Şimdi Ara

Ayılar taş atarmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
6.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ayılar taş atarmı yoksa benle dalgamı geçtiler bugün kavga ettim dayımlarla onlar ayılar taş atar diyo size varmı böle bir olay?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ayılar Taş Atar mı?

Giriş: Ayılar, ayıgiller familyasına ait memeli hayvanlardır. Genellikle vahşi doğada yaşarlar ve güçlü, iri yapılı hayvanlardır. Peki, ayılar taş atar mı?

Ayıların Taş Atma Davranışı: Ayılar, genellikle taş atmazlar. Taş atma davranışı, ayı türüne ve çevresel faktörlere bağlı olarak değişebilir. Bazı ayı türleri, kendilerini tehdit altında hissettiklerinde veya yiyecek aramak için taş kullanabilirler.

Ayılar Nasıl Taş Atar: Ayılar, taşları genellikle arka bacakları üzerinde dururken ve ön bacaklarını kullanarak atarlar. Taşları, hedeflerine doğru fırlatmak için güçlü kaslarını kullanırlar.

Taş Atan Ayı Görgü Tanıklıkları: Ayıların taş attığına dair bazı görgü tanıklığı kayıtları vardır. Örneğin, Alaska'da bir grup balıkçı, bir boz ayının kendilerine doğru taş attığını bildirmiştir.

Sonuç: Genel olarak, ayılar taş atmazlar. Ancak bazı ayı türleri, kendilerini tehdit altında hissettiklerinde veya yiyecek ararken taş kullanabilirler. Ayıların taş atma davranışı nadirdir ve genellikle çevresel faktörlerden kaynaklanır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bende atar diye duymuştum..
  • Ben ayıların kız bile kaçırdığını duydum.Gerisini sen düşün artık :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: the_insomniac

Ben ayıların kız bile kaçırdığını duydum.Gerisini sen düşün artık :D

• hangi ayı cinsi olduğuna bağlı bir durum

mesela bizim orda bi ayı var eve karı bile atıyo

yanlış anlaşılmasın kar atıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m for messi -- 5 Şubat 2008; 22:54:46 >
  • seni fazla keklemişler
    quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: FREE-4

Arkadaşlar ayılar taş atarmı yoksa benle dalgamı geçtiler bugün kavga ettim dayımlarla onlar ayılar taş atar diyo size varmı böle bir olay?

Başbakan bile olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet atar . artvinde büyükler hep anlatırdı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Özgür

quote:

Orjinalden alıntı: FREE-4

Arkadaşlar ayılar taş atarmı yoksa benle dalgamı geçtiler bugün kavga ettim dayımlarla onlar ayılar taş atar diyo size varmı böle bir olay?

Başbakan bile olur.

DH ye bile girer

• quote:

Orjinalden alıntı: Sipahi

seni fazla keklemişler
    quote:

Öyle birşeyi bende duydum ki memleketim ayılar diyarı artvin
  • evet kız kaçırdıkları da doğru. başına bu iş gelmiş artvin yusufelinde bir bayan olduğunu biliyorum.
  • Banada rahmetli dedem anlatıyodu köyde kendisi şahit olmuş
  • Millet benle dalga geçti ama dediğim doğru.Ben de ayılar diyarı Kastamonu'danım.Bir sonraki ayı hikayemle en kısa sürede görüşmek üzere
  • valla benim cinsim atmıyor bi de bozgillere sorun bakiim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Çöldeki Kutup Ayısı

valla benim cinsim atmıyor bi de bozgillere sorun bakiim

Abi çöldeki bedevilere napıyorsunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: shadowhero

quote:

Orjinalden alıntı: Çöldeki Kutup Ayısı

valla benim cinsim atmıyor bi de bozgillere sorun bakiim

Abi çöldeki bedevilere napıyorsunuz

• quote:

Millet benle dalga geçti ama dediğim doğru.Ben de ayılar diyarı Kastamonu'danım.Bir sonraki ayı hikayemle en kısa sürede görüşmek üzere

Sen öyle güzel bir memlekte bir kastamonulu olarak nasıl ayılar diyarı diyebiliyorsun. Bu sergilerdiğin tavır bazı kendini bilmezlerin ortaya attığı söylentileri destekler nitelikte. Seni şiddetle kınıyorum.
  • Arkadaşım, ben artık o efsane haline gelmiş şeyleri düşünerek ayılar diyarı demedim.Kastamonu'nun ormanlık alanı çok fazla olduğundan (gerçi Karadeniz komple öyledir) ayı sayısı da doğru orantılı olarak çok fazla ve dalga geçmiyorum sadece bizim köyde anlatılan ne ayı hikayeleri var.Anlatsam sabaha kadar anlatırım yani o derece.Dalga geçmek için falan değil,gerçek bunların hepsi...

quote:

Orjinalden alıntı: chelick

quote:

Millet benle dalga geçti ama dediğim doğru.Ben de ayılar diyarı Kastamonu'danım.Bir sonraki ayı hikayemle en kısa sürede görüşmek üzere

Sen öyle güzel bir memlekte bir kastamonulu olarak nasıl ayılar diyarı diyebiliyorsun. Bu sergilerdiğin tavır bazı kendini bilmezlerin ortaya attığı söylentileri destekler nitelikte. Seni şiddetle kınıyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.