< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasim Ozan Kütahyalı. -- 31 Ocak 2021; 16:17:59 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Evliliğin bir insanın hayatını nasıl çöp ettiğini görmek mi istiyorsunuz?
-
-
özet : Burak'ın kim olduğunu tahmin edebiliyorsunuzdur
-
-
evlilikle genellemek oldukça saçma olmuş. ben düğüne ve evliliğe toplam 80 bin masraf yaptım. Bunun sadece 20bini eşyaya gitti. 20 bin de dugun salonuna vs gidecekti dugunu iptal ettik. geri kalan hersey takıya bilezige gitti. dugunden sonra ben 120 bin civarina sadece taki ve altinlarla bir araba aldım. şu anda geçim sıkıntısı borç vs ödemeden gayet güzel geçiniyoruz. Sen doğru düzgün bir eş adayı bulamadın diye tüm evlileri borç bataginda diye geneleyemezsin
Benim kayin pederim de kayin validem de şeker gibi insanlar. şatafattan, şaaşaa dan uzaklar. Köylü falan da değiller yani ikisi de üniversite mezunu ve durumlar zengin klasmanında.
Böyle insanları siz bulun siz de evlenin. Her kıvırtana giderseniz böyle olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Paragöz kan emici bir kızla evlenirsen sonuç bu olur
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
En iyisi evlenmemek zaten dünyanın çivisi çıktı
Hocam ben de sizinle aynı fikirdeyim biz anlatmadık mı sanıyorsunuz. Dinleyen yok ki. Adam seviyorum diyor başka bir şey demiyor.
bunun kızla falan alakasıyok. aileler istiyor çatır çatır ay benim oğlum düğünsüz mü evlenicek diyen onlarca erkek anası babası var. kültür bu
-
Mesele sizde bitiyor arkadaşlar. İyi bir eş bulun iyi bir aile bulun evlenin.
Son 5 aydır bir kargo firmasında çalışıyorum. Maaş, yemek kartı, prim, bahşişler filan derken maaşım 3750'yi buluyor. Annemde emekli. Oda 1200 alıyor. Yani nereden baksan annemle benim gelirim 5 bini buluyor. Öğrenim kredisi 4 ihtiyaç kredisi 5 taksit kaldı. Şimdi paranın 1200'ü bu kredilere gidiyor. 700'ü kiraya ve mağaza borcundan dolayı maaştan 700,800'de öyle kesiliyor. Hayırlısıyla Haziran'da borçları bitiriyorum. 5 binin 700'sü kiraya gidecek. Kalan para tamamen bize kalacak. 4 ay sonra gayette evlenecek pozisyona ev geçindirecek duruma geleceğim ama ben enayi değilim. Ülkedeki kızlar artık evlenince eşlerini bankamatik olarak görüyor. Bide kaprisleri filan psikolojik olarak ta yıpranıyorsun. Çevremde evli olanların genel sıkıntıları. Bir tanesi de memnun değil durumundan.
Çalışan biri olmadıkça evlenmem. Ha çalışıyor ama evlenince işi bırakacak biride olmayacak. Çalışmaya devam edecek. Ancak öyle olur.
Ben şu anki hayatımdan çok memnunum. Ha evlenince bu memnuniyetimin devam edeceğinin garantisi yok. Onun için durumu riske etmeye de gerek yok.
-
En iyisi evlenmemek bence de o iyi insanlar bir yerden sonra kötüye dönüyor. -
Evlilik pişmanlıktır.
-
evlilik değil, insanın hayatını "yanlış bir tercih - kadın-" nasıl çöp etti demek lazım.
geçende bir editör arkadaşımın başına geldi benzer bir şey. ama bu bayan.
ev için kredi çekip ev almış kızcağız, kendi adına, evleneceği adamın kredibilitesi yeterli olmamış. sonra bir sorun olmuş, çocuk demiş eyvallah,
kıza dedi ben de, en azından bir evin oldu:)
-
Enayi gibi evlilik için kredi çekerseniz siz de bu duruma düşersiniz. Sorun evlilikte değil Burak salakmış.
quote:
Orijinalden alıntı: mtanhuevlilik değil, insanın hayatını "yanlış bir tercih - kadın-" nasıl çöp etti demek lazım.
geçende bir editör arkadaşımın başına geldi benzer bir şey. ama bu bayan.
ev için kredi çekip ev almış kızcağız, kendi adına, evleneceği adamın kredibilitesi yeterli olmamış. sonra bir sorun olmuş, çocuk demiş eyvallah,
kıza dedi ben de, en azından bir evin oldu:)
Sonra bir sorun olmuş...
Sorunun ne olduğu önemli hemen insanlar hakkında hüküm vermemek gerekir.
-
İşte aradığım konu buydu...Sanırım burak gibi olacaktım...
kendi halim de biriyken kızla tanıştım , saf gibiydi kara delik gibi içine çekti.Artık aile tanışmasına geldi koronadan işsiz kaldım :)...
Ailesi ile aram iyidi , bi gün para iş konuları ve bahaneler açıldı.Ayrılığa geldi...Ayrıldıktan hemen sonra biriyle görüşmeye başlamıştı :)...
çok kötüydüm mutfağa su içmeye gidemiyordum nefesin daralıyordu..Aradan aylar geçti ne kadar MAL’ diyorum kendime...
Aile desteği ile ev alacaktım ve günde 10 saat asgari ücret ile ailesine ve kıza yetemeyecektim.Boşanacaktım ve kız boşandıktan hemen sonra birini bulacaktı...
kızlar böyle asla ama asla boş kalmaz...
şu an ayrılıktan aylar aylar geçti ve yalnızlığın keyfindeyim...Borcum yok , gelecek kaygım sadece iş ... O da kendi vasfım için.Giderim yok :)
Baktığım da sonum burak gibi olmaktan kurtuldum.2500 lira ile yuva kur kalbini ver ne ‘yaptın ki’ diyecekti sonun da...
Burak gibi olmayın...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
asgari ücretle çalışan birine hangi banka 100-150 kredi verir ? csb
özet : Burak'ın kim olduğunu tahmin edebiliyorsunuzdur |
Paragöz kan emici bir kızla evlenirsen sonuç bu olur
|
evlilikle genellemek oldukça saçma olmuş. ben düğüne ve evliliğe toplam 80 bin masraf yaptım. Bunun sadece 20bini eşyaya gitti. 20 bin de dugun salonuna vs gidecekti dugunu iptal ettik. geri kalan hersey takıya bilezige gitti. dugunden sonra ben 120 bin civarina sadece taki ve altinlarla bir araba aldım. şu anda geçim sıkıntısı borç vs ödemeden gayet güzel geçiniyoruz. Sen doğru düzgün bir eş adayı bulamadın diye tüm evlileri borç bataginda diye geneleyemezsin
Benim kayin pederim de kayin validem de şeker gibi insanlar. şatafattan, şaaşaa dan uzaklar. Köylü falan da değiller yani ikisi de üniversite mezunu ve durumlar zengin klasmanında. Böyle insanları siz bulun siz de evlenin. Her kıvırtana giderseniz böyle olur. |
En iyisi evlenmemek zaten dünyanın çivisi çıktı |
İşte aradığım konu buydu...Sanırım burak gibi olacaktım... kendi halim de biriyken kızla tanıştım , saf gibiydi kara delik gibi içine çekti.Artık aile tanışmasına geldi koronadan işsiz kaldım :)... Ailesi ile aram iyidi , bi gün para iş konuları ve bahaneler açıldı.Ayrılığa geldi...Ayrıldıktan hemen sonra biriyle görüşmeye başlamıştı :)... çok kötüydüm mutfağa su içmeye gidemiyordum nefesin daralıyordu..Aradan aylar geçti ne kadar MAL’ diyorum kendime... Aile desteği ile ev alacaktım ve günde 10 saat asgari ücret ile ailesine ve kıza yetemeyecektim.Boşanacaktım ve kız boşandıktan hemen sonra birini bulacaktı... kızlar böyle asla ama asla boş kalmaz... şu an ayrılıktan aylar aylar geçti ve yalnızlığın keyfindeyim...Borcum yok , gelecek kaygım sadece iş ... O da kendi vasfım için.Giderim yok :) Baktığım da sonum burak gibi olmaktan kurtuldum.2500 lira ile yuva kur kalbini ver ne ‘yaptın ki’ diyecekti sonun da... Burak gibi olmayın... |
asgari ücretle çalışan birine hangi banka 100-150 kredi verir ? csb |
Evlilik pişmanlıktır. |
Son 5 aydır bir kargo firmasında çalışıyorum. Maaş, yemek kartı, prim, bahşişler filan derken maaşım 3750'yi buluyor. Annemde emekli. Oda 1200 alıyor. Yani nereden baksan annemle benim gelirim 5 bini buluyor. Öğrenim kredisi 4 ihtiyaç kredisi 5 taksit kaldı. Şimdi paranın 1200'ü bu kredilere gidiyor. 700'ü kiraya ve mağaza borcundan dolayı maaştan 700,800'de öyle kesiliyor. Hayırlısıyla Haziran'da borçları bitiriyorum. 5 binin 700'sü kiraya gidecek. Kalan para tamamen bize kalacak. 4 ay sonra gayette evlenecek pozisyona ev geçindirecek duruma geleceğim ama ben enayi değilim. Ülkedeki kızlar artık evlenince eşlerini bankamatik olarak görüyor. Bide kaprisleri filan psikolojik olarak ta yıpranıyorsun. Çevremde evli olanların genel sıkıntıları. Bir tanesi de memnun değil durumundan. Çalışan biri olmadıkça evlenmem. Ha çalışıyor ama evlenince işi bırakacak biride olmayacak. Çalışmaya devam edecek. Ancak öyle olur. Ben şu anki hayatımdan çok memnunum. Ha evlenince bu memnuniyetimin devam edeceğinin garantisi yok. Onun için durumu riske etmeye de gerek yok. |
Enayi gibi evlilik için kredi çekerseniz siz de bu duruma düşersiniz. Sorun evlilikte değil Burak salakmış.
|
Benzer içerikler
- sevgiliye verilecek cezalar
- rüyalanmaktan kurtulmak
- en kolay 4 yıllık açıköğretim bölümleri
- 6 saat önce kafamı çarptım
- cymbalta 30 mg kullananların yorumları
- penis nakli
- suudi arabistan
- çay emojisi
- prompt mühendisliği nedir
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X