Şimdi Ara

Ayı insana saldırır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
1
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler şuan köydeyim yürüyüş yapıcam uykum gelmiyor,yürüyüş yapsam yorulur, uykum gelir rahat uyurum, suan köy yolunda yürüyüş yapıyorum karşıma ayı çıkar mı? kapkaranlık burası hiç bişey görünmüyor ayı çıkacak diye korkuyorum ayı insana saldırır mı ? Yanıma hiç bişey almadım her an ölebilirim hakkınızı helal edin sağlıcakla kalın elim ayağım titriyor yaşamak gerçekten çok güzel birşey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Saldirir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saldırır.

• Ölü taklidi yap. ( denemedim, ölürsn karışmam)

• Saldirmiyorlar. Bilen bilir avda iz surdugumuzu sanarken pusuya dusurdu ayinin teki ama kesinlikle yaklasmadi. Asiri derecede sinsi yaklasiyorlar. Ha eger yaklassa sikintiydi cunku hepimizde havali tufek var birimizde kirmali cifte vardi

• Kardeş ayı insan için en tehlikeli olan 10. hayvan türü. Şansını zorlama.

• Krdş revenant izlemedin mi ?
    Bratt gibi adamı nasıl parçalıyor ayı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Öncelikle bir tür saldırıyor onu belirtmek istiyorum. (Siyah-Boz hangisi hatırlayamadım.) Diğeri saldırmayı tercih etmez. Birisi siz bulaşşanızda bulaşmasanızda saldırır. Diğeri önceliği size verir. :) Ayrıca ölü taklidi yapmak sizi kurtarmaz. Rastgele bir durumdur. Hayvan ölüyken üstünüzde zıplamak isteyedebilir.
  • Saldırır

• Grizzly Man belgeselini izle. Hayatını ayılara adamış, ayılarla kanka olmaya çalışan bir adamın hikayesi. Sonunda iki tane paramparça olmuş ceset var.

• Şu saatte bide köyde dışarı çıkılmaz bence.

• Ayı adamı yer(şiveyle okuyun)

• bi belgeselde şey diyodu, ölü taklidi yapınca boz ayı veya siyah ayı bunlardan bi tanesi bi şey yapmıyomuş da diğeri gelip yiyomuş seni. ayrımları da boyunlarındaki tümsekmiş falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10ff

Saldirmiyorlar. Bilen bilir avda iz surdugumuzu sanarken pusuya dusurdu ayinin teki ama kesinlikle yaklasmadi. Asiri derecede sinsi yaklasiyorlar. Ha eger yaklassa sikintiydi cunku hepimizde havali tufek var birimizde kirmali cifte vardi

Hocam avcı mısın bi kaç soru sorsam

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmtayd

quote:

Saldirmiyorlar. Bilen bilir avda iz surdugumuzu sanarken pusuya dusurdu ayinin teki ama kesinlikle yaklasmadi. Asiri derecede sinsi yaklasiyorlar. Ha eger yaklassa sikintiydi cunku hepimizde havali tufek var birimizde kirmali cifte vardi

Hocam avcı mısın bi kaç soru sorsam

Sayilir hocam ama sertifika vs yok malesef.

• quote:

ayıyı boğarak öldürebilir misin
  • Ramazan ayı saldırır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Annalise

quote:

ayıyı boğarak öldürebilir misin

Yok hocam naptin

• Aç ayı saldırmaz

• https://www.youtube.com/watch?v=PsCqmotxyME

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.