Şimdi Ara

burun spreyi burnu tıkalı kedi icin kullanılır mı ? Acil yardım kedi bir sey yemiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • insanlar icin üretilen burun açıcı sprey kedi icin kullanılır mı ? Hayvanın burnu tıkalı ve bu yüzden yemek yemiyor ( kediler kokusunu alamadığı şeyi yemez )

ne yapmam lazım şu an karnı cok ac belli bir seyler önerin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kediler için Burun Açıcı Sprey: Yardımcı Olabilir mi?

Kediye Burun Spreyi Sıkılır mı?

Kedilerin burnu tıkalıysa, nefes almayı zorlaştırabilir ve yemek yemeyi reddedebilirler. Kedilerin burunlarını açmak için burun açıcı spreyler kullanılabilir, ancak bunların kedilere uygun olup olmadığı konusunda fikir birliği yoktur.

Bazı veterinerler, kedilerin burunlarını açmak için insanlara kullanılan burun spreylerinin kullanılmasını önermezken, diğerleri düşük dozda kullanıldığında güvenli olabileceğini düşünmektedir. Kedilere burun spreyi kullanmadan önce bir veterinere danışmak her zaman en iyisidir.

Acil Yardım: Kedi Bir Şey Yemiyor

Kedinin bir şey yememesi ciddi bir sorundur ve acil veteriner müdahalesi gerektirir. Yememe, dehidrasyon, elektrolit dengesizliği ve diğer sağlık sorunlarına yol açabilir.

Kedinin bir şey yememesi durumunda yapman gerekenler:

• Kedini veterinere götür.
    • Veteriner, kedinin yememesi için altta yatan nedeni teşhis edecek ve uygun tedaviyi önerecektir.
    • Veteriner, kedinin sıvı almasını sağlamak için intravenöz sıvı tedavisi önerebilir.
    • Bazı durumlarda, iştah uyarıcılar veya anti-bulantı ilaçları reçete edilebilir.

Kedinin bir şey yememesi durumunda, zamanında müdahale çok önemlidir. Veterinerin talimatlarına dikkatle uymalı ve kedinin durumunu yakından izlemelisin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ????

• Knka yani kafana göre yapma bence yani. Bir veterinere görür. Allah korusun yanlış bir şey olur falan

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • highest in the room kullanıcısına yanıt
    Maraz kelime olarak yakın geliyordu. Bakim dedim. Hastalık falan anlamına geliyor. Üzüldüm aq

• Gülüncetipsizolanadam kullanıcısına yanıt
    hayır maraz diye bi hesap vardı burda

• highest in the room kullanıcısına yanıt
    He anladım

• Kullanma insanda bile zararlı etkisi geçince daha çok nefes alamıyorsun sıkmadan önceki haline göre kedi elbet acıkınca yer kendi kendine kimse açlıktan ölmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 16 Şubat 2022; 0:41:20 >
  • Kullanılmaz. Biraz sıcakta dursa kendine gelir azcık diye düşünüyorum. Çok aşırı zayıf düşme durumu varsa artık, bir veteriner hekime göstermek gerekebilir. Onun dışında toparlar diye umuyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.