Şimdi Ara

Ayrılık acısı nasıl unutulur-Ben unuttum sıra SİZDe (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
0
Favori
14.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hüsnü yazını şimdi okudum. Her dediğine katılıyorum, bir yer dışında. Hani demişsin ya dostum, madem ayrılmayı düşünüyordun neden her haltı yedin diye. İşte burada hatan var. Emin ol ayrılmak yaşananlardan sonra onlar için de zor(aklı başındaki istisnalardan bahsediyorum) ve çok severek, çok isteyerek yaptıysalar da sonu böyle olduğu için keşke yaşanmasaydı diyebiliyorlar. Önemli olan bunu dedirtmemek. Biz de neler yaşadık, bunların kanıtları belgeleri bile var. Anı ölümsüzleşmek ile ölümsüz anlar yaşamak farklı şeyler, eminim anlatabilmişimdir. Ama eski kız arkadaşımın bu konuda bir sıkıntı çekmesini istemiyorum. Bana iyi günler yaşatan oysa, yolun sonunu o benden önce gördü diye ona bu güzel anıları zehir etmeyeceğim. Siz de etmeyin. Bir zamanlar sevdiğiniz,taptığınız, istese saniyesinde canınızı vereceğiniz kadın hâlâ o. Yalnızca artık birbirinizin hayatında değilsiniz. İnsan kabul edemediğinde aklına kötü kötü şeyler, hepsi birbirinden dengesiz fikirler geliyor. Eğer böyle ikilemler içindeyseniz, bir üstteki yazımda da dediğim gibi en iyisi hiçbirşey yapmamak. Önce kendinize, sonra da ona saygı duyun. Geri gelsin ya da gelmesin; geri isteyin ya da istemeyin. Ama saygıda asla kusur etmeyin. İnsanlar kolay değişmez. Sevgiler kısa zamanda ne yaşanırsa yaşansın hemen sönmez. Unutmak için en iyi yol yaşanmamış kabul etmektir. Eğer bayan arkadaşınız siz hiç birşey yaşamamış gibi hayatına devam ediyorsa emin olun ki bu onun için de çok zordur(yine aklı başındaki bayanlardan bahsediyorum). Eski kız arkadaşınızın karalara bürünüp gözlerinin ağlamaktan şiştiğini görmek hoşunuza gidecektir, benim de giderdi. Ama onun hayatındaki değerinizi onunla beraber yaşadığınız anlar ile ölçün. Bu konuda bayanlar bizden farklı düşündüğü için biz farklı yoruyoruz. Ve her zaman da bize garip geleceklerdir.

Zekâ kısmına tamamiyle katılıyorum. Ayrılıklar olabilir, insanlar ayrılabilir. Ancak kendini bilmek, yavaş hareket etmek, pişman olmayacağı hareketler yapmak gerekir. Eski kız arkadaşım beni yüzlerce kez öldürdükten sonra tam kendime geldiğim anda, tam sevgilimi tüm kalbimle sevebilmeye başladığım anda arkadaş olabiliriz, sana nefretim geçti ama hala kızgınım. Yanımda olmandan rahatsız olmuyorum, yanyana olalım diyebiliyor. Sanırım böyle bayanların beyinlerinin hafızayı depolayan kısmı ırsi olarak problemli...

• quote:

Orjinalden alıntı: posetr

Arkadaşlar ben dün hayatımı verdigim kız dan ayrıldım kıza sordugumda nedenini söylemedi ve sadece agladı nedenini söylemiyor neden ayrılıdıgımızın

ben bu durumda napmam gerek arkadaşlar nedenini bilmeden ayrıldım unutmaıyorumda aklımdan çıkmıyor heryerde resmi onun anısı hatırası var napcam bir akıl verin lütfen ya

al işte.. aynı saçma sapan kız sendromu bu linkte de var..

teşhisi koydum... dengesizlik.. sorunlu olma.. rahatın batması .. erkekten sıkılma.. ayrılma bahanesi... duygusal vampirlik..

http://forum.donanimhaber.com/m_19317079/tm.htm

• Yazılanları görünce iyiki kız arkadaşım yokmuş diyorum.Eskiden kız yüzünden çok zarar gördüm hatta öss sınavına bile girmedim.Ehliyeti bile onunla gezeriz diye almıştım.Lise3'te okulda 3-4 ay sarhoş gibi gezdim. Onun bulunduğu önünden geçerdim.Sınıfta o ve yeni erkek arkadaşını yan yana gördükçe içim yanardı.Okul çıkışlarında 200 metre uzaktan onları takip ederdim tabi o zamanlar gözlerim şahin gibiydi.Neyse ki bu acıdan kurtulalı 3 yıl oluyor oz amandan beri kimseye bulaşmadım.Arkadaşlar arada bir sana kız ayarlayalım diyorlar bende bana bulaşmayın diyorum.Aynı sorunları bir daha yaşamaya hiç niyetim yok.
  • Zamanında bir kızı cok sevmi$tim.4 yıl kadar oluyor herhalde.Ona ne oldu hic bilmiyorum.Kız sanki bir gunde kayboldu.Ailesi de aynı onun gibi kayboldu.1 yıl kadar bo$lukta,sarho$ gibi ya$adım.Sonra i$ler degi$ti i$te memnunum hayatımdan.A$agıya bir $arkı koyuyorum.Bu $arkı adamı cok derinden vuruyor beyler.

http://youtube.com/watch?v=1ic1GfH-acc&feature=related

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y!g!T -- 28 Kasım 2007; 7:54:17 >
  • bende dün kız arkadaşımdan ayrıldım. aslında bendeki aşk acısı degil ayrılık acısı. ne haltlar yediğini ondan iyi biliyordum kiminle ne yaptıgını filan ama yinede karşı taraf sizi terk edince üzülmekten kendinizi alamıyorsunuz..bundan sonra ayrılık acısı da yaşamamak için onun aklına ayrılık gelmeden yol vericem. bundan sonra böle harbiden bu kızlara deger vermiceksin.

hııı şunuda söyleyim evlilikten aileden bahseden kızları düzgün sanmayın benden söylemesi.. istisnalar olduguna bende inanıyorum ama ne olursa olsun bundan sonra böyle kendilerine saygısı olmayan insanlara deger vermiceksin..

iyiki böyle bir konuyu gördüm bana çok yardımcı oldu..aslında onların ne oldugunu ben çok iyi biliyorum ama pekiştirmiş olduk
  • Tanrım,
    Bana,
    Değiştiremeyeceğim şeyleri kabul etmem için huzur,
    Değiştirebileceklerim için yüreklilik,
    İkisinin birbirinden ayırt edebilmem için akıl ver.

Reinhold Niebuhr

yani bazı şeyleri istesekde değiştiremiyoruz o yüzden fazla kafa yormaya değmez 3 günlük dünya.
  • quote:

Orjinalden alıntı: goktug82

Tanrım,
    Bana,
    Değiştiremeyeceğim şeyleri kabul etmem için huzur,
    Değiştirebileceklerim için yüreklilik,
    İkisinin birbirinden ayırt edebilmem için akıl ver.

Reinhold Niebuhr

yani bazı şeyleri istesekde değiştiremiyoruz o yüzden fazla kafa yormaya değmez 3 günlük dünya.

ooo güzel şey.

ztn türk kızlarının bir derdide o kendi istedikleri gibi olacaklar sanki kendileri cok düzgün ya abi herkes aynı yönden dert ediyor demekki bizim milletimizin kızları gercektende bozulmuş nerde o kurtuluş savaşındaki kadınlar eşine sahip vatanına sahip harbi harbi türk kanı taşıyan.şimdikilerinde herşey var abuk subuk kıyafet konusma oha falan oldum çüş yani ata tamammi? "sefdihim gehelmedi bu ghün alhatyo galipa benhi" Nediyon Kizim türkce konuş.

• bu kızların hepsi böyle heralde boşwer bende yeni ayrıldım seni takmıyorsa sende takma boşwer kardeşş
  • quote:

Orjinalden alıntı: rewhard

bende dün kız arkadaşımdan ayrıldım. aslında bendeki aşk acısı degil ayrılık acısı. ne haltlar yediğini ondan iyi biliyordum kiminle ne yaptıgını filan ama yinede karşı taraf sizi terk edince üzülmekten kendinizi alamıyorsunuz..bundan sonra ayrılık acısı da yaşamamak için onun aklına ayrılık gelmeden yol vericem. bundan sonra böle harbiden bu kızlara deger vermiceksin.

hııı şunuda söyleyim evlilikten aileden bahseden kızları düzgün sanmayın benden söylemesi.. istisnalar olduguna bende inanıyorum ama ne olursa olsun bundan sonra böyle kendilerine saygısı olmayan insanlara deger vermiceksin..

iyiki böyle bir konuyu gördüm bana çok yardımcı oldu..aslında onların ne oldugunu ben çok iyi biliyorum ama pekiştirmiş olduk

Evt gayet yararlı bi konu oldu en azından içini bile döksen bir nevi unutma girişiminde ve kafandan atma çabasında bulunmuş oluyorusunz arkadaşlar size birşey söyleyeyim benim ayrıldıgım kız bizim yan sınıftaydı bugün bakdım bizim sınıfta kanaferin oraya toplanmışlar suratına dahi bakmadım

sonra çıkışta beden vardı top oynadık felan eve gelyioruz işte bu kızlarda aynı yoldan eve gidiyor kızın yanından bir geçmişim arkadan arkadaşlar beni sordugunda caner gitti dedi ve biliyorum izliyor

ama kural 1 HANİ DÜNYAYA 1000 KERE GELSEM YİNE SENİ SEVERİM DERLERYA .... DEYİL SEVMEK YANINDAN GEÇENİN A.*
    kural 2 Giden gitmişdir gittigi an bitmişdir ben gideni degil giden beni kaybetmişdir
    Kural 3 ÖLmek var dönmek yok

Herkezin yazılarını okudum herkezde kızların nasıl varlıklar oldugunu anladı ve anlamaya devam da edicek
    bu konu burda bitmez

herkezin yazdıgı yorumlara cevap lar vericem yeterki pmden yazmayın

• quote:

Orjinalden alıntı: Y!g!T

Zamanında bir kızı cok sevmi$tim.4 yıl kadar oluyor herhalde.Ona ne oldu hic bilmiyorum.Kız sanki bir gunde kayboldu.Ailesi de aynı onun gibi kayboldu.1 yıl kadar bo$lukta,sarho$ gibi ya$adım.Sonra i$ler degi$ti i$te memnunum hayatımdan.A$agıya bir $arkı koyuyorum.Bu $arkı adamı cok derinden vuruyor beyler.

http://youtube.com/watch?v=1ic1GfH-acc&feature=related

kızlar böyledir 4 yılı 1 günde siler atarlar emin ol

• ya yaz msn nickine EEEEEEEH Defol be ! Sen ne anlarsın sevgiden ! de yeter madem öfkeyi vurmak istiyosaniz ilginc nickler bulunur varya herkes hayran kalmişti bi düştüm msnde en az 20 kişide aynı nick hepsini bi sohbet odasına cektim özentiler diye bagırdım azarladim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: :.Batsu.:

ya yaz msn nickine EEEEEEEH Defol be ! Sen ne anlarsın sevgiden ! de yeter madem öfkeyi vurmak istiyosaniz ilginc nickler bulunur varya herkes hayran kalmişti bi düştüm msnde en az 20 kişide aynı nick hepsini bi sohbet odasına cektim özentiler diye bagırdım azarladim.

abi nerdesin ya

tek bırakdın burda kaldım yannız milletde yokki 2 3 kişiye yardımcı olalım sohbet edelim şu nickleri yazarmısn ya merak ettim küfürlü yereler (*) koy ben anlarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Calpi84

Yazılanları görünce iyiki kız arkadaşım yokmuş diyorum.Eskiden kız yüzünden çok zarar gördüm hatta öss sınavına bile girmedim.Ehliyeti bile onunla gezeriz diye almıştım.Lise3'te okulda 3-4 ay sarhoş gibi gezdim. Onun bulunduğu önünden geçerdim.Sınıfta o ve yeni erkek arkadaşını yan yana gördükçe içim yanardı.Okul çıkışlarında 200 metre uzaktan onları takip ederdim tabi o zamanlar gözlerim şahin gibiydi.Neyse ki bu acıdan kurtulalı 3 yıl oluyor oz amandan beri kimseye bulaşmadım.Arkadaşlar arada bir sana kız ayarlayalım diyorlar bende bana bulaşmayın diyorum.Aynı sorunları bir daha yaşamaya hiç niyetim yok.

arkadaşım dedigim gibi kızlar erkeklerin hayatına girer ve çıkar bu böyledir başka bir getirisi yok kızlara baglanmıyacaksın Geçmiş bi hata yapmışsın ama şuan dogru yoldasın genede kız ayarlayalımmı diyince yoq deme lazım olur

• quote:

ya yaz msn nickine EEEEEEEH Defol be ! Sen ne anlarsın sevgiden ! de yeter madem öfkeyi vurmak istiyosaniz ilginc nickler bulunur varya herkes hayran kalmişti bi düştüm msnde en az 20 kişide aynı nick hepsini bi sohbet odasına cektim özentiler diye bagırdım azarladim.

hocam sakın yapmayın ha ayrılıkla alakasız onunla alakasız şeyler yazın en basitinden "kombi çalışmıyo soğuktan donuyoruum" vs vs şeyler yazın
  • quote:

Orjinalden alıntı: pisiko__

quote:

hocam sakın yapmayın ha ayrılıkla alakasız onunla alakasız şeyler yazın en basitinden "kombi çalışmıyo soğuktan donuyoruum" vs vs şeyler yazın

abi tamamda şu lafları acayip merak ettim lazım bi yazın

• quote:

Orjinalden alıntı: posetr

quote:

Orjinalden alıntı: pisiko__

quote:

abi tamamda şu lafları acayip merak ettim lazım bi yazın

Al hocam buyur...

Ne ßir Kızı Kendimize köLe Edecek Kadar KüçüLdük Ne De ßir Kızın uğruna köLe oLacak Kadar aLcaLmadık !

Senin içinde ßen ßitmi$ oLsaydim, ßenim içimde sen ya$iyor oLmazdin.. '

Önce Sen ßurkuyorsun SayfaLarı Sonra ßa$kaLarı KaraLıyor CümLeLeri..

Terkedeni Terketmek ßüyük Zevktir aMa Seveni Terk Etmek En ßüyük KahpeLiktir!

qenc Ya$ımda kaLßimi a$k'a Dü$man Edemem.. ßeni ßiLirsin kararLıysam dünya Dursa Dönmem! Cok qeciktin Her$ey için Artık Vursanda öLmem!

Yine de ben toparLadım yerden kaLbimin kırıkLarını.. Sırf ayakLarına batmasın diye. . .

Maybe one Day..(L)

Ya Sev Ya Terket Ama AsLa ALdatma..! ( Yoksa...)

●●●∂üηуα вιя єƒѕαηє,нαуαт вιя ∂яαм,уαşαм вιя нüzüη,ѕєνмєк вιя нαтα●●●

Ben sana kıyarmıyım o kadar hiyarmiyim?

isyankar sokakların tövbekar delikanlısı..

Ne yıldızları istiyorum gece yarılarıma,ne güneşi istiyorum karanlığıma,çok değil seni istiyorum yalnızlığıma..

вιℓιуσяυм ѕєη güηєşѕιη єтяαƒıη∂α вιηℓєя¢є gєzєgєη ναя, αмα ѕєη∂є вιℓιуσяѕυη кι вєη ∂üηуαуıм νє вιя тєк вєη∂є нαуαт ναя..

Sevipte Sevdigini Söyliyemiyeni Sevilen Affetsin!! Sevmeyipte Sevdigini Söyliyeni Allah Kahretsin..!!

DUYDUM KI BENI UNUT DEMIŞSIN. ACABA HIÇ DÜŞÜNDÜN MÜ SEVGILIM HATıRLANMAYA DEĞERMISIN

sÖzLerin Büyük Yüreğin Küçük.. yanLıŞLarın COk DOğRuLarın yOk .. Kendine GÖre şansLıssın Bana Göre Zavallıssın

ne zaman gol diye arkamı dönsem, elinde ofsayt bayrağı ile bekler hayat!

ecele sözlü,ölümle nişanlıyız,tesadüfen geldik,mecburi yaşıyoruz

Hayat bir bilgisayar oyunuysa, şimdi Level geçme zamanı! Oyun hileleri tamamen serbesstir...

bütün sevgililerim yalanmış, ben yalanmamış bi tane istiyorum

Ben sana birşey katamadıysam, bensizlik çok şey katacaktır...

Bir zamanlar ardından bakar ağlardım şimdi dönüp ardıma bakmam, bir zamanlar uğruna dünyaları yakardım, şimdi şerefsizim bir kibrit bile çakmam...

Sövene dilsiz, dövene elsiz, gönül kırana gönülsüz gerek.

kadının aklı boncukta erkeğin aklı a.cıkta olduğu sürece bu üllke zor düzelir

elmas nasıl yontulmadan kusursuz olmaz ise insanda acı cekmeden olgunlaşmaz...

Sabrın sonu reset'tir.

Çırpınma seninde hoşuna gidecek...

Her Tuzluğum Var Diyene Hıyarla Yetişemedim...!!!

İnsanı En Kolay Ağlatan Dostu, En Kolay ALDATAN SEVGİLİSİDİR..Kimseye Güvenme Hayatta! Çünkü Beyaz Gülün Bile Gölgesi Siyahtır.

Aşk, Sevdiğin İnsanı Bulunmaz Hint Kumaşı Sanmakla Onun Aslında Hiçbir İşe Yaramaz Hıyarın Teki Olduğunu Anlamak Arasında ki Zaman

Mevsimlerden Hüzün, Günlerden İsyan, Saatler Ölümün gösteriyor, Azrail akrebi tutmuş bırakmıyor, Ecel sanki geldim diyor...

Aşkı Sende Arayacağıma Google'de Ararım Daha İyi .

Yoku$u ßen CıkTım YoL $eniN oL$un, ZehiRi ßen IctiM $u $enin oL$un ßi tAne ßuLmu$$un HayıRLı oL$un ßi tAne dE ßenßuLdum HaßeRiN oLsun!!!

Yaşamak için yalvarmadık ölmek için yalvarmayız

ama daha ne olsun...

• ben 2 ay önce 5 yıldır birlikte olduğum nişanlımdan ayrıldım

hala seslerimi gizli nodan arayarak dinliyor

hayatımdan çıkmadı bir türlü
  • bu aralar hayrılan ayrılana.Hayırlısı diyelim çok enteresan toplumu tetikleyen birşeymi var herkes aynı anda neden böyle oluyor acaba??
    yıldız hareketleriyle astrolojiyle falan alaka kurabilecek olan varmı? geçen aylarda mars hareketi vardı galiba omu etkiledi acaba burçları gerçi nezamandır bakmıyorum zaten ama çok enteresan uzun süredir yaşanan ilişkiler nasıl oluyorda çat diye bitebiliyor biraz tuhaf bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Karabela Hüsnü

bu aralar hayrılan ayrılana.Hayırlısı diyelim çok enteresan toplumu tetikleyen birşeymi var herkes aynı anda neden böyle oluyor acaba??
    yıldız hareketleriyle astrolojiyle falan alaka kurabilecek olan varmı? geçen aylarda mars hareketi vardı galiba omu etkiledi acaba burçları gerçi nezamandır bakmıyorum zaten ama çok enteresan uzun süredir yaşanan ilişkiler nasıl oluyorda çat diye bitebiliyor biraz tuhaf bence.

hocam kış geldi ya ondandır..
  • @psiko süpersin sagolasın sözler için lazım olur arşive atim

@karabela hüsnü valla ayrılan ayrılana evet kızlar sagolsun rahat durmuyorlar

@zaris

arkadaşım ara söyle konuşmuyacagını görmek istemedigin felan söyle olmazsa sevgilim var yalanını uydur birinden rica et sevgili numarası yapsın senden umudu kesmesini sagla işte
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.