Öğretmen bana vursa onu şikayet etmem gereken yer neresidir ?
biliyorsunuzdur ki, öğrenciye şiddet uygulamak şuçtur...
tekerini patlat
Müdür.Cevap vermezse kaymakam gene vermezse vali.Bildiğim kadarıyla bunların hepsi 15 gün içerisinde cevap vermek zorunda.Cevap vermezse savcılığa şikayet edebiliyosun
Okullarda mevcut olan 3 saniye kuralını unutma. Hoca sana vurduktan sonra 3 saniye içinde refleks olarak hocaya vurursan senin yaptığın suç sayılmaz Patlat kafasını onun
quote:
Orijinalden alıntı: reXow
Okullarda mevcut olan 3 saniye kuralını unutma. Hoca sana vurduktan sonra 3 saniye içinde refleks olarak hocaya vurursan senin yaptığın suç sayılmaz Patlat kafasını onun
Evet / bunun adına refleks diyorlar
Tabi o hocanın dersinden kalıyorsun / eğitim ve öğretim hayatın sona erebiliyor
quote:
sonra o dersten geçmeyi unut ayrıca sene sonu davranış notunuda aşağı çekeceklerdirr..
quote:
Bir denesin de görsün neler oluyor sonra. Öyle kolay öğretmene vurmak, hele okulda..
valla 3 sn de bi kafa 2 yumruk bide tekme atabilirsin bence
3 saniye içinde karşılık verirsen rekfleks sayılıyor ve kimse seni suçlayamaz
Tut kolunda Müdür'e götür, eğer bu biraz zorlarsa kendin git ve sorun çıkar sonuna kadar git.
valla arkadaşım sen okulun kurallarına uyduktan sonra kimse sana durduk yere tokat atmaz. demek ki senin yanlış yaptığın bir şey var.
şu 3 saniye olayı harbiden var mı ?
bizim arkadaşı müdür dövdü arkadaş hemen hastaneye gitti rapor çıkarttı sonra mahkemneye gitti suç duyurusunda bulundu snra 1 gün sonra polis gelip müdür yardımcısının dilekçe hazırladı haziranın sonunda felan duşuşması vardı ne oldu bilmiyorum hoca çocuga yalvarıyodu lütfen şikayeti geri al diye ama çocuk almadı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme