Şimdi Ara

Ayrılık acısı nasıl unutulur-Ben unuttum sıra SİZDe (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
0
Favori
14.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Darkchild

az önce bi kızın red msjlarını aldım... her zamanki gibi tatmin etmeyen cvplar.... daha önce de buna benzer 2 kızdan daha msjlar almıştım... kızdan hoşlandığımı sölemiştim...

kız kpss ye hazırlanıyo...

bu 1. msjı

bu yıl hayatımda kimsenin olması mümkün değilkimseyi tanımak için vaktim yok seninle ilgili bişi değil yani umarım anlatabilmişimdir...

bu da 2. msjı

ben kaçak oynamam bu yıl kimseyi istemiyorum çünkü bişii yapıcaksam hakkını veririm ve bu yıl ilişki sorumluluğu taşıyamam...

Hocam geçmiş olsun öncelikle. Aslında bu durumda kıza geçmiş olsun demek daha dogru olur, senin gibi birini kaybetti. Neyse artık bunuda tecrübelerine kattıgın deneyimlerden sayarsın. Kpss çalışan bir kız asla teklif etmeyin sonucu çıkıyorki, bu durumda benim çevremde bunu yapan baya bir kız sürüsü var. Ozaman napmalı hiç bir erkegi onlara yaklaşmaması için uyarmalı.

• kız pişmanlık duydugunu söyledi ve bir şans daha istiyor düşünüyorum
  • intihar. bosu bosuna yasamaya çalışmayın.
  • burada konuşmak bile unutamadığızın göstergesi.Kaldıki kızlar şöyle böyle diyoruzda acaba onlar bizim hakkımızda ne diyecekler.Kız bırakıyorsa haklı bir gerekçesi vardır elbet.
    boşverin bu konuları boş işler bunlar işinize gücünüze bakın.Bunlar paraya tapar güce tapar.hele 30 lu yaşları bir devirin bakalım neler olacak neler göreceksiniz
  • uykusuz , fermuar ve aşık memo öneriyorum.
  • Off off tam 2 yıl çıktım yaşı 15'di benim 19 ailesi cok zorladı ayrılmamız icin ve oda onları dinledi ayrıldık 7 ay oldu ne yüzünü gördüm nede sesini duydum ama hergün heran her saat aklımda cıkartamıyorum onu aklımdan duydum yeni birisi ile cıktıgını bense ondan sonra birsürü kızla çıktım ama hicbirisi ile mutlu olamadım her yolu denedim onu unutmak icin ama unutamıyorum işte beni eger gercekten sevseydi terkedip gitmezdi bazen yasamayı bile dusunmuyorum napıcağımı bilmiyorum o kadar cok sevmisimki anlatamam herseyimsin derdi senden ayrılırsam yasayamam derdi nasıl bensiz nasıl yasıyor suan hic aklımın ucundan gecmezdi boyle cekip gidicegi.. Onu unutamazsam yasayamıycam nefes alamıyorum artık yasamayı dusunmuyorum ona ulasamıyorum bile en son evlerine cicek gonderdim ama o aramadı bile cicegide kabul etmeden geri gonderdi..

•  Ayrılık acısı nasıl unutulur-Ben unuttum sıra SİZDe

ömür boyu yanlız kovboy stili takılacaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: posetr

kız pişmanlık duydugunu söyledi ve bir şans daha istiyor düşünüyorum

ben olsam düşünmeden yol verirdim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Deniz

Off off tam 2 yıl çıktım yaşı 15'di benim 19 ailesi cok zorladı ayrılmamız icin ve oda onları dinledi ayrıldık 7 ay oldu ne yüzünü gördüm nede sesini duydum ama hergün heran her saat aklımda cıkartamıyorum onu aklımdan duydum yeni birisi ile cıktıgını bense ondan sonra birsürü kızla çıktım ama hicbirisi ile mutlu olamadım her yolu denedim onu unutmak icin ama unutamıyorum işte beni eger gercekten sevseydi terkedip gitmezdi bazen yasamayı bile dusunmuyorum napıcağımı bilmiyorum o kadar cok sevmisimki anlatamam herseyimsin derdi senden ayrılırsam yasayamam derdi nasıl bensiz nasıl yasıyor suan hic aklımın ucundan gecmezdi boyle cekip gidicegi.. Onu unutamazsam yasayamıycam nefes alamıyorum artık yasamayı dusunmuyorum ona ulasamıyorum bile en son evlerine cicek gonderdim ama o aramadı bile cicegide kabul etmeden geri gonderdi..

senin durumunu okuyunca aklıma 'too much love will kill you' şarkısı geldi.Zordurum hakkaten Allah sabır güç versin.Kız unutmuş ama sen unutmamışsın.

• ya kusura bakma ama bu cümle nasıl bi cümledir "ayrılık acısı nasıl unutulur" bilmiyorum ayrılık acısını unutmak zorunda kalmadım hiç eğer unutulucak bi şey varsa sevgilim ve yaşadıklarımdır zaten bunu yapabilirsen acı kendiliğinden ortadan kalkıyor özellikle ayrılık acısını unutmaya çalışmanın ne anlamı var anlayamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: pisiko__

quote:

yes sen haklısın bende bugün aynen öyle yaptım 1 hafta bakdık olmuyor yol verdik
  • 1 yıl geçti ara ara gelir aklıma herşeyi zamana bırak
  • quote:

quote:

quote:

yes sen haklısın bende bugün aynen öyle yaptım 1 hafta bakdık olmuyor yol verdik

kız milletine güven olmazzz kızlarda 2 şey yoktur 1-pişmanlık 2-sadakat

• quote:

quote:

quote:

quote:

kız milletine güven olmazzz kızlarda 2 şey yoktur 1-pişmanlık 2-sadakat

aynen birde güven!!1

• AŞK BİR OYUNSA :GAME OVER
  • benimde var bi sevgilim dünyalar güzeli..allahın her günü kavga edip ayrılıyoruz..en son ayrılığımız 2-3 hafta sürdü ve çok kötü bir ayrılıktı geri dönüş kesin yok demiştim ilk günler nasıl zor geçti anlatamam..hep kendimi suçlu hissediyordum her saniye aklımdaydı.ama dostlarıma sığındım 24 saat onlarla birlikte oldum ben onlarda kaldım onlar bende kaldı sürekli gezdik tozduk kafamı hiç boş bırakmadılar sağolsun öyle olunca daha rahat bir geçiş dönemi yaşıyorsunuz.sonra aradan 1 hafta geçince acısı dindi derken sonra o geldi bi kez daha deneyelim diye..yine başladık
  • quote:

Orjinalden alıntı: üç hata

benimde var bi sevgilim dünyalar güzeli..allahın her günü kavga edip ayrılıyoruz..en son ayrılığımız 2-3 hafta sürdü ve çok kötü bir ayrılıktı geri dönüş kesin yok demiştim ilk günler nasıl zor geçti anlatamam..hep kendimi suçlu hissediyordum her saniye aklımdaydı.ama dostlarıma sığındım 24 saat onlarla birlikte oldum ben onlarda kaldım onlar bende kaldı sürekli gezdik tozduk kafamı hiç boş bırakmadılar sağolsun öyle olunca daha rahat bir geçiş dönemi yaşıyorsunuz.sonra aradan 1 hafta geçince acısı dindi derken sonra o geldi bi kez daha deneyelim diye..yine başladık

bu işler böyle ben yüz versem bidaha barışmak ister biliyorum

• bende yaşadım böle bi acı unutamam sandım acı ve sıkıntı içerisindeydim öle sanıyordum... bigün arkadaşımı ziyarete hasteneye gittim neler var ne acılar çekip oraya gelenler var halimize binlerce kez şükretmek lazım..
  • size başımdan geçen bir olayı anlatayım. biraz uzun ama okumak isterseniz aşağıya yazıyorum.

bir gün arkadaşlarla cafeye gittik sohbet muhabbet güzel 1 saat sonra bir arkadaşımın 2 kız arkadaşı geldi ben tanımıyorum kızları neyse tanıştık felan sohbete devam ediyoruz, gelen kızların 1 tanesinden çok hoşlandım;o sıralarda eski sevgilimden yeni ayrılmışım aklımdan geçiriyorum
    "ulan 2.5 yıl boşuna çaba sarfetmişiz sonra bide ihanete uğradık karşımıza dünyalar güzeli bi kız daha çıktı"
    diye. akşam ayrıldık felan herkez evlere dağıldı ben kızın telefonunu aldım msn adresini aldım. akşamları msn den muhabbet ediyoruz kızın sohbetide sardı aradan 1 hafta geçti kızı aldım bi güzel dolaştık akşam sahilde cafe var oraya gittik canlı müzik, gün batımı, şarkılar tam benim durumuma uygun çalıyo romantik bi ortam ben kıza açıldım
    “senden çok hoşlanıyorum seni daha yakından tanımak isterim” kız cevap vermedi akşam gittim kapısına kadar bıraktım gece saat 2 civarında bana mesaj attı
    "ben başkasını seviyorum" diye bende
    "bilmiyodum kusura bakma böyle bi olay yaşanmamış kabul edelim" diye cevap yazdım. aradan 1 hafta geçti msn den arkadaşla konuşuyoruz
    "olm cafede tanıştığın kız vardıya o sevgilisinden ayrılmış sana şans işte git kızla konuş" bizde delikanlıyızya
    "yok bilader şuan dedim tekrar konuşursam kızın zayıf anından yararlanmış olurum olmaz bana ters bu işler"
    diye bi konuşma geçti aramızda. aradan 1-2 hafta bir zaman geçti tekrar aynı arkadaşla konuşuyoruz msn den
    "olm o kız başka birini bulmuş" dedi benim kafamdan kaynar sular döküldü
    "ne hali varsa görsün" diye mesaj yazdım sonra tabi kendi kendime muhasebe yapıyorum “ulan ya ben çok şanslıyım yada çok şansızım nerde kaşar varsa direk beni buluyo” günlerce ben kendi içim içimi yedi karşımıza sadık bi kız çıkmayacakmı diye sonrada zaten evlenilecek kız modunu geçtim eğlenilecek kız moduna geçtim. Gündüz tanışırım akşam barda eğlenirim gecede artık ne olursa bundan sonra böyle arkadaş.

@ardagame haklısın halimize şükretmek lazım.

edit:harf hatası-kelime değişimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pisiko__ -- 9 Aralık 2007; 22:52:13 >

• quote:

Orjinalden alıntı: :.Batsu.:

Ayrılık acısı nasıl unutulur-Ben unuttum sıra SİZDe

ömür boyu yanlız kovboy stili takılacaz.

At var ona da şükür

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.