanlış.kafası açık kapalı hiç farketmiyor bile.Bu her haltı yediği dediğim hatun başı kapalı idi ve çok inanılmaz bir ailenin kızıydı.Kim olduklarını söyleyemem orası bende kalsın.Yani demek istiyorumki artık bu devrin kızlarında kafaları değişmiş yeri geliyor erkekler bu devrin bayanlarından daha hassas oluyor onların ırzı namusu için ama eminimki birçoğu böylesi erkeğe poposuyla gülüyordur böylesi hala varmı diye.
    Konu okadar genişki nereye değinsem aklıma başka birşey geliyor.Şimdilik bukadarı yeter herhalde.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: THESHUCK

quote:

Yanından gecerken iliskiye girdigimiz gun aklıma geliyorr...

Boşver sakin ol. Bunu sakın eski kız arkadaşının yüzüne vurma ya da hareketlerinle belli etme. Yaşadınız oldu bitti. Geçti o günler. Onları yaptınız çünkü o an aynı elektriği alıyordunuz. Bu birbirinizin bonservisinin elinizde olduğu anlamına gelmez. Anın gerektirdiği şeyler bunlar, gelecekte yaşanacaklar geçmişteki şeylerin esiri değildir.

Ben de kız arkadaşımın ilkiydim, bizim yaklaşmamız aylar sürmüştü çünkü kendisi utangaç bir insandı. Benden sonra biriyle birlikte olmaya başladı ve orta malı şeklinde hayatını götürüyor. En kızdığım zamanlarda bile "benimle böyle böyle yapmıştın, başkası nasıl bakar sana. Bana bakınca/ben sana bakınca yaşadıklarımız aklımıza gelmeyecek mi?" gibisinden birşey söylemedim ve bunu imâ etmedim. Sen de yaşananları unut. Onlar o anın getirdiği sevgiyle yapılmış şeyler. O artık seni sevmiyor. Ve başkasının olduğunu kabul etmek sana düşüyor. Aklına gelen ve yapmayı düşündüğün şeyler ikinizden herhangi birini kıracak, üzecek şeyler ise hiçbirşey yapma usul usul acını çek, zamanla bunu da unutursun. Artık ona baktığında hiçbirşey aklına gelmez-ki bu daha kötü. Çünkü unutmanın değil silmenin belirtisi bu...

Ben eski sevgilimi başkasının olarak kabul edebiliyorum. Ama kendimi onun olmadığım konusunda ikna edemedim. Otokontrolü sağlamak çok önemli. Ne iseniz o olun. Eğer mutlu iseniz mutlu olun. Mutsuz iseniz de onurlu olun, eğilmeyin karşısında. Gidin evinizde odanızda acınızı çekin.

• quote:

Orjinalden alıntı: Karabela Hüsnü

türk kızları paraya ve güce tapar.Paran var ise birazda kariyerin gücün varsa kızlar tarafından cazibe merkezi olarak görülürsün.Hanımın varsa seni çok kıskanır etrafındaki bayanlar tarafından kuşatılırsın.Ama hem paran yok hemde kıza iyi davranmaz isen kız aynen voltasını alır.
    Benimde vardı 3 senelik bir ilişkim hatunda sonzamanlar bişeyler değişti ailemdi şuydu buydu demeye başladı sonunda ayrıldık.Evlenmekmi derdin diyorum hayır diyor senden başkası ASLA OLMAYACAK diye koca koca yazıyor.Ama gel görki ayrıyız.Bayanların pek zeki olduklarına artık inanmıyorum.Zeki değiller.Kafaları hayal dünyasında dolaşıyor.Hiçbiri olgunlaşabilmiş değil.Mesela ben kendimi düşündüm veya bana denilen 'ben kendim için en doğrusu ne ise ona karar vericem' sözü bir ilişki için denilebilecek en berbat sözdür.Bukadar bencil haysiyetsiz şerefsiz isen buyur defol yoluna.Böylesi için üzülmeyi kahrolmayı anlayamıyorum.Üzülen arkadaşlarada ben üzülüyorum hallerine.
    Geçenlerde biryerde okumuştum.Aşk acısı zengin fakir ayrımı olmadan her insanda yaşanılan ve aynı etkileri gösteren bir olaydır diye.Evet doğru.Dünyada ne ilk olur nede son.
    posetr sen demiştin galiba elimde öyle şeyleri varki dünyası kararır diye.Sanırım demek istediklerini anladım o seçenek benimde önümde duruyor ve bende uygulamaya koysam ömrü biter insan içine çıkamaz.diyorumya kızlarda mantık aramayın diye.Gerçekten öyle işte.Madem sonunda ayrılmayı düşünebiliyordun ozaman neden hertürlü haltı yedin o adamla.Demekki çok basitler ve mantık aramak yanlış.kafası açık kapalı hiç farketmiyor bile.Bu her haltı yediği dediğim hatun başı kapalı idi ve çok inanılmaz bir ailenin kızıydı.Kim olduklarını söyleyemem orası bende kalsın.Yani demek istiyorumki artık bu devrin kızlarında kafaları değişmiş yeri geliyor erkekler bu devrin bayanlarından daha hassas oluyor onların ırzı namusu için ama eminimki birçoğu böylesi erkeğe poposuyla gülüyordur böylesi hala varmı diye.
    Konu okadar genişki nereye değinsem aklıma başka birşey geliyor.Şimdilik bukadarı yeter herhalde.

Aynen katılıyorum size.

Ben 3 yıldır seviyorum da ne oldu?O kadar konuştum dil döktüm bi it gibi önünde yalvarmadığım kaldı ama hiçbirinin yararını görmedim.

Belki ben onu seveli 4 kere arkadaş değiştirdi ama beni hiç düşünmedi bile eminim.

Bir yandan aklıma bunlar geldikçe nefret ediyorum ona olan aşkımdan,bir yandan da benden uzaklaştıkça ona olan aşkımın arttığını hissediyorum,ne yapacağımı da artık bilemez oldum açıkçası.

Bi anlayabilsem aşk nedir,bir insanın böyle bir konuda gerçek sevgisi nasıl kazanılabilir?Düşüne düşüne kafayı yedim ama hiç yol alamadım.

Ona sadece maddi değer veren insanlara verdiği değerin bana yarısını bile vermemesi o kadar zoruma gidiyor ki.5 para etmez insanlara değer verip,onlarla arkadaş olup,onlara sırt dayayıp bana yüz çevirmesi,hatta benden nefret etmesi öyle zoruma gidiyor ki...

Ama gel gör ki ben ne yazarsam yazayım,kime ne dersem diyeyim,onu ne kadar seversem seveyim hiçbirşey değişmiyor.Bu konuda zaten başkalarının yardımı da belli bir düzeyden sonra işe yaramıyor.Sonunda yine dönüp dolaşıp aynı yere geliyorum.Nereye kadar...?

En iyisi, Naşide Göktürk - Unutmak İstiyorum

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.