Şimdi Ara

Ayrılık acısı nasıl unutulur-Ben unuttum sıra SİZDe (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
0
Favori
14.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kısaca böyle kurtulabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cl1nk -- 29 Kasım 2007; 2:02:02 >
  • az önce bi kızın red msjlarını aldım... her zamanki gibi tatmin etmeyen cvplar.... daha önce de buna benzer 2 kızdan daha msjlar almıştım... kızdan hoşlandığımı sölemiştim...

kız kpss ye hazırlanıyo...

bu 1. msjı

bu yıl hayatımda kimsenin olması mümkün değilkimseyi tanımak için vaktim yok seninle ilgili bişi değil yani umarım anlatabilmişimdir...

bu da 2. msjı

ben kaçak oynamam bu yıl kimseyi istemiyorum çünkü bişii yapıcaksam hakkını veririm ve bu yıl ilişki sorumluluğu taşıyamam...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

az önce bi kızın red msjlarını aldım... her zamanki gibi tatmin etmeyen cvplar.... daha önce de buna benzer 2 kızdan daha msjlar almıştım... kızdan hoşlandığımı sölemiştim...

bu 1. msjı

bu yıl hayatımda kimsenin olması mümkün değilkimseyi tanımak için vaktim yok seninle ilgili bişi değil yani umarım anlatabilmişimdir...

bu da 2. msjı

ben kaçak oynamam bu yıl kimseyi istemiyorum çünkü bişii yapıcaksam hakkını veririm ve bu yıl ilişki sorumluluğu taşıyamam...

bu kpss de her şeyi etkiliyo

• Çikin Bayan Yoktur , Az Vodka Vardır

konu ile pek alakalı değil ama ... bi vodka bir geceliğine her hatunu kız arkadaş yapar
  • quote:

az önce bi kızın red msjlarını aldım... her zamanki gibi tatmin etmeyen cvplar.... daha önce de buna benzer 2 kızdan daha msjlar almıştım... kızdan hoşlandığımı sölemiştim...

bu 1. msjı

bu da 2. msjı

salla ya sen nasılsa kimse ile ciddi anlamda cıkmazsin bilirim seni.
  • quote:

kadınları anlamak mümkün değil

1-Operseniz beyefendi degilsinizdir, Opmezseniz adam degilsiniz.

2-Iltifat edersiniz yalan der. Etmezseniz birakir gider.

3-Her istegine evet derseniz karaktersiz olursunuz. Karsi cikarsaniz anlayissiz.

4-Cok yanina giderseniz sıkıldım der. Az giderseniz kuser.

5-Iyi giyinirseniz capkinsin der. Dikkat etmezseniz zevksizlikle suclar.

6-Kiskanirsiniz huyun kotu der. Kiskanmazsiniz sevmiyorsun der.

7-Siz bir dakika gec kalin kiyamet kopar. Kendisi bir saat gecikirse bunda ne var.

8-Arkadasinizla bulusursunuz adi ihmal olur. O bulusur "Bizim kizlar" olur.

9-Siz baska kadina bakacak olsaniz gozleriniz oyulur. Baska bir adam ona baktiginda adi hayranlik konur.

10-Konustugunuz anda dinlemenizi ister. Dinlediginiz anda "Neden konusmuyorsun?" der.

Kisacasi...

-Sade ama cok karisik.

-Zayif gibi ama cok guclu.

-Akil karistiran ama hayranlik uyandiran.

-Insani cildirtan ama mukemmel!

-Cok guzelse nadiren sadiktir.

-Cok sadiksa da nadiren guzel

arşivimde rastladım az önce ama nereden aldığımı hatırlamıyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: :.Batsu.:

quote:

bu 1. msjı

bu da 2. msjı

salla ya sen nasılsa kimse ile ciddi anlamda cıkmazsin bilirim seni.

ciddi olmamak lazım zaten kızlara karşı ...

• tabiki asla hüsrana uymamak içinKadınlardan nefret ediyorum sadece bazı şeylerin aracı olarak görüyorum en iyisi hiç te ugraşmiyorum takmyorum Allah a çok şükür unuttum rahatım.
  • quote:

tabiki asla hüsrana uymamak içinKadınlardan nefret ediyorum sadece bazı şeylerin aracı olarak görüyorum en iyisi hiç te ugraşmiyorum takmyorum Allah a çok şükür unuttum rahatım.

Unutuluyorda bazen göz göze geldigimiz zaman biraz kötü oluyo be abi

Shuttlea

Karikatürler gayet hoş

@Darkchild

kızlar böyledir abi eyer sevseydi kpss de neymiş takmaz emin ol yalan yani seven insan kpss felan takmaz o bi bahane bence salla hiç takma kızmı yoq:S

• işte bunu merak ediyorum...

kim gelirse gelsin kpss diyebilecek mi bunu merak ediyorum... öyle biri çıkarsa kızın karşısına benim duymamam için elinden gelenir yapar heralde çünkü duyarsam kendisi rezil olurr direk damgayı yer benden.. tabi ne kadar umrunda olur bilemem..
  • quote:

Orjinalden alıntı: posetr

quote:

tabiki asla hüsrana uymamak içinKadınlardan nefret ediyorum sadece bazı şeylerin aracı olarak görüyorum en iyisi hiç te ugraşmiyorum takmyorum Allah a çok şükür unuttum rahatım.

Unutuluyorda bazen göz göze geldigimiz zaman biraz kötü oluyo be abi

yok be hocam neden kötü olacaksın ki?? sonuçta sana değer vermediği için üzülmene gerek yok...

Bir zamanlar ardından bakar ağlardım şimdi dönüp ardıma bakmam, bir zamanlar uğruna dünyaları yakardım, şimdi şerefsizim bir kibrit bile çakmam...

bu söz çok hoşuma gidiyor

@darkchild sen damgayı şimdiden vurmamakla hata etmişin be hocam.

• quote:

işte bunu merak ediyorum...

kim gelirse gelsin kpss diyebilecek mi bunu merak ediyorum... öyle biri çıkarsa kızın karşısına benim duymamam için elinden gelenir yapar heralde çünkü duyarsam kendisi rezil olurr direk damgayı yer benden.. tabi ne kadar umrunda olur bilemem..

yapar abi kız milletinden korkacaksın dünyadaki en tehlikeli varlıklar seni en kötü anında yaralamaya hevesliler yılana bile tatlı söz söyleyince yola geliyo ama kızlara istedigin kadar ilfitaf et tatlı söz söle 2 dk sonra satar seni ondan kızlara herşeyini söylemicen ailen ile tanıştırmıcaksın flan filan

• Tüm sayfaları okudum. Darkchild, yazılarına hayranım :))

Msn'e girmiyosun hiç, arada uğrada konuşalım :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hazan

Tüm sayfaları okudum. Darkchild, yazılarına hayranım :))

Msn'e girmiyosun hiç, arada uğrada konuşalım :)

ne yani biz boşmu yazıyoz bize niye hayran olmuyonuz lütfen yag çekmeyelim
  • az once arkadaşım da kız arkadaşından ayrılmış 1 2 saat önce sarılıp gezen aşkım canım cicim diyen mesajlarda sensiz olamam diyen kız 1 2 saat önceyi unutup artık yapamıyorum içimde bazı duygular var açıklayamadığım ne olur beni anla ben kötü birisi değilim senle yapamıcam diye msj çekmiş yani anlamıyorum 1 2 saat içinde ne değişiyo hepsi böyle boşver gitsin SONUÇ OLARAK yine

Aldanma çocuksu mahsun yüzüne
    Mutlaka terkedip gidecek birgün
    Kanma sever gibi göründüğüne
    Seni sevmiyorum diyecek birgün

• quote:

Orjinalden alıntı: atroce

az once arkadaşım da kız arkadaşından ayrılmış 1 2 saat önce sarılıp gezen aşkım canım cicim diyen mesajlarda sensiz olamam diyen kız 1 2 saat önceyi unutup artık yapamıyorum içimde bazı duygular var açıklayamadığım ne olur beni anla ben kötü birisi değilim senle yapamıcam diye msj çekmiş yani anlamıyorum 1 2 saat içinde ne değişiyo hepsi böyle boşver gitsin SONUÇ OLARAK yine

4lük süperdi ya haklısınız abi dedigim gibi sabah gülen kız akşam ayrıldı benden

• hala istisna diyenler varmı aramızda??
  • giden geri dönmez boşuna uğraşma...
  • quote:

Orjinalden alıntı: posetr

quote:

Orjinalden alıntı: atroce

az once arkadaşım da kız arkadaşından ayrılmış 1 2 saat önce sarılıp gezen aşkım canım cicim diyen mesajlarda sensiz olamam diyen kız 1 2 saat önceyi unutup artık yapamıyorum içimde bazı duygular var açıklayamadığım ne olur beni anla ben kötü birisi değilim senle yapamıcam diye msj çekmiş yani anlamıyorum 1 2 saat içinde ne değişiyo hepsi böyle boşver gitsin SONUÇ OLARAK yine

4lük süperdi ya haklısınız abi dedigim gibi sabah gülen kız akşam ayrıldı benden

gülmeyi bırak neler yapıyodu benimde başıma geldi aynı şeyler ama işte zaman herşeyin ilacı

• quote:

Orjinalden alıntı: verifyersin

Ona ait eşyaları yok et. Kendini sakına müziğe felan verme. Boş durmamaya çalış. Sürekli birşeylerle uğraşmaya çalış. Sarhoş ol

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.