Şimdi Ara

üst kat komşudan su kaçağı var nereye şikayet edeceğiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
38.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • üst komşudan su kacağı var eve sızıyor adam ilgilenmiyor nereye şikayet etmem gerekir

• Yapay Zekanın Yanıtı

Üst Kattan Su Kaçağı Durumunda Nereye Şikayet Edilir?

Üst kat komşundan evine su sızıntısı olması halinde, öncelikle komşunla iletişime geçip sorunu çözmeye çalışmalısın. Ancak bu girişim sonuç vermezse, aşağıdaki yollarla şikayette bulunabilirsin:

• Zabıtaya Şikayet: Üst kattan su sızıntısı gibi durumlarda yetkili merci zabıtadır. Belediyenin Zabıta Müdürlüğü'ne giderek şikayette bulunabilirsin. Zabıta, inceleme yaparak su kaçağının kaynağını tespit edecek ve gerekli işlemleri başlatacaktır.

• Belediyeye Şikayet: Bazı belediyeler, su sızıntısı şikayetleri için özel bir birim oluşturmuştur. Belediyenin ilgili birimine giderek veya telefonla arayarak şikayette bulunabilirsin. Belediye ekipleri, inceleme yaparak sorunu tespit edecek ve çözüme kavuşturulmasını sağlayacaktır.

• Dilekçe ile Şikayet: Üst kattan su sızıntısı şikayetini, belediyeye veya zabıtaya yazılı olarak da yapabilirsin. Dilekçede, su sızıntısının tarih ve saati, sızıntının kaynağı ve şikayet ettiğin kişi hakkında bilgiler yer almalıdır.

Şikayet Dilekçesi Örneği:

[Şehrin Adı] Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne

Tarih: [Gün/Ay/Yıl]

Konu: Üst Kattan Su Sızıntısı Şikayeti

İsmim [Ad Soyad] ve [Adresiniz] adresinde ikamet etmekteyim.

[Tarih] tarihinde, üst katta ikamet eden [Komşunun Adı Soyadı] isimli komşumun dairesinden evime su sızmaktadır. Sızıntının [Sızıntının Kaynağı] kaynaklı olduğunu tespit ettim.

Su sızıntısı nedeniyle evimde [Hasarın Niteliği] hasar meydana gelmiştir. Bu durum, benim ve ailemin sağlığını ve güvenliğini tehdit etmektedir.

Bu nedenle, üst kattan gelen su sızıntısının giderilmesi amacıyla gerekli inceleme ve işlemlerin başlatılmasını arz ederim.

İlgili birimin en kısa sürede harekete geçmesini saygılarımla rica ederim.

[Ad Soyad]

Yukarıdaki yolları izleyerek üst kattan su kaçağı sorununu yetkili mercilere bildirebilirsin. Su kaçağının derhal giderilmesi için gerekli önlemlerin alınması, hem senin hem de komşunun sağlığı ve güvenliği açısından büyük önem taşımaktadır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • git savcılığa şikayet et bilirkişi gelip rapor tutsun
    bizim tanıdığın evini su bastı üsteki suyu açık unutmuş
    özür bile dilemedi
    dediğim gibi yaptılar
    evi boyattılar parasınıda catır catır aldılar.
  • önce noterden onaylı bir uyarı yazısı yazıp hemen gerekeni yapmasını aksi takdirde mahkemeye verip tazminat davası açacağını belirt. 3 gün filan süre ver sonra mahkemeye git. adam yazıyı okuyunca yapar.aynısı bizimde başımıza geldi bu şekilde çözüldü.
  • arkadaşlar teşekkürler adam bi kaç defa söyleyeceğim olmassa dediniz gibi yapıcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: BOOM

üst komşudan su kacağı var eve sızıyor adam ilgilenmiyor nereye şikayet etmem gerekir

Tesisatçıya

Şaka tabi sinirlenme.
  • bence de git üstteki komşuna söyle yaptırmak zorun da eğer insansa tabii...yok yaptırmıyosa git savcılığa şikayet et ama sonucunu bekleme kendin yaptır yoksa sular altında kalabilirsiniz...
  • işi rsmiyete dökme çok uğraşırsın.Kendin halletmeye çalış.Ama eğer adam çok hanzoysa mecburen kanuni yollara başvuracaksın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aynı dert bendede var. ama ben burumu ev sahibine nasıl anlattacam diye düşünürken üst kat komşumun ev sahibinin yakın arkadaşı olduğunu öğrendim. eh kendileri aralarında halletsinler artık. ev sahibimde üst kat komşumda durumdan haberdar sonuçta..
  • Bu sorunu en hızlı bir şekilde uzman su tesisatçıları çözer. Daha önce aynı sorun benimde başıma geldi. Bilir Tesisat firmasıyla irtibata geçtim aynı gün sorunumu çözdüler Sizede tavsiye ederim.www.bilirtesisat.com/su-kacagi-tespiti/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • silent scream kullanıcısına yanıt

noter ücreti ne kadar tuttu acaba

• Koşunun dairesi kazılıp yapılacak, mecburen en iyi çözüm ikna yolu. Yıllar önce benim aktı, yaptırdım ve ayrıca altkatı da mecburen boyattım. aynı şekilde üst kattan bana aktı, o da benimkini boyattı. Şu an yine alt kata benden sızdırıyo diye kıllanıyorum ama alt katta 15-20 yıldır kimse yok rahmetli olmuştu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.