Şimdi Ara

Böyle Şeylerin Acısı Nasıl Çıkartılır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öğretmen bana vursa onu şikayet etmem gereken yer neresidir ?

biliyorsunuzdur ki, öğrenciye şiddet uygulamak şuçtur...

• tekerini patlat
  • Müdür.Cevap vermezse kaymakam gene vermezse vali.Bildiğim kadarıyla bunların hepsi 15 gün içerisinde cevap vermek zorunda.Cevap vermezse savcılığa şikayet edebiliyosun
  • Okullarda mevcut olan 3 saniye kuralını unutma. Hoca sana vurduktan sonra 3 saniye içinde refleks olarak hocaya vurursan senin yaptığın suç sayılmaz Patlat kafasını onun
  • quote:

Orijinalden alıntı: reXow

Okullarda mevcut olan 3 saniye kuralını unutma. Hoca sana vurduktan sonra 3 saniye içinde refleks olarak hocaya vurursan senin yaptığın suç sayılmaz Patlat kafasını onun

Evet / bunun adına refleks diyorlar

Tabi o hocanın dersinden kalıyorsun / eğitim ve öğretim hayatın sona erebiliyor
  • quote:

Okullarda mevcut olan 3 saniye kuralını unutma. Hoca sana vurduktan sonra 3 saniye içinde refleks olarak hocaya vurursan senin yaptığın suç sayılmaz Patlat kafasını onun

sonra o dersten geçmeyi unut ayrıca sene sonu davranış notunuda aşağı çekeceklerdirr..
  • quote:

Bir denesin de görsün neler oluyor sonra. Öyle kolay öğretmene vurmak, hele okulda..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • valla 3 sn de bi kafa 2 yumruk bide tekme atabilirsin bence
  • 3 saniye içinde karşılık verirsen rekfleks sayılıyor ve kimse seni suçlayamaz
  • Tut kolunda Müdür'e götür, eğer bu biraz zorlarsa kendin git ve sorun çıkar sonuna kadar git.
  • valla arkadaşım sen okulun kurallarına uyduktan sonra kimse sana durduk yere tokat atmaz.
    demek ki senin yanlış yaptığın bir şey var.
  • şu 3 saniye olayı harbiden var mı ?
  • bizim arkadaşı müdür dövdü arkadaş hemen hastaneye gitti rapor çıkarttı sonra mahkemneye gitti suç duyurusunda bulundu snra 1 gün sonra polis gelip müdür yardımcısının dilekçe hazırladı haziranın sonunda felan duşuşması vardı ne oldu bilmiyorum hoca çocuga yalvarıyodu lütfen şikayeti geri al diye ama çocuk almadı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.